Καλώς ήρθατε

Ιδού... Λαέ... οι φύλακες σου!!!

Σε κάθε πορεία και διαμαρτυρία του δοκιμαζόμενου λαού όταν οι "Πασάδες της Βουλής" νιώσουν την ανάσα του στο σβέρκο τους και μόλις ακουστεί η φωνή του να τους φωνάζει "Κλέφτες κλέφτες" διατάσσουν τους φύλακες τους να του επιτίθεται και να τον διαλύει, με προβοκάτσιες και παρακρατικές μεθόδους!!!

Στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση (την οποία έπνιξαν τα νταβατζοκάναλα τους μαζί με την πουλημένη ηγεσία των δημοσιογράφων) ο λαός για... άλλη μια φορά εξέφρασε την αντίθεση του στην οπισθοδρόμηση, στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και στην ατιμωρησία των κλεφτών που πολλοί από αυτούς προστατεύονται από την βουλευτική ασυλία ή εξαγνίστηκαν στην περίφημη "κολυμπήθρα" της παραγραφής!!!

Ζούμε με την ελπίδα να βρεθεί ένας από τους παλαμοκρουστές βουλευτές να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας τιμώντας αυτούς που τον ψήφισαν αλλά και τα παντελόνια που φοράει και επίσης να... δούμε έναν από αυτούς τους "υπνωτισμενομαγεμένους" Ματατζήδες των 700€ να πετάξει την στολή και τα χημικά που κρατάει και να μπει κι αυτός μέσα στο πλήθος του διαμαρτυρομένου λαού όπου σίγουρα θα βρει τον χαμηλοσυνταξιούχο γείτονα του, έναν άνεργο συγγενή του και ίσως και κάποιο παλιό του συμμαθητή που μόλις απολύθηκε!!!
γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
από το καφενείο

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails