Καλώς ήρθατε

Η “τελική λύση”, τότε Εβραίοι, τώρα Έλληνες

Με την κωδική ονομασία «Τελική λύση» έγινε γνωστό το σχέδιο του Γ' Ράιχ για την συστηματική εξόντωση των Εβραίων. Το Γ΄Ράιχ θεωρούσε ότι οι Εβραίοι απειλούσαν την καθαρότητα του γερμανικού έθνους. Αρχικά, η πολιτική του Γ' Ράιχ ήταν να ενθαρρύνουν τους Εβραίους να εγκαταλείψουν τα εδάφη που κατείχε το Γ' Ράιχ και να μεταναστεύσουν, αργότερα άρχισε πογκρόμ διώξεων εναντίον τους.

Τελικά στις 20-1-1942, σε σύσκεψη ανώτατων αξιωματούχων του Γ' Ράιχ στο προάστιο Wannsee, τους ανακοινώθηκε η απόφαση της ηγεσίας της Γερμανίας με την ονομασία «Τελική λύση». Το τι έγινε στη... συνέχεια είναι γνωστό. Για να επέλθει λοιπόν η πολυπόθητη καθαρότητα του γερμανικού έθνους, το αποτέλεσμα ήταν να θανατωθούν συνολικά έξι εκατομμύρια Εβραίοι καθώς και πολλοί Ρομά, ομοφυλόφιλοι κ.λ.π.

Αφού τελικά το Γ' Ράιχ δεν κατάφερε να εξουσιάσει την Ευρώπη με την πολεμική βία, σήμερα το Δ' Ράιχ, το επιτυγχάνει με την οικονομική βία. Με μεθοδικό τρόπο έστησε την Ευρωζώνη, στην οποία, άγνωστο γιατί, όρμησαν μέσα διάφορα ευρωλιγούρια. Η Αγγλία φυσικά πανέξυπνη, έμεινε απέξω. Στη συνέχεια αφού άρπαξε όλα τα πλεονάσματα των PIGS, είτε μέσω εξαγωγών, είτε μέσω διαφθοράς των τοπικών αξιωματούχων, τελικά τους άφησε με ελλείμματα και υπερβολικά χρέη.

Σήμερα το Δ' Ράιχ, επιδιώκει την οικονομική καθαρότητα από μια Ευρωζώνη στην οποία το απόλυτο αφεντικό είναι το ίδιο. Πρώτο θύμα για υφαρπαγή της περιουσίας της και στη συνέχεια πέταγμα έξω από την Ευρωζώνη είναι η Ελλάδα, η οποία προς το παρόν ενθαρρύνεται να αποχωρήσει μόνη της, όπως και τότε με τους Εβραίους στην αρχή. Στη Συνέχεια θα ακολουθήσουν και τα άλλα PIGS. Μετά η εύκολη «γραμμή Μαζινώ» κ.λ.π.

Ένα πράγμα θα σταματούσε τώρα την Γερμανία. Μια πλήρη και καθολική στάση πληρωμών από μέρους της Ελλάδας. Ίσως όμως και να είναι πλέον αργά.

Όμως για να αποφασιστεί κάτι τέτοιο θέλει γνήσια λαϊκή και άφθαρτη ελληνική κυβέρνηση. Πιστεύει άραγε κανείς ότι το ίδιο το σάπιο καθεστώς που συναλλάχθηκε στο παρελθόν με γερμανικά συμφέροντα, μπορεί τώρα να ορθώσει ανάστημα;;;

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails