Καλώς ήρθατε

Έρχεται συγκυβέρνηση

Το ερώτημα δεν είναι το εάν, αλλά το πότε, καθώς και ο τρόπος που θα την παρουσιάσουν, ώστε να μην υπάρξουν μεγάλες πολιτικές απώλειες. Αυτή τη στιγμή, ολόκληρο το σάπιο και διεφθαρμένο κρατικοδίαιτο καθεστώς επιδιώκει να διασωθεί και όπως γίνεται αντιληπτό, κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να το επιτύχει αυτό.

Επομένως ολόκληρο το καθεστώς, τόσο παρασκηνιακά, όσο και με τα παπαγαλάκια του στα καθεστωτικά ΜΜ"Ε' πιέζει και προσπαθεί να πείσει ότι η συγκυβέρνηση (ή κάποιας μορφής οικουμενική κυβέρνηση) είναι η λύση για τη χώρα.

Εξάλλου, τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η ΝΔ, σε καμία περίπτωση δεν... θέλουν να διαχειριστούν μόνοι τους αυτήν την κρίση. Και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εξαθλίωση του λαού στην οποία μας οδηγούν, θα διαλύσει και τα δύο κόμματα και θα στείλει στα σπίτια τους ή στις φυλακές πολλούς από τους σημερινούς πολιτικοοικονομικούς ταγούς. Γι’ αυτό πολλοί από το ΠΑΣΟΚ, ανοιχτά πλέον ζητούν συγκυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα πολλοί από την Νέα Δημοκρατία, οι επονομαζόμενοι και μετριοπαθείς (βλ. σκληροί Νεοφιλελεύθεροι) θέλουν συγκυβέρνηση.

Επομένως το ερώτημα είναι το πότε. Η διαφορά είναι η εξής: Το μεν ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση τώρα, που αυτό θα έχει το πάνω χέρι. Θα έχει την πρωθυπουργία και την πλειοψηφία και απλά θα επιδιώξει με δόλωμα το τυρί στη φάκα, να φορτώσει στα άλλα κόμματα το πολιτικό κόστος. Η δε Νέα Δημοκρατία, θέλει την συγκυβέρνηση μετά από εκλογές, γιατί πιστεύει ότι θα έρθει πρώτο κόμμα (αυτοδυναμία ελπίζουμε ότι δεν υπάρχει αφελής που να την πιστεύει), ώστε να έχει εκείνη το πάνω χέρι και να κατευθύνει τις εξελίξεις. Εδώ ακριβώς παίζεται το σκληρό πολιτικό πόκερ αυτή τη στιγμή. Τώρα ή μετά από εκλογές;

Η συγκυβέρνηση δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά η μοναδική πραγματική πολιτική πράξη σε όλο αυτό το θεατρικό πολιτικό σύστημα της ψεύτικης και ανούσιας αντιπαράθεσης. Μιας πλασματικής αντιπαράθεσης, που μοναδικό πραγματικό στόχο έχει την εξουσία και την ικανοποίηση της κάθε λογής πολιτικής πελατείας, που στηρίζει τις διάφορες κομματικές ελίτ, μέσα από ψεύτικα ιδεολογικά περιτυλίγματα.

Για όσους όμως, αυτή τη στιγμή νομίζουν ότι η συγκυβέρνηση θα είναι λύση στο πρόβλημά μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η συγκυβέρνηση θα απελευθερώσει τους πολιτικούς από το πολιτικό κόστος και το φόβο του καταλογισμού των ευθυνών και ως εκ τούτου, θα φέρει σκληρές αντιλαϊκές αποφάσεις, σκληρή καταπίεση του λαού, δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, αρπαγή περιουσιών και πλήρη εξαθλίωση, ενώ παράλληλα θα διατηρείται η καθεστωτική ολιγαρχία αλώβητη, πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένα κόμμα μόνο του.

Επιτέλους, λέμε εμείς, να γίνει αυτή η συγκυβέρνηση, για να αποδειχθεί η πλήρης ανικανότητα του ισχύοντος ψευτοδημοκρατικού πολιτικού συστήματος και επιτέλους να αρχίσει να δημιουργείται γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση που θα ανατρέψει τα πάντα.

Η σύγκρουση θα είναι σκληρή και αιματηρή, γιατί το καθεστώς θα παίξει όλη του την ύπαρξη πάνω σ’ αυτή τη συγκυβέρνηση.
από το προεδρική δημοκρατία

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Μπα! Δεν ψηνόμαστε με ΤΙΠΟΤΑ!
Δεν γυρνάμε πίσω, τα κόμματα μας έφεραν εδώ που είμαστε.
Όλοι τους χρηματοδοτούνται από ξένα κέντρα.
Μια είναι η πολιτική: το συμφέρον του ΕΘΝΟΥΣ.

Αυτή η πολιτική δεν διαπραγματεύεται.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συγκυβέρνηση; Τώρα θα σωθούμε.......

Κυβερνήσεις ΔΑΝΙΚΩΝ....... ΠΑΣΟΚ - ΝΔ κλπ.

ΚΟΚΤΕΙΛ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ

πολιτικών ΚΛΠ. Σατυρικά, επιθετικά, αντικειμενικά, και αντιγραφειοκρατικά.

Η Ελλάδα ανήκει στους μαλακές της..... Πολιτικούς.
=ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…… ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

@ Συγνώμη μήπως κατά λάθος υπάρχει κανένας ΜΗ μαλάκας στην υπηρεσία σας;

Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, που σας έχω συνανθρώπους μου, όταν μας κυβερνούν αλλοδαποί με ξένη ιθαγένεια και υπηκοότητα κλπ.


Προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ: Λεφτά υπάρχουν, και η φοβέρα, ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, και εγώ ζοχαδιάζομαι.

Εισάγομε σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ, και ΕΞΑΓΟΜΕ *Μαλάκες. Εθνική μπορντελοποίηση του, κράτος ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς.

Μην ψάχνετε για ΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ. Στην πολιτική ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.= ΤΕΛΙΚΟΣ: Για ΟΛΑ φταιν οι κυβερνώντες οι νυν και οι απόντες, οι πεθαμένοι και οι ζώντες, την δυστυχία πάντα φέρνουν, και απ' τους λαούς ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ, τους ξεγελούνε και τους γδέρνουν.

=Δις ευρώ το εξωτερικό ΧΡΕΟΣ που έχουνε οι κυβερνώντες, και από την ικανότητά τους απόντες, και ας αναδεικνύονται αυτοί η ίδιοι ως τσόντες.

Ξύπνα.. (Σελ. 48)
Ξύπνα αμόρφωτε λαέ βγάλε της παρωπίδες,
που τόσα χρόνια δυστυχώς τα χάλια σου δεν είδες.
Σε δούλευαν σε πούλαγαν και σε εξαπατούσαν,
σε τάιζαν βλακόχορτο κ' αυτοί καλοπερνούσαν.
Κ' όμως εσύ δεν ξύπνησες και ούτε θα ξυπνήσεις,
πάνε λοιπόν ηλίθια και πάλη να ψηφίσεις.
Της κλίκας είναι λιγοστοί που έχουνε συμφέρον,
ογδόντα εσείς της εκατό πάλι θα σας την φέρουν.
Με βία και εκφοβισμό και κινδυνολογία,
πάλη θα σας θολώσουνε την ιδεολογία.
Και θ' έχετε στο σβέρκο σας για μια τετραετία,
τα ερπετά που συντηρούν την δήμιοκρατια

Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ =(Στη μαύρη λίστα;;;) http://users.otenet.gr/~tzinis
http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

Related Posts with Thumbnails