Καλώς ήρθατε

Το ΠΑΣΟΚ “κοινωνικοποιεί” με το ζόρι το ανθρώπινο σώμα

Σαν σοσιαλιστικό κόμμα που είναι το ΠΑΣΟΚ (μην γελάτε) κάτι θα έπρεπε να κοινωνικοποιήσει μιας και αποκρατικοποιεί τον δημόσιο πλούτο προς όφελος των τοκογλύφων. Αποφάσισε λοιπόν να κοινωνικοποιήσει το ανθρώπινο σώμα.

Απορούμε λοιπόν, για το ποιος εγκέφαλος σκέφτηκε να αφαιρεί ανθρώπινα όργανα χωρίς τη θέληση του ίδιου του ανθρώπου. Τι να πει κανείς; Απίστευτο και όμως αληθινό.

Υπενθυμίζουμε ότι στο όνομα του ανθρωπισμού, διάφορα συμφέροντα έκαναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Σήμερα έρχεται η ελληνική κυβέρνηση και...στο όνομα του ανθρωπισμού (απίστευτο) καταργεί τον ίδιο τον άνθρωπο. Είναι αδιανόητο, δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσει κανείς. Έρχεται αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που το παίζει «δημοκρατία» (στο όνομα δημοκρατίας) και επιδιώκει να αποσπάσει με το έτσι θέλω την ανθρώπινη υπόστασή μας, για να την διαχειριστεί το ίδιο.

Σκεφτείτε ότι την περιουσία του ο κάθε άνθρωπος μπορεί να την διαθέσει όπως θέλει μετά θάνατον, αλλά δεν θα μπορεί, σύμφωνα με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, να διαθέσει το ίδιο του το σώμα. Ναι μεν το προτεινόμενο νομοσχέδιο προβλέπει ότι ο καθένας θα μπορεί να πάει κάπου και να δηλώσει (με το γνήσιο της υπογραφής παρακαλώ) ότι δεν επιθυμεί να γίνει δότης με το ζόρι, αλλά το πολιτικό σύστημα σκέφτεται πονηρά, γιατί πιθανολογεί ότι κανείς δεν θα ενδιαφερθεί να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε γνωρίζει κανείς τι θα του συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Πέρα από αυτό, όπως υπολογίζει το καθεστώς, πάρα πολλοί άνθρωποι δεν θα θελήσουν να δείξουν κοινωνική αναλγησία και δεν θα πάνε ως εκ τούτου να δηλώσουν. Δεν θα μας φανεί δε παράξενο, αν μετά την ψήφιση του νόμου, δούμε την προπαγάνδα του καθεστώτος να υποτιμά (ως φασίστες και μισάνθρωπους) αυτούς που θα πάνε να δηλώσουν άρνηση για να μείνουν έτσι τα ανθρώπινα σώματα περιουσία του καθεστώτος.

Ποιος εγγυάται μέσα σ’ αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς, ότι ενώ ο Θεός δίνει σε κάποιον μεγάλες πιθανότητες για να επιβιώσει, αυτός δεν θα καταλήξει να γίνει όργανα; Ποιος είναι αυτός ο «Θεός» που θα το εγγυηθεί;; Να βγει να το πει. Ποιος μπορεί να αρνηθεί στον κάθε άνθρωπο να έχει τις επιφυλάξεις του και τις φοβίες του;
Σχόλιο apneagr: Παραθέτω αυτούσιο (και πολύ εύστοχο) σχόλιο, που έγινε σε άλλο post, από την liakada: Έτσι που το θέτουν, αν πάει κάποιος στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, και τους δηλώσει ενυπόγραφα ότι "πάρτε τα ..@@", η δήλωση του θα θεωρηθεί θετική ή αρνητική;

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails