Καλώς ήρθατε

Ψάχνουν να βρουν τον βουλευτή που θα τους …ρίξει

Πόσες φορές σας έχουμε πει μέχρι τώρα ότι το τι θα γίνει στην ΝΔ «περνάει μέσα από μια εν συνειδήσει απώλεια της δεδηλωμένης και με σύντομες όσο γίνεται εκλογές, επειδή δεν αντέχουν…..»;

Αυτή την ώρα λοιπόν, σε δημοσιογραφικά γραφεία ψάχνουν να επιβεβαιώσουν τις φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν μετά τη σημερινή παρέμβαση Μειμαράκη (εξερχόμενου του …Μαξίμου) και που θέλουν συγκεκριμένο βουλευτή - αντάρτη της ΝΔ να ρίχνει την κυβέρνηση, επειδή ούτε αυτή, ούτε ο Καραμανλής αντέχουν να χειρισθούν την οικονομική κρίση που επιδεινώνεται σταθερά. Προς άρση κάθε παρεξηγήσεως διευκρινίζουμε ότι ο «αντάρτης» που βρίσκεται στο στόχαστρο εκλέγεται πάνω από τον …Ισθμό.

Με τις σημερινές δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας, άφησε ανοικτό ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σε περίπτωση που υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες, όπως για παράδειγμα, «η καταψήφιση του προϋπολογισμού». Μιλώντας με δημοσιογράφους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Μειμαράκης μίλησε επίσης, εμμέσως πλήν σαφώς, και για πολιτικές ευθύνες στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, λέγοντας ότι «από τις δημοσκοπήσεις φαίνεται πως ο κόσμος μας καταλογίζει πολιτικές ευθύνες». Αναφερόμενος σαφώς στους εμπλεκόμενους υπουργούς και κυρίως τον μεγάλο αντίπαλό του Θ. Ρουσόπουλο ο κ. Μειμαράκης είπε πάντως πως δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες.

Είπε ακόμα ότι... η ΝΔ χάνει με 4 μονάδες από το ΠΑΣΟΚ λόγω του σκανδάλου του Βατοπεδίου και ότι θεωρεί πως η κυβέρνηση (δηλαδή ο Καραμανλής) είναι εγκλωβισμένη στην υπόθεση και γι’ αυτό δεν μπορεί να λάβει πρωτοβουλίες σε άλλα σημαντικά θέματα.

Την μπόμπα περί οικειοθελούς …ανατροπής της κυβερνητικής αυτοδυναμίας την τοποθέτησε ως εξής: Στόχος, επιδίωξή μας είναι να πάμε μέχρι το 2010 και εφόσον δεν προκύψει κάτι σε σχέση με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας να πάμε κανονικά, δηλαδή μέχρι το 2010 και βάλε…Τώρα, τι να σας πω, ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου προκύψει, ξέρεις αν θα καταψηφίσει κάποιος τον προϋπολογισμό;».

Έλα, ντε
antinews

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

Related Posts with Thumbnails