Καλώς ήρθατε

Η Τζούλια τώρα και σε λαμπάδα για το Πάσχα!!!

Μετά την τεράστια επιτυχία με το dvd που κυκλοφόρησε τώρα και σε λαμπάδα για τα βαφτιστήρια σας!!!sengihnampakgigi

7 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Unknown είπε...

Κρίμα για την Λυδία που εικονίζεται δίπλα. Στην ιδιαίτερή μου πατρίδα λέμε: Έπεσες από το μάτι μου. Αυτό έγινε και μ' εσάς που ασχολείστε με το συγκεκριμένο θέμα. Κρίμα.

Swell είπε...

Πόμα θα έχει η λαμπάδα;

Ανώνυμος είπε...

Ένας σύγχρονος νεοελληνικός βράχος ηθικής η πλέον εκατομμυριούχα Τζούλια Α., εξάλλου δεν έκλεψε τη δουλειά της κάνει, όχι όπως κάποιο άλλοι !!!

Με το σπαθί της, ε! με το μπουκάλι της !

apneagr είπε...

Αγαπητέ @nextok η μικρή πριγκίπισσα είναι εκεί εδώ και ένα χρόνο περίπου και θα είναι μέχρι να κλείσει αυτό το blog, η ανάρτηση αυτή, καθαρά χιουμοριστικού χαραχτήρα, αύριο δεν θα είναι καν στην πρώτη σελίδα... Τώρα αν σε στεναχωρήσαμε, σου ζητάμε συγνώμη αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε όλους.
Καλό σου βράδυ

Unknown είπε...

Να δω γονεις ν' αγοραζουν την συγκεκριμενη λαμπαδα για τα κορασια τους και να τους ακουσω να μιλανε για υπερβαση.
-Να δω και τον Ανθιμο να προσλαμβανει σεκιουρητη για ελεγχο στην εισοδος της εκκλησιας!!!
Ολη η Ελλαδα ενα ΤΣΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε να δείτε... Δεν κάθεται σωστά στη λαμπάδα! Δείτε το βίντεο πρώτα και μετά φτιάχτε τη λαμπάδα. Άντε, γιατί μην τα πάρω τώρα!... Α, ελάτε και σε τα μας: http://toumassis.blogspot.com. Έχω πράμα - διαλιέχτε! Χε, χε, διαβάζω το ιστολόγιό σας και γουστάρω. Καλή συνέχεια παίδες. Παναγιώτης Τουμάσης

Σιγαλας Μακαριος είπε...

ρε φίλε nextok άν διαβάζεις συχνά αυτό το χώρο θα καταλάβεις αν είναι έγκυρο ή σοβαρό. Με δόση σαρκασμού προφανως έκαναν τα παιδιά την αναρτηση για τη λαμπάδα. Ελεος πια με το συνδρομο να τα ισοπεδώνουμε όλα... Εδώ ο κόσμος χάνεται η ανάρτηση για τη λαμπάδα μας πειραξε...

Related Posts with Thumbnails