Καλώς ήρθατε

Η κυβέρνηση προτιμά ημιθανείς και εξαρτώμενους εκδότες από τις ανεξάρτητες φωνές

Παίζεται μεγάλο παιγνίδι αυτές τις ημέρες με τον Τύπο. Οι αποτυχημένοι και χρεοκοπημένοι εκδότες, πρωταθλητές στην διαπλοκή, προσπαθούν να πείσουν τον κ. Χυτήρη για δύο πράγματα: Να πάρουν χρήματα από το ελληνικό δημόσιο για να συνεχίσουν να... επιχειρούν και να μπει οπωσδήποτε το αγγελιόσημο στο internet, στον μεγάλο, κατά αυτούς, υπαίτιο των δικών τους προβλημάτων!

Η κυβέρνηση θα υποκύψει, κατά πάσα πιθανότητα, στις απαιτήσεις τους. Προτιμά ημιθανείς και εξαρτώμενους εκδότες από τις ανεξάρτητες φωνές. Έρχονται κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και η προπαγάνδα είναι ένα σπουδαίο όπλο, όταν βρίσκεται στα χέρια της εξουσίας. Αυτό είναι το σκεπτικό μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις διαπλοκής που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια. Με πρόσχημα την κρίση και τις θέσεις εργασίας των δημοσιογράφων επιχειρείται ένα γενικό ξεκαθάρισμα στον χώρο του Τύπου.

Η αγορά βοά για... τις υπόγειες διεργασίες που συντελούνται για να σωθούν τηλεοπτικοί σταθμοί και εφημερίδες. Σε μία αγορά που «σηκώνει» το πολύ 2 τηλεοπτικούς σταθμούς, η κυβέρνηση θέλει με το ζόρι να διατηρήσει τα τηλεπαράθυρα των 8. Κι αυτό, φυσικά, με το αζημίωτο. Παρελαύνοντας όλα τα κυβερνητικά στελέχη κάθε βράδυ από κανάλι σε κανάλι για να κάνουν πιο... κατανοητό το έργο τους στις πλατιές λαϊκές μάζες.

Το internet είναι ο μεγάλος εφιάλτης τους. Αν ήταν στο χέρι τους θα απαγόρευσαν την ύπαρξή του. Το φοβούνται, διότι το internet δεν έχει σύνορα. Μπορεί κάποιος να βγαίνει στον αέρα από την Αθήνα, αλλά και από ένα οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου. Θέλουν να θάψουν το internet πάση θυσία. Το επιχείρησαν στα μουλωχτά πριν λίγο καιρό με το αγγελιόσημο. Την τελευταία στιγμή η διάταξη αποσύρθηκε, έπειτα από έντονες αντιδράσεις και αφού δημιουργούσε τεράστιο ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού με ξένα μέσα ενημέρωσης που δραστηριοποιούνται και στην ελληνική αγορά. Τώρα προσπαθούν να φέρουν και πάλι το θέμα στην επιφάνεια. Πιστεύουν ότι έτσι θα κερδίσουν χρόνο...

Τώρα το βάρος της νέας προσπάθειας καλείται να το σηκώσει ο κ. Χυτήρης. Γνωστός είναι ο κ. Χυτήρης. Διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Τύπο. Δηλαδή με ορισμένους εκδότες. Η στόχευση είναι συγκεκριμένη. Να ζήσουν όσοι υποταχτούν και να πεθάνουν όσοι αντισταθούν. Η αντίληψή τους είναι ολοκληρωτική και επικίνδυνη. Α, για να μην το ξεχάσουμε! Πρόσφατα η κυβέρνηση του Ιράν αποφάσισε να επιδοτήσει τις εφημερίδες εκείνες που στηρίζουν το... καθεστώς. Ναι, αυτά συμβαίνουν στο Ιράν. Εκεί που δεν λειτουργούν οι νόμοι της αγοράς. Ενώ στην Ελλάδα της Ε.Ε. που λειτουργούν οι νόμοι της αγοράς συμβαίνει δήθεν κάτι διαφορετικό.

Τι λέμε; Απλά πράγματα: Να μην υπάρξει ιδιαίτερη ρύθμιση για τις εκδοτικές επιχειρήσεις. Είναι πρόκληση για την δοκιμαζόμενη από την κρίση κοινωνία. Όσο για το αγγελιόσημο στο internet; Θα λάβουν την πρέπουσα απάντηση εν καιρώ. Στο μεταξύ να υπενθυμίσουμε στους κρατικοδίαιτους ότι για τα δικά τους χάλια δεν φταίει το internet, αλλά το προϊόν που παράγουν.

Δεν τους έχει γυρίσει τυχαία ο κόσμος την πλάτη.

Θανάσης Μαυρίδης στο capital

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

Προτιμά ημιθανείς και εξαρτώμενους εκδότες από τις ανεξάρτητες φωνές.

=============
ΜΜΕ-ξαπατήσεως και ΜΜΕ-ενταφιάσεως.
=Εξουσίες: 1) νομοθετική 2) εκτελεστική 3) διοικητική 4) ΜΜΕ Τύπος TV ή
εξουσιαστικές εξουσίες.

=Που είστε ΜΜΕ-ξαπατήσεως να φέρετε γνώμη στα ψέματα που σας σερβίρουν οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ), και γενικός οι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του κατεστημένου, η κλίκα που λυμαίνεται και εκμεταλλεύεται τους αδυνάτους φτιάχνοντας τα άβουλα όργανά τους με υποστηρικτές τους τον τύπο, τα ΜΜΕ, TV κλπ. Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως Εξαγοράσεως, Εξευτελίσεως, και διαιωνίζεται η αριστοκρατική ηλιθιότητα, και ξεφτίλα μας για τις επερχόμενες γενεές.
Αυτά τα ευνουχισμένα ανθρωπάκια λόγω θρησκευτικού ντοπαρίσματος αφελή αγαθά άβουλα ανόητα, επιχρισμένα από θρησκευτικό σουβά με αστάρι από βλακεία εκμεταλλεύονται ηγέτες τα ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ.

Τα κατεστημένα (Θρησκείες Εκκλησία ΜΜΕ TV κράτος κλπ.) διαμορφώνουν μαλάκες για μελλοντική χρήση για τα παιδιά τους την κλίκα τους κλπ. για να έχουν στοκ ηλιθίων και να τους εκμεταλλεύονται μελλοντικός. Εκτός από θαύμα, ότι άλλο μπορεί να είναι; Η κοσμοσυρροή στο προσκύνημα για την θαυματουργή «εικόνα» και τον τίμιο σταυρό και στην Αθήνα. Εκατομμύρια τα "εξαπατημένα και ντοπαρισμένα ανθρωπάκια" που εκμεταλλεύονται οι θρησκείες, την λαχταρά τους και τον πόνο του κοσμάκη.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Μην "τρώτε" ότι σας σερβίρουν, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΩ ΕΓΩ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ , εκτός και αν δεν μπορείτε να ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ή να κάνετε διαφορετικά.

Η Ανωτερότητα του ανθρώπου του λαού και των ΜΜΕ-νταφιάσεως φαίνεται από το πόσο ασχολείται με τους τραγουδιστές τους ηθοποιούς τους ποδοσφαιριστές του αθλητές κλπ. σαν μην υπάρχουν άλλες κατηγόριες άλλα επαγγέλματα επιστήμες κλπ. Που σώσανε την ανθρωπότητα από τόση δυστυχία. Άνθρωποι που τρώνε (φάγανε) την ζωή τους τα λεφτά τις περιουσίες τους για κάποιο καλό, κάποια ανακάλυψη, τους επιστήμονες εφευρέτες, τους ευεργέτες, αυτούς που πέσανε για την πατρίδα να μην τους ξέρει κανείς, (ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ) ενώ τους τραγουδιστές κλπ τους ξέρουν και οι κότες ..

Φυσικά αυτά πουλάνε. Και αυτά θέλει ο ηλίθιος λαός η μάζα κλπ. κουρκουτιάρηδες.

Το 90% οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι να θαυμάσουν, λόγο αγνείας μορφώσεως λόγου ντοπαρίσματος κλπ. Αφού υπερέχουν οι μαλάκες (90 τις %) που τους θαυμάζουν, για αυτό έχουν και προβολή από τα ΜΜΕ-ξαπατήσεως που εκμεταλλεύονται το 90% και προάγουν τους μαλακές, ή και την σαβούρα. Σ' αυτούς πουλάνε αυτά που πουλάνε. . Τους δημοσιογράφους τους ήθελα ποιο ξύπνιους ποιο ΛΟΓΙΚΟΥΣ ποιο αντικειμενικούς. *(ΕΕΕ)

Αν είσαι άσημος, και της μεγαλύτερες φιλοσοφίες να λες θα σε περνούν για ψώνιο, γραφικό, βλάκα κλπ. και από τους άσχετους και από τους ιδικούς, η γνώμη η αλήθεια η αντικειμενικότητα δεν παίζει κανέναν ρόλο, φιμώνεσαι και
θάβεσαι από τα ΜΜΕ-νταφιάσεως την TV κλπ.

=Επιστήμονες εφευρέτες πανεπιστημιακοί μα διπλώματα με ντοκτορά κλπ. ΕΙΣΤΕ ΜΗΔΕΝ μπροστά στους τραγουδιστές στους ποδοσφαιριστές ηθοποιούς εκφωνητές πολιτικούς κλπ.
=Δεν σας βλέπει κανείς δεν σας ακούει κανείς. Πεθαίνετε και δεν σας ξέρει κανένας (εκτός από την μάνα σας,) και ας σώσατε την ανθρωπότητα! Νάνε καλά τα ΜΜΕνταφιάσεως.

========= Ράδιο-ΦΟΝΙΚΑ ================
Αγαπητή "τρελόθεατες". 26 ώρες στο εικοσιτετράωρο κοντά σας. Η αποκλειστικότητας μας η Αναξανακαταμετάδοση. Στον αιώνα της πληροφορικής σας πληροφορούμε ότι είστε απληροφόρητη πληροφορικός με την παραπληροφόρηση της άπληροφορικης, δορυφορικής,
δυοροφορικής, άδιαφορηκης, TV, και των ΜΜΕ-ξαπατήσεως. Κτυρίες δεσποινίδες και κτύριοι, για σας. Ακούτε την βραδινή εκπομπή που γίνατε κάθε πρωί στις δύο το μεσημέρι, πρόκειται για μια ζωντανή παιδική εκπομπή για γέρους...από πεθαμένους.

Περισσότερα έξω από το κατεστημένο στις σελίδες: ΜΜΕ-ενταφιάσεως Ο σιωπηλός κόσμος της πολυφωνίας. http://www.tzinis.com/31-MME.htm

Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

www.tzinis.com ή http://users.otenet.gr/~tzinis και http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

Related Posts with Thumbnails