Καλώς ήρθατε

Ο Παπανδρέου βιάζεται να “επικαιροποιήσει” τις σχέσεις του με τους καναλάρχες

Επειδή η omerta (βλέπε απεργία των ΜΜ"Ε") λήγει την Κυριακή το βράδυ και το φως από εδώ και εμπρός θα είναι εκτυφλωτικό για μερικούς και δεν θα βλέπουν τις πινέζες που έπεσαν στο πάτωμα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η καταρρέουσα εντολοδόχος "κυβέρνηση" βιάζεται να ξαναστρώσει την ζαρωμένη "μοκέτα" της τηλεοπτικής "ενημέρωσης" ώστε να μπορεί να περπατάει άφοβα ακόμα και ξυπόλητη.

Το "μαγείρεμα" δεν θα αφορά μόνο την "πολιτική κουζίνα" της Ιπποκράτους αλλά και τα κυλικεία των καταφεσωμένων καναλαρχών και εφημεριδάδων.

Γράφτηκε από ορισμένα ιστολόγια...δήθεν ως "ασφαλής κυβερνητική διαρροή", ότι στο "Μαξίμου" έχουν βάλει κάμποσους γιάπηδες της Νομικής να βρουν μια φόρμουλα, μέσω της οποίας θα κατατεθεί νομοσχέδιο το οποίο θα καλύπτει τους καναλάρχες, ώστε να προχωρήσουν σε "συγχωνεύσεις",των έτσι κι αλλιώς ημινόμιμων τηλεοπτικών σταθμών τους, χωρίς να υπάρξουν εμπόδια σε αυτό το μαζικό "ξέβγαλμα" της σαπουνάδας.

Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον η πρόθεση του ΓΑΠ είναι να πάει σε πρόωρες εκλογές και μάλιστα με "περπατησιά Καραμανλή", αφού όμως πρώτα έχει εξασφαλίσει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο θα πέσει.

Η δική μας ταπεινή άποψη είναι ότι δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές.

Κάτι τέτοιο υπό τις παρούσες συνθήκες θα μπορούσε να αναδείξει αυτό που όλοι ξέρουμε και βλέπουμε, ότι δηλαδή το πολιτικό σύστημα, τα κοινοβουλευτικά κόμματα και όλοι οι διαπλεκόμενοι που το υπηρετούν, τελείωσε.

Είναι προφανές ότι το πραιτώριο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" δεν θέλει να ρισκάρει τίποτα.

Ο ελληνικός λαός που είναι ήδη με το όπλο "παρά πόδας" πρέπει να καθοδηγηθεί κατά τα πρότυπα των μουσαντέ βορειοαφρικάνικων εξεγέρσεων και για να γίνει αυτό χρειάζεται εδώ και τώρα μια made in USA "επαναστατική κυβέρνηση εθνικής ενότητας".

Να γιατί τα SOROSπιαστά ΜΜ"Ε" εδώ και 10 τουλάχιστον ημέρες μιλούν συνέχεια για μια τέτοια είδους κυβέρνηση "προσωπικοτήτων".

Να γιατί ξαφνικά στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην οικογένεια του Γιωργάκη γέμισε ο τόπος "προτεστάντες" (μτφ:Διαμαρτυρόμενους).

Να γιατί ο Θεοδωράκης θέλει "ειρηνική επανάσταση" η οποία θα μείνει στο επίπεδο της σπίθας, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι για το χάλι μας δεν θα κινδυνεύσουν από "εγκαύματα" που θα προκαλούσε ενδεχομένως μια ανεξέλεγκτη εξέγερση.

Να γιατί ακόμα και η γραμματέας ενός "επαναστατικού" κόμματος σαν το ΚΚΕ αναφερόμενη στα γιαουρτώματα των πολιτικών, μίλησε για "μικροαστικές εκδηλώσεις".

Όλοι δηλαδή οι πρωταγωνιστές και οι κομπάρσοι της εξουσίας, δουλεύουν πυρετωδώς για να κρυώσουν όσο γίνεται το αίμα του Έλληνα που βράζει επικίνδυνα μέσα στις φλέβες του.

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Τυπο-θραύστης είπε...

... εντάξει, οι πρωταγωνιστές και οι κομπάρσοι της εξουσίας κάνουν τη δουλειά τους ...
... το ερώτημα που μπαίνει είναι: οι άλλοι - αυτοί που θα κρατήσουν το αίμα του Ελληνα ζεστό, ποιοί είναι;
... από πού έρχονται και πού θέλουν να πάνε;
... ας το κάνουν γνωστό - για να δούμε αν συμπορευθούμε ...
... εύλογο το αίτημα ...
... έρρωσθε ...

Related Posts with Thumbnails