Καλώς ήρθατε

ΠΑΜΠΕΚ (πανελλήνιο μπενικό κίνημα)

Ο Μπένι ο μισθοφάγος εκλέχθηκε για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ερχόμενος πρώτος ανάμεσα σε έναν υποψήφιο.

Το ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται ότι βρέθηκαν 230 χιλιάδες ψηφοφόροι που έδωσαν την εμπιστοσύνη τους στο κόμμα και στον Μπένι.

Πρόκειται για μία επιβράβευση του κόμματος για την πολιτική που έχει ακολουθήσει. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ευχαριστημένοι για την ανεργία που έχει φτάσει στο 21%, τους μισθούς που ακόμα αντιστέκονται και δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο Βουλγαρίας, την πείνα, τα συσσίτια που δίνουν την ευκαιρία να δείξουμε την κοινωνική μα αλληλεγγύη, για την διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων, για την όλο και περισσότερο αυξανόμενη φορολογία, για το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων, για την συνεχιζόμενη ύφεση.

Επίσης δίνουν κουράγιο στο κόμμα να συνεχίσει το... θεάρεστο έργο του, έστω ως συμπλήρωμα της ΝΔ, με νέα μέτρα σωτηρίας τον Ιούνιο.

Γνωρίζοντας ότι παρόλα τα μέτρα και την επίσημη χρεοκοπία η Ελλάδα θα χρειαστεί και άλλο μνημόνιο για να έχει λεφτά να πληρώνει τα δανεικά των προηγούμενων μνημονίων εμπιστεύονται τον Μπένι τον μισθοφάγο καθώς έχει πλέον την τεχνογνωσία της καταστροφής.

Όπως είπε και ο τραπεζίτης Παπαδήμιος η χώρα έχει διανύσει τον μισό δρόμο. Μισός δρόμος ακόμα και δεν θα υπάρχει ούτε για δείγμα Ελλάδας και Ελλήνων.

Ο υπόλοιπος μισός δρόμος θα έχει και μια δεύτερη χρεοκοπία. Μόνο που στην δεύτερη χρεοκοπία θα μας κατασχέσουν.

Μπένι προχώρα να μας τα πάρεις όλα.

Στις πλάτες του Παπαδήμιου και το υπουργείο οικονομικών. Ευτυχώς που την περισσότερη δουλειά την κάνει η τρόικα και δεν θα πάθει υπερκόπωση.

Επεισόδια έγιναν στο ΟΑΚΑ και παρόλο τον έλεγχο στους οπαδούς πέρασαν φωτοβολίδες και μολότοφ. Η αστυνομία στον έλεγχο έψαχνε στις τσάντες τους για αυγά και γιαούρτια.

Υποχώρησε η τιμή του βαρελιού πετρελαίου. Οπότε αναμενόμενη η αύξηση της βενζίνης.

Λίγο τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, λίγο η βιομηχανία αποκαλύψεων για την αναμφισβήτητη διαφθορά, λίγο λόγια δήθεν ελπίδας και θα ξεχάσουμε για λίγο το τι μας συμβαίνει και κυρίως το τι θα μας συμβεί.

Πλησιάζει η ώρα των εκλογών βλέπεις…

Το επιχείρημα που πείθει πολλούς ανασφαλείς ψηφοφόρους είναι η ανάγκη να κυβερνηθεί η χώρα.

Τώρα το αν θα κυβερνηθεί από αυτούς που ξεπουλάν τα πάντα, που καταστρέφουν την χώρα και τους πολίτες, που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των τραπεζιτών, δεν έχει καμία σημασία.

Κυβέρνηση νάχουμε και ας είναι ότι νάναι. Ακόμα και συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ δεχόμαστε.

Ο Βενιζέλος είναι εδώ ενωμένος δυνατός. Η δύναμη του οφείλεται στην προσεγμένη διατροφή του: Πρωινό 30% των μισθών, δεκατιανό έκτακτη εισφορά ακινήτων, γεύμα 40% συντάξεις μαζί με τους συνταξιούχους (εξαιρούνται οι ψηφοφόροι του, τους χρειάζεται), απογευματινό 35% αύξηση φόρων και δείπνο μια ολοκληρωμένη δανειακή σύμβαση χωρίς λιπαρά αλλά με υποθήκευση της περιττής χώρας.

Τα ΜΜ"Ε" αποφάσισαν να συνεργαστούν με την καινούρια εβδομαδιαία εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ» η οποία θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις 25 Μαρτίου.

Οπότε τα λέμε και από εκεί.
γράφει ο Μικρός Φωκίων

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails