Καλώς ήρθατε

Ο αντιεξουσιαστής των πέντε μνημονίων

Είναι πολλά τα απίστευτα που είπε ο Γ. Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο της Κυριακής. Τι για μεγάλες επιτυχίες, τι για μάχες που κέρδισε, τις για τους Έλληνες που πιστεύει ότι είναι μαζί τους. Όμως, η ατάκα που επανέλαβε και προκαλεί αν μη τι άλλο πολύ γέλιο είναι η εξής:

«Θυμίζω, εμείς είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία. Δεν είμαστε υπερασπιστές των κατεστημένων καταστάσεων στα Υπουργεία και στις Διοικήσεις».

Για να μην το ξεχάσουμε λοιπόν ο κ. πρωθυπουργός μας είπε ότι είναι ο σύγχρονος…Μπακούνιν της Ελλάδας. Αντιεξουσιαστής μέχρι το κόκκαλο, κι αυτός και οι υπουργοί του.

Αντιεξουσιαστής αυτός που έχει χρησιμοποιήσει την εξουσία του για να επιβάλλει τα πιο σκληρά μέτρα της ιστορίας.

Αντιεξουσιαστής ο κ. Πάγκαλος που με τις… αντιεξουσαστικές δηλώσεις του δεν τολμά να βγει στο δρόμο γιατί θα φάει γιαούρτια.

Ή μήπως ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Ρέππας, η κ. Διαμαντοπούλου, ο κ. Δρούστας.

Όλοι αυτοί, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα πρέπει να βγουν στους δρόμους και να ζητήσουν την… ανατροπή της εξουσίας, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου λέει ότι δεν υπερασπίζεται τις κατεστημένες καταστάσεις. Τότε γιατί ετοιμάζεται να δώσει τρελές μπίζνες στους εργολάβους και τα λαμόγια που ακονίζουν τα μαχαίρια τους για τις αποκρατικοποιήσεις που έρχονται;

Γιατί όλα αυτά που λέει ο πρωθυπουργός και επαναλαμβάνει κατά καιρούς είναι τόσο αστεία; Αλλά αν στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο πριν 18 μήνες ήταν απλά αστεία για να γελάμε, τώρα είναι επικίνδυνα. Όταν ο κόσμος πεινάει και δεν έχει δουλειά δε λες ότι η κυβέρνηση είναι όλοι… αναρχικοί που πολεμάνε το κατεστημένο.

Έλεος πια με τις ανοησίες που γράφουν οι λογογράφοι του πρωθυπουργού. Ας βρουν τίποτε πιο έξυπνο από το να το παίζουν ραμολί Τσε Γκεβάρες.
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails