Καλώς ήρθατε

Από το χθες το πρωί τα ΜΜ“Ε” κρατούν τον κόσμο σε καταστολή

Λογικά, έπειτα από αυτό που συνέβη, δηλαδή τη στάση πληρωμών και την εξαθλιωμένη ζωή που καλούμαστε να ζήσουμε από εδώ και στο εξής (με μόνο τα δικά μας έσοδα, χωρίς δυνατότητα δανεισμού), θα έπρεπε ο κόσμος να έχει ήδη βγει από το χθες πρωί στους δρόμους και να αναζητεί τους υπεύθυνους της τραγωδίας.

Αντί γι΄ αυτό τι βλέπουμε; Βλέπουμε τα καθεστωτικά ΜΜ"Ε" (δηλαδή τον βραχίονα του συστήματος για τον πνευματικό έλεγχο των μαζών), να έχουν πιάσει δουλειά από... τα άγρια χαράματα, καταβάλλοντας τιτάνιες προσπάθειες, με τόνους καθησυχαστικής προπαγάνδας, προκειμένου να κρατήσουν την κοινωνία σε καταστολή και να μην πληροφορηθεί ο κόσμος την ωμή αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε και τι ακριβώς τον περιμένει, με ορατό τον κίνδυνο να ξεχυθεί στους δρόμους.

Το σύνθημα που, κατά κόρον, ρίχνουν από το πρωί, κυβέρνηση και ΜΜ"Ε" είναι: «δεν κινδυνεύουν μισθοί, συντάξεις και καταθέσεις». Είναι μια πρώτη αντίδραση για να συγκρατήσουν την οργή και να βάλουν τη λαϊκή μάζα σε έναν βολικό εφησυχασμό. Αν είναι δυνατόν!!! Πως κοροϊδεύουν αυτόν το δύστυχο λαό!!! Που είναι η αντιπολίτευση, που είναι η Νέα Δημοκρατία να πει την αλήθεια;;;

Ελλάδα πεθαίνεις και φταίνε οι ηγέτες που εσύ επέλεξες…

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails