Καλώς ήρθατε

24/01/2012: Η ημέρα που βέλαξαν οι αμνοί-τζάμπα μάγκες

Έλειψαν οι τσοπαναραίοι σ’ Ανατολή και Δύση και τα προβατάκια ξεσάλωσαν.
Το πελατειακό πολιτικό σύστημα είναι Α-Κ-Α-Τ-Α-Μ-Α-Χ-Η-Τ-Ο.
Είναι ακόμη εδώ, ενωμένο, παντοδύναμο, ακόμα και επί ΔΝΤ.
Οι βολευτές είναι Α-Μ-Ε-Τ-Α-Ν-Ο-Η-Τ-Ο-Ι.

Έχουν ψηφίσει κατά χιλιάδες διατάξεων ό,τι μπορεί να φαντασθεί ένας μη φυσιολογικός νους ανθρώπου, αλλά προκειμένου να δυσαρεστήσουν τους φαρμακοποιούς (με τους οποίους συντάσσομαι, ειρήσθω εν παρόδω) ύψωσαν οι νάνοι το ανάστημά τους και βροντοφώναξαν ΟΧΙ.

Τα Μνημόνια τα έχουν καταβροχθίσει αμάσητα το... ένα μετά το άλλο και ετοιμάζονται να ψηφίσουν σωρεία άλλων διατάξεων που θα οδηγούν σε περαιτέρω εξαθλίωση τον λαό, αλλά χθες μετέτρεψαν τη Βουλή σε saloon του Far West.

Έδιναν την εντύπωση ότι έλυσαν τις γραβάτες και ανάσαναν από τη μέγγενη του σκληρού κολάρου που οικειοθελώς έφεραν επί χρόνια.
Ήλθε φαίνεται η ώρα που το μυαλό τους πρέπει να ταξιδέψει στην εκλογική τους περιφέρεια. Μοναδικό τους μέλημα πώς θα μαζέψουν ψηφαλάκια.
Δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει τη συμφορά που έχουν φέρει στη χώρα και παίζουν παιχνιδάκια.

Αυτά τα ανθρωπάκια καλούσε προς εβδομάδος ο Βενιζέλος να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων; Μας δουλεύεις ρε Μπένι;
Δεν υπάρχουν περιστάσεις για τα προβατάκια. Κι’ αν υπάρχουν, οι ίδιοι τις έχουν δημιουργήσει.
Όσο για το ανάστημά τους; Είναι που έγινε χθες.

Συχώρα μου Θε μου, αλλά αυτός ο ειδικός φρουρός ήταν ανάγκη να πέσει με το μηχανάκι του πάνω στον Αγγελόπουλο; Δεν μπορούσε να πάρει στο διάβα του ένα από αυτά τα μεταμορφωμένα όρνεα;

Χθες, την ώρα που χαριεντιζόντουσαν βλακωδώς στην αίθουσα της Βουλής παίζοντας με τους θεσμούς, το κράτος που έστηναν τόσα χρόνια δεν ήταν σε θέση να στείλει εγκαίρως ένα ασθενοφόρο για να μεταφέρει έναν σοβαρά τραυματισμένο άνθρωπο από τη Δραπετσώνα στο νοσοκομείο. Δεν έχει σημασία το όνομά του. Σημασία έχει ότι όλοι τους έδωσαν με την αναλγησία τους τη χαριστική βολή σε μία ακόμη ψυχή.
Καμμένε τελείωνε. Αργείς.
γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
από το taxalia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails