Καλώς ήρθατε

Προσκυνώ τη χάρη σας πολιτικοί μου!

Αυτή είναι η πολιτική κουλτούρα της χώρας; Η «πολιτική του χθες» καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό. Αυτή θα είναι η πολιτική του αύριο; Εικόνες που τις βλέπαμε πάντα εισαγόμενες από την μακρινή Ανατολή, μας ξύπνησαν σήμερα το πρωί σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. Μία απαράδεκτη ατμόσφαιρα από δύο Ελληνίδες βουλευτές που αντί να μιλούν για λύσεις φωνασκούσαν και ακόμα πιο απαράδεκτη και άνανδρη η κίνηση του κ. Κασιδιάρη που τόλμησε να χειροδικήσει πάνω σε γυναίκα πέρα από κόμματα και ιδεολογίες.

Το σημερινό περιστατικό αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν αρκεί απλά μια επιβράβευση ή καταδίκη του ενός ή του άλλου κόμματος, της μιας ή της άλλης ιδεολογίας, αλλά... απαιτείται ιδιαίτερη σπουδή και προσοχή σε σχέση με την επιλογή των προσώπων από κάθε κόμμα. Στη χώρα που γέννησε την ορθή σκέψη, την ελευθερία και τη καταδίκη οποιασδήποτε αυταρχικής συμπεριφοράς δεν χωράνε ιδεολογήματα προς άγραν ψήφων.

Σαν νέοι άνθρωποι με όνειρα και σχέδια για τη χώρα παρακολουθούμε άναυδοι μέχρι στιγμής τα γεγονότα. Η σημερινή πολιτική νοοτροπία αφήνει περιθώρια σε ακραίες τάσεις του πολιτικού φάσματος, που είτε ισοπεδώνουν είτε υπερτονίζουν ανούσια την έννοια του Ελληνισμού να τσακώνονται σε στούντιο, που υποτίθεται θα εξέθεταν τις απόψεις τους για την επόμενη μέρα ενός περήφανου λαού, ο οποίος αυτή τη στιγμή σύρεται και διασύρεται από εντεταλμένους υπαλλήλους της παγκόσμιας διαπλοκής.

Η υπόθεση δεν αφορά επίθεση «φασίστα» σε «κομμούνι» -χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν στη συγκεκριμένη εκπομπή- αλλά πολιτικού σε πολιτικό και ανθρώπου προς άνθρωπο. Θα είναι ανεπίτρεπτο, εάν το γεγονός αυτό, αντί να αφυπνίσει την κοινωνία σε σχέση με την σημερινή παρακμή σε όλους τους τομείς, να χρησιμοποιηθεί για ψηφοθηρικούς σκοπούς.

Αφήστε όλοι τα ιδεολογικά κλισέ και προσπαθήστε βάσει συγκυριών και λογικής να κρατήσετε την Ελλάδα στο ρινγκ της μάχης.

Παραθέτουμε το βίντεο, που ήδη έχει παιχτεί δεκάδες φορές, απλά προς επιβεβαίωση του παρόντος άρθρου.

Δείτε το βίντεο...

από το pygmi

4 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΟΥ ΚΟΔΗΣΟ
ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

"Στη χώρα που γέννησε την ορθή σκέψη, την ελευθερία και τη καταδίκη οποιασδήποτε αυταρχικής συμπεριφοράς δεν χωράνε ιδεολογήματα προς άγραν ψήφων."

Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε;

Μέχρι τώρα όλα ήταν λογικά και επιστημονικά τεκμηριωμένα και ξαφνικά άλλαξαν;

Καλά της έκανε, όπου δεν πίπτει ο λόγος πίπτει η ράβδος!

Στεργιος είπε...

Προς τους απο πανω μου:
Ο,τι και να ειπανε χερι δε σηκωνεις!!
Η γιαγια μου λεει μια πολυ σωστη παροιμια:

"Με το στομα μπαρα,μπαρα με τα χερια ξεραμαρα"

Οσο για το: "όπου δεν πίπτει ο λόγος πίπτει η ράβδος"
Φανταζομαι τι τραβαει ο/η συντροφος σου και το λες ετσι δημοσια!
Η βια φερνει βια εχω πω και τα σημερινα ειναι απαραδεκτα!!!

sapiens είπε...

Ας τα βλέπουν όσοι τους περιέθαλψαν με την ψήφο τους. Ανθρωπάρια, γεμάτα συμπλέγματα που δεν ανέχονται κανέναν άλλον εκτός απ' τους ομοίους τους. Στις επόμενες εκλογές, οι Έλληνες, πρέπει να διορθώσουν αυτό το λάθος.

Related Posts with Thumbnails