Καλώς ήρθατε

Απιστία: 9 τρόποι να την ανακαλύψετε


Ωραία όλα εκείνα τα πολιτισμένα περί της μονογαμίας ως «κοινωνικής σύμβασης», της συγχώρεσης του παραστρατήματος, αν αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα έρωτα, προκειμένου να σωθεί η σχέση και του «δε θα ήθελα να το μάθω αν επρόκειτο καθαρά και μόνο για σεξ» που λέγαμε σε ένα παλαιότερο άρθρο για την απιστία, στην πράξη, όμως, όλοι θέλουμε να ξέρουμε –ιδιαίτερα όταν υποψιαζόμαστε ότι το έτερον ήμισυ μπορεί να μας απατά– αν μη τι άλλο για να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το μέλλον της σχέσης –οι οποίες, και επιτρέψτε μου τη γενίκευση, σπάνια είναι πολιτισμένες και βασισμένες στη διαπίστωση ότι η μονογαμία αποτελεί απλά μια κοινωνική σύμβαση και τίποτα παραπάνω.

Πώς, όμως, θα το καταλάβουμε, τουλάχιστον όσοι δε διαθέτουμε το χάρισμα της έκτης αίσθησης ή την… τύχη των «φίλων» που θα τρέξουν να μας πουν τα νέα; Όχι δύσκολα. Υπάρχουν αρκετά αδιάψευστα σημάδια που όταν εμφανίζονται –ιδιαίτερα δύο ή περισσότερα μαζί– κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Όσοι (θεωρούν ότι) διακατέχονται από αισθήματα ανωτερότητας και… «πολιτισμού» μπορούν να μη συνεχίσουν την ανάγνωση.

Η αποφυγή κάθε... είδους επισκέψεων, συναντήσεων και εξόδων με τους φίλους και την οικογένειά σας από την πλευρά του/ της συντρόφου σας –ιδιαίτερα αν μέχρι πρότινος τέτοιες συναντήσεις κανονίζονταν συχνά, χωρίς κανένα πρόβλημα– μπορεί να είναι ένδειξη τύψεων από την πλευρά του/ της. Αν αποφεύγει να δει τους φίλους και την οικογένειά σας, με τους οποίους μέχρι πρόσφατα τα πήγαινε περίφημα, μάλλον δεν είναι επειδή τους βαρέθηκε –είναι επειδή ντρέπεται να τους βλέπει να του/ της φέρονται σαν οικογένεια, ενώ εκείνος-η σας απατά.

Γκρινιάζει διαρκώς. Αντίθετα απ’ ότι θα περιμένατε, η συνεχής γκρίνια για ό,τι λέτε ή κάνετε είναι, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, ένδειξη της υποσυνείδητης προσπάθειας που καταβάλει να δικαιολογήσει στον εαυτό του/ της τις πράξεις του/ της. Αν κάθε προσπάθεια επικοινωνίας αποτυγχάνει γιατί εσείς στα μάτια του/ της «έχετε αλλάξει», αυτόματα οι τύψεις μειώνονται, καθώς η απιστία, στο μυαλό του «ενόχου», είναι δικαιολογημένη: δε φταίει μόνο εκείνος-η, φταίτε κι εσείς που δεν του/ της κάνετε πια.

Και τι είναι χειρότερο από κάποιον που γκρινιάζει διαρκώς; Κάποιος ή κάποια που δε φαίνεται να προσέχει καν ότι είστε εκεί. Αν ξαφνικά ο/ η σύντροφός σας δε δείχνει να ενδιαφέρεται για τη γνώμη σας, δεν παραπονιέται ότι δεν τον/ την προσέχετε αρκετά, δεν τον/ την πειράζει να μην τον/ την συνοδεύσετε στα γενέθλια του κολλητού, το γάμο του ξαδέρφου ή το πάρτι της εταιρείας, δε δίνει την ίδια σημασία ή δε φαίνεται να συμμετέχει καν σε κοινούς κώδικες επικοινωνίας που είχατε αναπτύξει και αδιαφορεί πλήρως για τις μικρές, καθημερινές σας συνήθειες και διαφωνίες που μέχρι πρότινος τον/ την έκαναν έξαλλο-η, μάλλον η σκέψη του/ της είναι τόσο προσηλωμένη κάπου αλλού, που δεν παρατηρεί καν την ύπαρξή σας.

Μιλά συχνά για κάποια-ον που δεν ανέφερε πριν. Αν ο… συνένοχος είναι κάποιος από το κοντινό περιβάλλον του/ της συντρόφου σας –για παράδειγμα, ένας συνάδελφος ή κάποιος από τα μαθήματα χορού/ κωπηλασίας/ σκι/ τένις– που δικαιολογείται να συναντά καθημερινά, το όνομά του/ της θα αρχίσει να αναφέρεται σε αρκετές συζητήσεις χωρίς προφανή λόγο και αιτία. Οι αθώες διηγήσεις για την ημέρα στο γραφείο/ γυμναστήριο/ κολυμβητήριο κλπ θα περιλαμβάνουν σχεδόν πάντα το άτομό του/ της, πρώτον γιατί βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό του/ της συντρόφου σας, και δεύτερον για το «ξεκάρφωμα» –αν έτρεχε κάτι μεταξύ τους δε θα σας άφηνε να το υποπτευτείτε αναφέροντάς τον/ την διαρκώς, σωστά; Λάθος. Και μάλιστα μεγάλο.

Ανανεώνει τη σχέση πάθους που είχε με το κινητό όταν το πρωτοπήρε. Ήτοι, κινητό στην τουαλέτα, κινητό δίπλα στο κρεβάτι, κινητό πάνω στο τραπέζι στο εστιατόριο που τρώτε. Ακόμα χειρότερα, απενεργοποιημένο ή «στο αθόρυβο» κινητό χωρίς προφανή λόγο. Ή μάλλον, με πολύ προφανή λόγο: για να μην το ακούσετε όταν θα χτυπάει στις 3.00 τα ξημερώματα μήνυμα που θα λέει «μου λείπεις».

Αρχίζει να προσέχει τον εαυτό του/ της πολύ περισσότερο απ’ ότι προηγουμένως. Για παράδειγμα, γράφεται γυμναστήριο, βάφεται τα χαράματα για να πάει στο γραφείο, αρχίζει αυστηρή δίαιτα, αγοράζει καινούρια ρούχα –αυτό προφανώς ισχύει μόνο για τους άνδρες, οι γυναίκες το κάνουν ούτως ή άλλως–, βάζει τακούνια και άρωμα για να πάει για ψώνια, αλλάζει κούρεμα… Ακόμα χειρότερα, κάνει όλα τα παραπάνω χωρίς να ρωτάει τη γνώμη σας –π.χ. επιστρέφοντας από το κομμωτήριο δε ρωτάει «σου άρεσε περισσότερο το προηγούμενο χρώμα/ χτένισμα;» όπως συνήθως, ούτε ενδιαφέρεται αν προσέξατε το νέο του/ της look.

Αποφεύγει να απαντά στις ερωτήσεις σας σχετικά με την ημέρα του/ της, δεν έχετε σχεδόν ποτέ ξεκάθαρη εικόνα του προγράμματός του/ της και δεν κλείνει ραντεβού μαζί σας παρά μόνο μια δυο ώρες πριν, αντίθετα με παλιότερα. Με άλλα λόγια, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνάντησης με τον/ την άλλον-η, για όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, και κανονίζει, τελικά, μαζί σας όταν οι πιθανότητες για συνάντησή τους έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Και, βέβαια, φροντίζει να απαντά γενικά και αόριστα για το πού ήταν και τι έκανε αν τον/ την έχει ήδη συναντήσει, ή να επαναλαμβάνει τις ερωτήσεις σας πριν τις απαντήσει –κλασσική μέθοδος εξοικονόμησης χρόνου για τη σύνταξη του καλύτερου δυνατού ψέματος.

Γίνεται ξαφνικά αυτόνομος-η. Εκεί που πάντα μιλούσε για «εσάς» στο πρώτο πληθυντικό –θα βγούμε με τον τάδε, μας κάλεσαν στο πάρτι, μας πήρε τηλέφωνο η μαμά σου– τώρα μιλά στο πρώτο ενικό για τα σχέδια και τις δραστηριότητές του/ της, τα οποία περισσότερο ανακοινώνει παρά συζητά μαζί σας. Αν, μάλιστα, αποφεύγει τα μακροπρόθεσμα σχέδια –όπως το πού θα πάτε διακοπές το καλοκαίρι– μπορείτε ελεύθερα να ανησυχήσετε ότι η απιστία του/ της δεν είναι μια επιπόλαια περιπέτεια της μιας νύχτας.

Έχει χάσει κάθε διάθεση για σεξ –μαζί σας. Αν μέχρι χθες κάνατε ολονυχτίες κάτω από τα σεντόνια και τώρα κάθε βράδυ που ξαπλώνει μαζί σας έχει πονοκέφαλο/ νυστάζει/ είναι κουρασμένος-η, μάλλον για την κούραση δε φταίει ο υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά το γεγονός ότι περνά πολλές ώρες κάτω από τα σεντόνια κάποιου άλλου.
πηγή:in2life.gr

17 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

δεν εχει στειλει απο το πρωι..ενω καθε μερα μιλαμε 24ωρεσ το 24ωρο..και γενικα τελευταια μου λεει εχω δουλεια κ το κλεινει και με παιρνει τηλ μετα απο 1 μιση η 2 ωρεσ..οταν τον ρωταω τι εκανε μου λεει εκεινο κ το αλλο..δικαιολογιεσ οπωσ οτι ηταν φιλοι μπροστα κ.λ.π..λετε να υπαρχει αλλη??

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΑΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΜΙΑ "ΦΙΛΗ" ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΊ? ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ? Η ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΧΙ...
ΧΩΡΙΖΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΦΛΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΣΧΕΣΗ...ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΗΜΑΣΤΑΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ...ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΝΟΝΙΣΕΙ ΕΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ.. ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μ.. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣE ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Μ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΠΩΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΘΕΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ... HELP

Ανώνυμος είπε...

ixa cxeci me ena pedi 3 minec itan ipoptoc den m edine to til tu kai ola afta mia mera tu to pira krifa kai ida pwc miluce mazi tic pira to numero tic tn pira til kai m ipe pwc mlc 3 minec me tn filo m ekini tin wrea arxica n klew tn pira kai tu ipa ti ema8a kai arxice ta a6apwce kai ola afta ala itan pleon arga me ixe pligoci kai afto dn cixwriete me kanena a6apwce kai kanena ci6nwmi ine efkolo n lec aftec tic 2 le3ic ala an tic enoouce pragmatika dn 8 ekane oti ekane....:(

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ..ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ...ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ;ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ..ΗΤΑΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΤΟΜΟΣ..ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ..ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΩΣΠΟΥ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΚΟΥΓΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ".ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΙΝΑ..ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΖΗΛΕΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΦΟΡΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ", ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3 ΣΚΑΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ..ΣΤΙΣ 4 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΣ ΤΙΣ 5,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ ΨΕΜΑΤΑ..ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ..ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΞΗΜΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΧΑΛΙΑ..ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΝΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ(ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙ) ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ "ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ".ΓΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ..ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ..ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ 10 ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ..ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΥΤΟΣ,ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ,ΗΡΕΜΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ..ΗΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΗ..ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ..ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΑΡΧΙΣΑ ΤΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ..ΑΥΤΟΣ;ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.ΕΚΑΝΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ Η' ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΕΜΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ..ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΡΑ ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ..ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ή ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΕΡΩΤΑ..ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

kalispera katarxas eimai me mia kopela edo kai 9 xronia mazi oi sxesei mas jekinise kapos diskola to thema einai oti to 2008 itan mia diskoli xronia vasika jekinise apo tin giorti tis pou vgike meena sinadelfo gia kafe asxeta pou me eipe tha evgenai me mia fili kai to diastaurosa tin epomeni mera kai me epithetiko ifos me eipe vgika gia kafe me ton tade gia na milisoume gia mia fili mou pou tin goustarei to thema einai oti meta apo kei kai pera maloname kai telika xorisame teli iouliou kai tin parakoulouthousa pou evgenai me tin kolliti tis kai me dio sinadelfous tis ekton opoion o enas einai autos pou vgikan gia kafe totes telika girisa piso kai tin zitisa kai me dektike me ta apo ola pou eginan to kalokairi pou mas perase to thema einai tora oti eimai makria tis logo doueias sto avganistan kai exo katalavei vazontas kato kai zigizontas ta gegonota oti den to exei kanei mono mia fora alla polles fores to thema einai tora pou perimeno tois imeres na perasoun na pao na tin vro molis giriso kai na tin po terma na xorisoume dioti me apatise i allios ama thelete me keratose alla to mono pou skeftomai einai oti eimastan 9 xronia mazi kai tha melanxoliso pou jodepsa toso xrono tsampa kai adika otan tin perno tilefono apo makria paizo theatro oti tin thelo mou leipei klp. perimeno san to skili na paro to aima mou piso na dikaiotho alla nomizo oti exei allajei alla den tha argisei jana auti i imera pou tha me prodosei lete na tin sinxoriso; mpa oloi tha peite dostin dromo kai fisiko einai telos panton to thema einai oti tha tin soutaro kai den tha ipologiso kanenan autin tin fora oute goneis oute oikogeneies epitelous vlepo kathara giati imoun tiflos eroteumenos kai den evlepa mprosta mou epitelous pou katalava ti ginetai den tiraniemai epitelous mporo na tin misiso kai na tin ekdikitho pagosa apenanti tis den niotho tipota aplos agapi dioti oi antres agapane opos jerete mia fora distixos alla gia ta ipoloipa pagosa apenanti tis auta eixa na sas po den eiparxei pleon simera entimotita statherotita empistosini pleon einai ola reusta kai ola paizontai kai paidia min kollate ola einai daneika pelon to katalava kai to xonepsa. kalinixta igeia na xoume kai na pernate kala.

Ανώνυμος είπε...

pedia..ponaei panta i prwti fwra to thema ine an esis iste kirioi tu eaftu sas na sixwrate,na min misite k na prwxwrate aftoi k aftes panta tha xeroun k tha niwthoun oti ine m....es emeis imastan apla to meso pou tous odigise stin praxi ite me tin tosi kalosini k katanoisi mas ite me to grapsimo mas k tin empistosini mas s'afta ta atoma alla ti to psaxnete k to sizitate den agapa kanis mia fwra life goes on filiaxxx

Ανώνυμος είπε...

h zwh einai aprovlepth etsi k alliws k tipota den einai dedomeno!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

20 xronia gamou...20 xronia ceftikhs zohs..ok.opos eipe kai o filos tipota den einai dedomeno kai tipota den mas anhkei.proxorhsa kai gelao me thn afeleia pou antimetopiza ta shmadia...pistevo oti ta epomena tha einai kalytera apo ta prohgoumena!anonymh

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα.. Θα σας "κουρασω" λιγο.. αλλα δεν ξερω τι να κανω.. και θελω τις συμβουλες σας.. Σε λιγοτερο απο μηνα θα κλειναμε 3 χρονια.. Τα δυο ηταν τελεια.. Φοιτητες και οι δυο σε επαρχια.. οταν τελειωσα τις σπουδες και ανεβηκα σπιτι, ηταν καπως περιεργα τα πραγματα (λογω του οτι εμενα παλι με τους δικους μου, ειχα καποια τραβηγματα με την πτυχιακη και και γενικως μια ψυχολογια σκ@τ@). Η κοπελα τοτε αρχιζε και ζηταγε περισσοτερα πραγματα (λογω του η σχεση μας θα ηταν διαφορετικη απο δω και περα..), στα οποια εν μερη ειχε δικιο.. Της ειχα εξηγησει οτι θελω λιγο χρονο να ηρεμησω και να βαλω καποια πραγματα στην σειρα και να τελειωνω. Εν μερη σε αυτα που ζηταγε εφταιγα κι εγω.. Καποια στιγμη ειδε στο τηλ μου ενα μνμ που μου ειχε στειλει μια γνωστη.. εκεινη τη στιγμη τα εχασα, και μου βγηκε αυθορμητα καποια δικαιολογια (καλως-κακως μου βγηκε) τεσπα με τα πολλα και τα λιγα τα ξαναβρηκαμε. Γενικως ολο αυτο το εξαμηνο ημουν "καπως" λογω πτυχιακης.. και ισως καμια φορα "χανομουν" αλλα δεν την εγραφα κι ουτε αδιαφορουσα. Τα χριστουγεννα ειχε παει στους δικους της κι οταν γυρισε ειχαε ανοιξει μια κουβεντα και στο τελος καταληξαμε να χωρισουμε. Μετα απο πολλα μνμτα και τηλεφωνα ειπαμε να.. προσπαθησουμε παλι και να αλλαξω κι εγω αυτα που δεν μπορεσα να της προσφερω το φθινοπωρο.Γεινκως τις τελευταιες μερες, ειχα δει καποια περιεργη συμπεριφορα με το τηλ, συνεχεια να χτυπαει, να μην το σηκωνει, αθορυβο κ κλπ. Ηξερα οτι ειχε καποια προβληματα με ενα συγγενικο της προσωπο και της ελεγε τον.. πονο της. αλλα το ολο θεμα εγινε πολυ εκνευριστικο και καποια στιγμη αγανακτησα και πηρα το κιν της και ειδα αυτα που δεν περιμενα να δω ποτε στην ζωη μου απο την συγκεκριμενη! (καποιες φορες οντως ηταν το συγγενικο της προσωπο αλλα την στιγμη που το ειδα, δεν ηταν αυτο αλλα...:(:( ) απο τοτε γιναμε (σορρυ για την εκφραση "λωλος") Μου εξηγησε οτι ειχε μεινει μονο στο τηλ κι οτι το σταματησε. Τεσπα την πιστεψα και το προχωρησαμε. Απο τοτε περιμενα να μου δειξει το ενδιαφερον της κι οτι με θελει, αλλα τον πρωτο καιρο ηταν καπως ψυχρη. και με αυτη την συμπεριφορα της με "εριχνε" κι εμενα και της το ελεγα. Μην τα πολυλογω απ τον φλεβαρη μεχρι τωρα ημασταν μετρια στην σχεση μας. Ερχεται το πασχα και ειχε ξεκινησει να μου λεει καποια γλυκολογα και γενικως να ινεται πιο ζεστη. αλλα εμενα το μικροβιο μου ειχε κολλησει και με ετρωγε ακομα. και τελικα πριν μερικες μερες, δεν αντεξα και ειδα το κιν της. Και τι να δω?? Ειχε "ξαναρχισει" τα ιδια παλι με τον ιδιο.. Κοπηκαν τα ποδια μου. Εφυγα και μετα με ρωταγε τι ειχα και μπλα μπλα. Γιναμε παλι λωλος και με τα πολλα και τα λιγα μου ειπε οτι απατησε προσφατα κι αυτο ηταν μια φορα. Αυτο που με πληγωσε περισσοτερο ειναι οτι μεσα στις διακοπες μου λεει.. "χρονια πολλα για μας λεω"?? και της λεω "ναι". και τελικα μετα απο 3-4 μερες πηδιεται με τον αλλο.. Αυτα ειναι τα αισθηματα της.. 3 χρονια τωρα. Και της ειχα σταθει οσο κανενας αλλος απο το οικογενειακο της περιβαλλον σε διαφορα προβληματα που ειχε! Μου ζηταει συγνωμες κι οτι ποναει που τα εκανε σκ@τ@ και που πληγωσε ο,τι ομορφοτερο και πολυτιμοτερο ειχε στη ζωη της.. Δεν ξερω τι να κανω.. απ την μια την σιχαινομαι για ο,τι πηγε κι εκανε (ειδικα που το ξεκινησε και με απατησε) κι απ την αλλη ποναω τοσο πολυ και δεν ξερω αν την θελω πισω ή οχι. Γιατι εφοσον το εκανε μια φορα σιγουρα θα το ξανακανει παλι.. Παρακαλω, περιμενω τις συμβουλες σας..

Ευχαριστω για τον χρονο σας... προσπαθησα να σας δωσω μια περιληψη για να εχετε μια πιο ξεκαθαρη γνωμη.. (οπως ειπα κι εγω φταιω κι εγω (για τους λογους που προανεφερα) για καποια μικρη αποσταση που υπηρξε αναμεσα μας στην αρχη του πρωτου σκηνικου..)

Ανώνυμος είπε...

DNA test Πατρότητας/Απιστίας
Mε λίγο σάλιο ή τρίχα, τσιγάρο, τσίχλα, πιπίλα, σεντόνι, κτλ. βρείτε τις απαντήσεις που περιμένετε για όλα τα ερωτήματα που θέτετε σχετικά με τον σύντροφο σας καθώς και για ύποπτα αντικείμενα όπως λερωμένα εσώρουχα, σεντόνια ή προφυλακτικά.
www.dnalogy.eu

Ανώνυμος είπε...

paidia exw sxesei 1 xrono alla barieme ti na kanw??

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, λυπάμαι που το λέω ευθέως αλλα δυστυχως το έφαγα το κέρατο...και το καταλαβα αργά. Το χειρότερο είναι οτι με κεράτωσε με μια συνάδελφό του πολύ μεγαλύτερή του, κοντά μια δεκαετία, η οποια σημειωτέον δεν βλέπεται. Οσα αναφέρει το κείμενο ισχύουν και με το παραπάνω. Το κακο είναι οτι ο αντρας μου με θεωρούσε τοσο βλάκα που ειχε το κινητο στο αθορυβο διπλα στο μαξιλάρι και προσπαθούσε να με πεισει οτι δεν λάμβανε μηνύματα ενω αναβε μέσα στο σκοτάδι το φως του κινητου. Εγώ το έβλεπα και τον ρωτούσα, αλλά αυτός έκανε οτι εγώ τα είχα χαμένα και προσπαθούσε να με βγάλει τρελή...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια..!!Για τον φιλο που σχολιασε το μεγαλο κεφαλαιο με το οποιο λεει πως εφαγε κερατο η τον απατησε εχω να πω ενα πραγμα..Επειδη εζησα μια παρομοια εμπειρια σαν την δικη σου,Θελω να σου πω πως μια γυνεκα οταν παει με αλον θα το κανει πολλες φορες ακομα στο μελλον...Εχουν περασει αρκετοι μηνες απο τοτε που αναρτησες το σχολιο σου και ισως και να εισαι μαζι, η να μην εισαι...Μακρια απο γυνεκες οι οποιες υσχιριζοντε πως για το κερατο φταιμε εμεις...Αν πραγματικα εισαι ηθικος ανθρωπος και σεβεσαι τον αλο και επισειςτον εαυτο σου,Απλα θα τον χωριζες για να κανεις αυτο που θελεις δηλαδη..Μια καινουρια αρχη με ενα νεο προσωπο,Γιατι για να κερατωσεις καποιον παει να πει,Πως τον εχεις ξεγραψει σαν ανθρωπο απο την ζωη σου και αυτο υσχιει πιο πολυ με της γυνεκες,διοτι εκεινες λειτουργουν περισοτερο με το συναισθημα.Οποτε αν την συνχωρεσες κακος!!!

Ανώνυμος είπε...

apistiaaa megali leksi kai me mia polu krifh kai periergh simasia....oloi ftanoun ekei kapoia stigmh aloi gia ekdikhsh aloi gia xobi aloi gia na gnwrisoun kai kai kainourio mia empiria akoma .....to poio diskolo einai na einai apo ekdikhsh gt to mono p katafernoun einai na ta vazoun me ton eauto tous molhs katalavenoun th exoun kanei ...apla pisteuwntas pws an kaneis oti sou kanoun stous upolhpous kapoios ap olous autous tha ponesoun k etsi pisteueis oti ekdikhse......isws einai h anagh na ksegelaseis ton eauto sou gia na mhn dextheis tin pragmatikotita paizoun polla o kathe anthrwpos..eisai diaforetikos...kai pratei analoga me to poso exei ponesei...kai h apistia apo sinhtheia pali exei na kanei me kapoia krifh palia plhgh ap autes p oute o xronos einai giatros gia na kseperastei...einai auto p leme den ksexnaw apla prospernaw..panta tha uparxei sto uposinidito....

Ανώνυμος είπε...

http://zisemazimas.blogspot.com/2012/05/blog-post_02.html αχ αυτή η απιστία!

Ανώνυμος είπε...

Geia sas eimai aravwniasmeni edw k 3xronia k dn exoume erwtiki epafi sunexwr einai kourasmenos dn exei diathesi k sunexeia tou to anaferw I alitheia einai oti douleuei polles wres k ftiaxnoume k spiti k kathe fora m leei pwr exei provlimata oikonomika t kanoume mia fora t mina k dn m aresei m mpainoun upopsies ti lete?

Related Posts with Thumbnails