Καλώς ήρθατε

Παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας και θέλει να τον χειροκροτήσουμε κιόλας…

Δέκα χρόνια σκληρής λιτότητας. Δύο μνημόνια. Δεκάδες φόροι και βάρβαρα μέτρα. Χιλιάδες απολύσεις και χιλιάδες λουκέτα. Μόνιμη επιτροπεία, δηλαδή μόνιμη εγκατάσταση γκαουλάιτερ στον κρατικό μηχανισμό. Κι άλλα πολλά μέσα σε δύο χρόνια από την κυβέρνηση των μνημονίων, για να γυρίσουμε στο 2009!!

Δηλαδή εξόντωσαν το λαό και σήμερα πανηγυρίζουν: πρώτον γιατί απέτυχαν οικτρά αυτά τα δύο χρόνια που κυβερνούν τον τόπο. Και δεύτερον γιατί μετά από δέκα και βάλε χρόνια θα γυρίσουμε στο 2009, όταν το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ.
Και γι΄ αυτό οι κυβερνώντες, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού, θέλουν να τους… χειροκροτήσουμε!
Βρε, δε πα να… κουρευτείτε όλοι μαζί!!!
ΥΓ. “Η αναδιάρθρωση θα γινόταν εις βάρος της αξιοπιστίας της χώρας μας και της υγείας του εθνικού και ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. Θα οδηγούσε στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών και θα προκαλούσε μια χιονοστιβάδα κερδοσκοπικών επιθέσεων σε μεγάλο αριθμό άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Επιπλέον, μια αναδιάρθρωση θα σήμαινε την άμεση και ουσιαστική οικονομική ζημία των συνταξιοδοτικών Ταμείων στην Ελλάδα, τα οποία έχουν επενδύσει τις οικονομίες των συμπολιτών μας σε κρατικά ομόλογα. Πρόκειται για ένα τίμημα πολύ βαρύ. Ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας, των ελληνικών τραπεζών, των Ελλήνων πολιτών, αλλά ούτε και της ευρωπαϊκής οικονομίας. Με λίγα λόγια, η αναδιάρθρωση δεν βρίσκεται στην ατζέντα της Ελλάδας και της Ευρώπης”.
Αυτά έλεγε τον περασμένο Μάιο ο πρωθυπουργός, που σήμερα πανηγυρίζει για την αναδιάρθρωση.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
από το kentrinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails