Καλώς ήρθατε

Ο Φασισμός είναι ένας, είτε ¨δεξιός” είτε “αριστερός”

Για τη Χρυσή Αυγή έχουμε γράψει τα πάντα. Τους έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική για τις φιλοναζιστικές της απόψεις, έχουμε γράψει για «μπράβους» που έγιναν βουλευτές και για την απίστευτη περιφρόνηση με την οποία ο κ. Μιχαλολιάκος και η παρέα του αντιμετωπίζουν ότι είναι αντίθετο σ’ αυτούς.

Έχουμε επίσης γράψει για τη δήθεν δημοκρατική στροφή που πραγματοποίησαν μετά την είσοδό τους στη Βουλή και τα κοστούμια που έβαλαν για να κρύψουν τις μαύρες μπλούζες και το «μαύρο» παρελθόν τους. Για να μη μιλήσουμε για τους τραμπουκισμούς και τα εγέρθητι που κάνουν κατά καιρούς τα μπουμπούκια.

Όμως, μαζί με όλα αυτά έχουμε γράψει και για... τον φασισμό που απ’ όπου κι αν προέρχεται είναι κατακριτέος. Είτε είναι μαύρος είτε κόκκινος ο φασισμός είναι ένας και είναι εχθρός της δημοκρατίας.

Και τα γράφουμε όλα αυτά διότι μέσα σεμια εβδομάδα δύο στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο ένας μάλιστα και βουλευτής στην Πάτρα, έφαγαν το ξύλο της αρκούδας. Χθες, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στα Ιωάννινα έφαγε τόσο ξύλο από αγνώστους που τον έστειλαν σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Το ποιοι είναι δεν είναι δικιά μας δουλειά να το βρούμε αλλά της Αστυνομίας. Όμως, είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόκειται για αντιεξουσιαστές ή άκρα αριστερούς που έχουν ανοίξει βεντέτα με τους Χρυσαυγίτες. Και δε θέλει και πολύ να ξεφύγει το πράγμα.

Χθες, σε πορεία Χρυσαυγιτών με μηχανάκια έγινε το έλα να δεις έξω από την ΑΣΟΕΕ. Φοιτητές και μετανάστες βγήκαν από το Πανεπιστήμιο και πλακώθηκαν άγρια με τα παλικάρια του Μιχαλολιάκου. Ευτυχώς που παρενέβη η Αστυνομία αλλιώς θα υπήρχαν θύματα.

Επομένως, η κατάσταση είναι έκρυθμη και η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Μια βεντέτα ακροδεξιών με ακροαριστερούς και αναρχικούς έλειπε στην Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνουν οι δύο πλευρές ότι αν υπάρξει θύμα τότε η Αθήνα και άλλες πόλεις της χώρας θα μετατραπούν σε πεδίο μάχης για την τελική επικράτηση;

Και ποια είναι άραγε η διαφορά των δύο αντιμαχόμενων πλευρών; Αφού και οι δύο θέλουν θύματα από τις τάξεις των εχθρών, γιατί ο φασισμός και η μισαλλοδοξία είναι διαφορετικός;
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails