Καλώς ήρθατε

Το “Μακεδονία ξακουστή” απαγορεύεται, στη θέση του θα παίζει πλέον...

Ας μην τα πολυλογούμε: το πρόβλημά τους είναι το “Μακεδονία ξακουστή”.

Καταλάβατε πλέον ότι το "μακεδονικό ζήτημα" θεωρείται "βαρίδιο" από τους πολιτικούς, γιατί, για να το υπερασπιστούν, πρέπει να δείξουν πατριωτισμό. Ο πατριωτισμός όμως στην Ελλάδα έχει βαριές συνέπειες, αντίθετα με τον εθνομηδενισμό, όπου η ισχυρή "συμμαχία των πρόθυμων", ανταμείβει όποιον φτύνει την Ελλάδα και οτιδήποτε πατριωτικό. Και έχει τα μέσα, δηλαδή τον χειρισμό της κοινής γνώμης -χάρις στα άπειρα χρήματα που διαθέτει και "σπρώχνει" στα ΜΜ"Ε"- να "καθαρίζει" τους πατριώτες και να αναδεικνύει τους προσκυνημένους γλείφτες.

Τα γνωρίζουν αυτά οι πολιτικοί και προτιμούν να... υπακούουν στη "συμμαχία των πρόθυμων" για να εξασφαλίσουν την πολιτική επιβίωσή τους.Έτσι, έντεχνα και μεθοδικά, βάλλουν εναντίον οποιουδήποτε σημείου, ταυτίζει την Ελλάδα με τη Μακεδονία και κρατά ζωντανό το "όνομα". Ο μηχανισμός είναι πανίσχυρος και ο λαός ...κλασικός μαλάκας, που είναι έτοιμος να φάει την προπαγάνδα και να παρατήσει τον πατριωτισμό του, όταν του υποδείξουν ότι δεν είναι "in" να είσαι πατριώτης, ενώ οι χλεχλέδες ακαθορίστου φύλου, καταγωγής, με τα πολλά πάρε-δώσε με πανεπιστήμια, ΜΚΟ και "ιδρύματα" είναι οι σωστοί.

Ο μαλάκας Έλληνας, αρχίζει να αισθάνεται και ενοχές, επειδή έτσι του λένε οι ξεφτιλισμένοι νενέκοι, που φορτίζουν τον πατριωτισμό με "σταγονίδια", χούντες, ακρο-δεξιά, ακρο-τέτοια, ακρο-... την ώρα που η μόνη πραγματική ακρότητα που υπάρχει, είναι το ατέλειωτο κόμπλεξ των "ταμπελάκηδων". Οι πραγματικά ακραίοι, φασίστες, χουντοαποβράσματα, τρομοκρατούν τον απλό άνθρωπο και δημιουργούν ενοχές στον κανονικό Έλληνα, που το μόνο που θέλει είναι να διατηρήσει την ελληνική ταυτότητά του. Το κόλπο των φασιστών «προλαβαίνω να σου κολλήσω την ταμπέλα του "φασίστα" γιατί εγώ έχω τη γραφίδα, τα λεφτά και τα κανάλια», αποδίδει.

Έτσι, αντί για τον ύμνο της Μακεδονίας, στο στράτευμα θα ακούγεται πλέον ο ύμνος της Goldman Sachs.

Αυτόν δεν φοβούνται οι πολιτικοί να τον τραγουδούν. Τους εξασφαλίζει καριέρα, ενώ με το "Μακεδονία ξακουστή" δεν βγάζεις κανένα φράγκο!


από το taxalia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails