Καλώς ήρθατε

Επικοινωνιακό τρυκ η δήθεν δραματική επιστροφή Παπανδρέου

Από χθες ξεκίνησε καταιγίδα φημών για χρεοκοπία με αποκορύφωμα την δραματική ανακοίνωση της Κυβέρνησης για ματαίωση της επίσκεψης Παπανδρέου στην Αμερική και επιστροφή του από το Λονδίνο.

Είναι έτσι τα πράγματα ή είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό τρικ της Κυβέρνησης για να δραματοποιηθεί η κατάσταση και να δεχτούν οι Έλληνες τα χαράτσια αδιαμαρτύρητα..
Ο Παπανδρέου έφυγε από την Ελλάδα την Παρασκευή και αντί να πάει στην Αμερική , πήγε στο Λονδίνο χωρίς να έχει κανένα λόγο ή κάποιο ραντεβού μάλλον για να μπορέσει να επιστρέψει από κάπου κοντά.

Σάββατο απόγευμα βγάζουν ανακοίνωση ότι η... κατάσταση είναι δραματική και αντί να γυρίσει ο Πρωθυπουργός αμέσως, ακόμα δεν έχει γυρίσει.

Όλα παραπέμπουν σε επικοινωνιακό τρικ, αλλά κύριοι της Κυβέρνησης σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε πια. Και δίκιο να έχετε κάποια στιγμή την έχετε πάθει όπως ο βοσκός που φώναζε συνέχεια λύκος στα πρόβατα.

Όσα επικοινωνιακά τρικ και να βρείτε, όσο και να δραματοποιήσετε επικοινωνιακά την κατάσταση ο λαός μας δεν αντέχει άλλα χαράτσια και δεν μπορεί να πληρώσει.
από το καφενείο

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails