Καλώς ήρθατε

Διαβούλευση για το διαδίκτυο...και το δούλεμα συνεχίζεται

Από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Ανακοίνωση πρωτοβουλίας δημόσιας διαβούλευσης για τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας στο opengov.gr

Για άλλη μια φορά αυτή η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον κόσμο, όπως έχει κάνει τόσες φορές, καλεί σε διαβούλευση για πράγματα που έχει ήδη αποφασίσει, μας δίνει το χάπι πως δήθεν ακούει την γνώμη του κόσμου... και στο τέλος αποφασίζει μόνη της...

Μην χάσετε τον χρόνο σας εκτός και αν θέλετε να μάθετε στην πράξη τι σημαίνει πολίτικη υποκρισία.

Πότε ακούστηκαν οι προτάσεις των πολιτών σε διαβούλευση για να ακουστούν τώρα; και ιδιαίτερα όταν αυτή η διαβούλευση έχει να κάνει με το "κακό σπυρί" που λέγεται ελευθερία λόγου από το διαδίκτυο!

από το greekalert

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος Αστακού Π Στάϊκος: Ο Αστακός γιορτάζει την απόσυρση των εμίρηδων


Η επένδυση αυτή δεν στόχευε σε ανάπτυξη. Πιστεύαμε πως θα είχαμε φυσικό αέριο στην περιοχή, όμως αυτό θα πήγαινε με αγωγό στην Ιταλία. Εμείς όμως θα κινδυνεύαμε να κάνει μπάμ! και να σκοτωθούμε», είπε ο κ. Στάϊκος και συνέχισε: «Αν είναι να σκοτωθώ για να ζήσω καλυτέρα, να σκοτωθώ, αλλά όμως να σκοτωθώ για να ζουν άλλοι καλύτερα, δεν νομίζω».
Επίσης υπογράμμισε ότι από την ενέργεια που θα παραγόταν από το LPG δεν θα είχε τίποτα να ωφεληθεί η περιοχή, όπως για παράδειγμα να διατεθεί κάποια ποσότητα ώστε να δημιουργηθούν εργοστάσια προκειμένου να προκύψουν και θέσεις εργασίας. «Ευτυχώς που υπήρξε μια γυναίκα στη βουλή που φοράει παντελόνια και είναι η κα Μπιρμπίλη», εννοώντας ότι η υπουργός είχε το θάρρος να αντιταχτεί στην επένδυση.
«Είναι ψέμα ότι ο αδελφός του κ. Παπανδρέου ήταν όλη μέρα με τους Καταριανούς; Ήταν δηλαδή αναμεμειγμένος εξωθεσμικά. Χθες μιλούσαμε για τους κουμπάρους του Κ. Καραμανλή, και τώρα μιλάμε για τα αδέλφια;» είπε ο δήμαρχος. «Η Ιταλία δηλαδή θα έπαιρνε καθαρή ενέργεια, οι ρύποι θα έμεναν στην Ελλάδα και στη μέση θα ήταν οι μεσάζοντες. Στη μέση ήταν και η Rassandel.Δεν είναι σκάνδαλο αυτό;» πρόσθεσε ο δήμαρχος. Συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στις υποσχέσεις για 1500 θέσεις εργασίας οι οποίες τελικά δεν ήταν παραπάνω από 140, πράγμα που κατά την άποψή του «δεν άξιζε τον κόπο».

Related Posts with Thumbnails