Καλώς ήρθατε

Έχω μια μεγάλη απορία για το X-Factor...

Αλήθεια, να ρωτήσω κάτι, γιατί έχω μια μεγάλη απορία..
Έχετε δει ποτέ να είναι "προτεινόμενη" η... Ελένη;
Δεν νομίζω, σωστά; Γιατί άραγε; Μήπως μπορεί να μας πει ο Μουρατίδης; Ο Λεβέντης μπορεί; Να μας πει ο ****γεωργίου ο εργοδότης της μήπως; Γκαγκάκη, μήπως εσύ που την θεοποίησες άπειρες φορές; Δεν θέλω να πιστέψω πως είσαι τόσο πια κακόγουστη.

Η παρα-χαϊδεμένη του X-FACTOR. Η τραγουδίστρια που πήγε στην Ελλάδα, να λάβει μέρος στο ελληνικό X-FACTOR, και που απέτυχε π-α-τ-α-γ-ω-δ-ώ-ς να τραγουδήσει ικανοποιητικά, έστω και ένα ελληνικό τραγούδι, και που για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, μέχρι και μισόγυμνη την εμφάνισαν.
Στα μόνα που μπορεί κάτι να κάνει, είναι τα εγγλέζικα. Απλά, μια απορία εξέφρασα.. μην το δέσουμε και φιόγκο.

Προσωπικά για μένα, ένα άτομο από εκεί μέσα αξίζει να βγει πρώτο με βάση την αξία της φωνής του, η Νίνη (όχι πως τα άλλα παιδιά υστερούν κατά πολύ, απλά η κοπέλα είναι κορυφή). Και αν κάποιοι ενοχλούνται από τα κιλά της (που μια χαρά γυναίκα είναι, απλά την έχουν θάψει ΣΚΟΠΙΜΑ με το ντύσιμο που της επιλέγουν κάθε φορά) ας μας πουν τι όμορφο βλέπουν στο χαμόγελο της Ελένης.. Το ότι θυμίζει πάνθηρα με τα τεράστια δόντια; ή που είναι ψεύτικο και προσποιητό πέρα για πέρα;
Μου άρεσε δε και ότι άξαφνα άρχισε να κάνει και βαρύγδουπες (αλά Περικλή) δηλώσεις: "Η ελληνική κοινωνία αλλάζει. Αλλάζει, περιμένοντας αυτό που έχω εγώ να δώσω"
Έλεος που άξαφνα ήρθες να "δώσεις" στην ελληνική κοινωνία.. μην το δώσεις, κράτα το!

Αν ήθελες να δώσεις, θα... καθόσουν στα αυγά σου, και θα πρόσφερες την απουσία σου. Άρα ήρθες να πάρεις, οπότε άσε το δούλεμα και τις δηλώσεις. Επίσης, πες τον μπαμπά (ιερέας στο επάγγελμα, και επιχειρηματίας στο λειτούργημα) να σταματήσει επιτέλους κάθε φορά στην εκκλησία μέσα, και κατόπιν στο υπόγειο της φιλόπτωχου όπου μαζεύονται όλοι μαζί οι αδελφοί εν Κύριο να φάνε κουλουράκια, να προτρέπει τρεις και λίγο από το μικρόφωνο το ποίμνιο, να πάρει οπωσδήποτε τηλέφωνο, και σύσσωμο να σε ψηφίσει.. κατάντησε εντελώς γραφικός πες του. Είπαμε, έχει γνωριμίες και χρήμα, αλά όχι κι έτσι, Ελένη..
Η ελληνική κοινωνία δεν αλάζει έτσι εύκολα, ξύπνησε ..κοπελιά. Κάποιοι προσπαθούν να την αλλάξουν, μα δεν θα τα καταφέρουν.
Προσπαθούν να την αλλάξουν ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Πλασάροντας μας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, και γεμίζοντας τις οθόνες με διάττοντες αστέρες της μιας σαιζόν, και "κουνιστά" πορτοκάλια που βγάζουν κόμπλεξ. Μάθε πως δεν θα τους περάσει.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ακόμη κάτι.
Όλα εκείνα τα βρέφη του νηπιαγωγείου μέσα στο πλατό, που τα έχουν και τσιρίζουν σαν υστερικά, σπίτι δεν έχουνε; γονείς δεν έχουνε; σχολείο δεν πάνε; μαθήματα δεν έχουνε; Και πώς τα μαζεύουν τόσα νήπια, με λεωφορεία από κάθε γειτονιά; η τα φέρνουν απ' το χεράκι ο μπαμπάς και η μαμά;
Λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε κύριοι. Απορώ πως δεν αντέδρασαν ακόμη οι σύλλογοι και τα blogs, που ασχολούνται με θέματα "προστασίας του παιδιού". Μα να βλέπουν τέτοιο θέαμα.. μωρά παιδιά; τσκ τσκ τσκ.

Λύστε μου ακόμη μια απορία τώρα που ζεσταθήκατε. Τα Αγγλικά τραγούδια, τι ρόλο παίζουν στο Ελληνικό X-FACTOR; Βέβαια, αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που στην Αγγλία τραγουδάνε τραγούδια του Μαργαρίτη, στην Ιταλία της Έφης Θώδη και του Μπουγά, αλά ας μην το ρίξουμε στις αλλαξοκωλιές, κι ας μείνουμε στα εν οίκω, ντάξ;

Αυτά, και νικήτρια (θυμηθείτε με) θα βγει η... Ελένη!
Το θέμα είναι πως, απλά, θα γεμίσει τον ουρανό μας ακόμη ένας διάττων αστέρας.
Το καλό μ' αυτούς, είναι πως, δεν σε τυφλώνουν για πολλή ώρα, σβήνουν γρήγορα.
από Aaton

Σχόλιο apneagr: Πάντως στο στοίχημα η κ. Ελένη Αλεξανδρή προσφέρετε για στοιχηματισμό (να βγει πρώτη) στο 4,80.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails