Καλώς ήρθατε

Οι καταδότες της τρόικας....

Το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι η χώρα μας δυστυχώς δεν έχει κεφαλαιοκράτες με αναπτυξιακή και εθνική συνείδηση, αλλά συνήθως κρατικοδίαιτα παράσιτα που τρέφονται από το δημόσιο χρήμα και τις κρατικές προμήθειες. Όσο λοιπόν θα προχωράει η κρίση, τόσο και πιο πολύ θα αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό καθεστώς.

Προχθές λοιπόν στη Βουλή, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και μαζί τους και η ΓΣΕΒΕΕ κατήγγειλαν...συνεχείς παρεμβάσεις κρατικοδίαιτων επιχειρηματικών και εξωθεσμικών κύκλων προς την τρόικα, προκειμένου να την πείθουν να υποδεικνύει στη συνέχεια στην Ελληνική κυβέρνηση εξοντωτικά μέτρα κατά των εργαζομένων και του ελληνικού λαού. Δηλαδή στην ουσία κατήγγειλαν εσωτερική «πέμπτη φάλαγγα» που δρα μαζί με την τρόϊκα, υπέρ των συμφερόντων της και σε βάρος του ελληνικού λαού.

Το ότι δυστυχώς η χώρα μας, δεν ανέπτυξε ποτέ παραγωγικό τομέα με αναπτυξιακή και εθνική συνείδηση, εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις, αυτό οφείλεται κυρίως στις εγγενείς αδυναμίες του πολιτικού συστήματος το οποίο ελέγχεται από αυτά τα παρασιτικά συμφέροντα, τα οποία ρυθμίζουν τα ίδια παρασκηνιακά, τις στρόφιγγες της χρηματοδότησης της ιδιωτικής οικονομίας της χώρας και επιβάλλουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια που πνίγουν την ελληνική επιχειρηματικότητα. Μετά από αυτό, περιμένει άραγε κανείς ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας; Κάτι άλλο πρέπει να προηγηθεί.

ΥΓ. Όλοι οι Έλληνες πλέον περιμένουν από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΒΕΕ, να πουν τα ονόματα των επιχειρηματιών και εξωθεσμικών, τα οποία άφησαν να διαφανεί ότι γνωρίζουν. Εκεί που φτάσαμε, όλα θα πρέπει να βγουν στο φως.
Το απόστημα πρέπει να σπάσει πριν να είναι αργά…

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η Ελλάδα έχει την μοναδικότητα να γεννά,διαχρονικά, πολλούς μεγάλους ήρωες και συνάμα πολλούς μεγάλους προδότες.
Η Ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται.

Related Posts with Thumbnails