Καλώς ήρθατε

Όμηροι της κυβέρνησης χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι

Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δημοσίων υπαλλήλων, βλέπουν από το ένα μέρος να μειώνονται δραματικά (με κάθε δόση της τρόικας) τα εισοδήματά τους, κάτι το οποίο δεν πρόκειται φυσικά να σταματήσει μέχρι πλήρους εξαθλίωσης και από το άλλο ζουν συνεχώς με τον μπαμπούλα της απόλυσης και της ανεργίας.

Επόμενο είναι, όλοι αυτοί οι άνθρωποι να έχουν παραλύσει από το φόβο και την αγωνία τους και να έχουν καταστεί όμηροι στα χέρια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Δεν αντιδρούν, ούτε αντιπαρατίθενται με το ΠΑΣΟΚ, σε όλα αυτά που κάνει σε βάρος του λαού, γιατί... φοβούνται πως αν καταρρεύσει το ΠΑΣΟΚ, τότε η υπηρεσιακή τύχη εκατοντάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων θα είναι εντελώς στον αέρα.

Αυτή η τρομοκρατική παράλυση των δημοσίων υπαλλήλων (όπως ακριβώς συμβαίνει και με ολόκληρο το λαό) είναι αντίθετα η δύναμη του ΠΑΣΟΚ, ετούτη τη δύσκολη για το ίδιο συγκυρία, καθόσον είναι γνωστό πως η εξουσία της κάθε κυβέρνησης, χωρίς την συνδρομή των εκτελεστικών οργάνων, δηλαδή των δημοσίων υπαλλήλων, είναι άνευ αξίας.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails