Καλώς ήρθατε

Ανοίξτε τον ασκό του Αιόλου...

Κύριε υπουργέ

Είμαι ένας απλός ανώνυμος ΕΛΛΗΝΑΣ και θέλω να σας αναφέρω ότι
κοιτώντας όλα τα σχόλια και αφουγκράζοντας την Ελληνική κοινωνία θα ήθελα να σας κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου.

Ανοίγεται ασκούς του Αιόλου και να ξέρετε ότι εάν ξεχυθούν οι αέρηδες έξω δύσκολα θα τους μαζέψετε.

Τον Έλληνα όλες οι κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και μετά τον εκμεταλλεύονται,τον κοροϊδεύουν,κάθε χρόνο τον βυθίζουν ποιο πολύ στη φτώχεια,του παρέχουν ένα κράτος χωρίς παιδεία,χωρίς υγεία,χωρίς ασφάλεια χωρίς αξιοκρατία,με κυβερνήσεις βουτηγμένες στους «κουμπάρους» και τα σκάνδαλα αλλά κυρίως παρέχεται ένα κράτος ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.

Άρα εάν τα αθροίσετε όλα αυτά θα δείτε ότι στον μέσο Έλληνα δεν μένει τίποτα εκτός από ένα πράγμα η εθνική περηφάνια και η αγάπη για αυτόν εδώ τον ξερότοπο,για αυτές τις πέτρες που είναι δικές μας όμως….

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... μέσα σε τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία είναι επείγον ένα τέτοιο νομοσχέδιο,όμως,μη μας καταπατήσετε και το τελευταίο πράγμα που πιστεύουμε, γιατί να είστε σίγουροι ότι εμείς οι απλοί, ανώνυμοι Έλληνες θα γίνουμε οι αέρηδες που θα σαρώσουμε τα πάντα στο διάβα μας.

Υ.Γ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!

Με εκτίμηση Ioullianos V.

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Οδυσσέας Τηλιγάδας είπε...

Παρακαλώ αντικαταστήστε τον τίτλο Ανοίξτε τους ασκούς του Αιόλου...με το ορθό, τον ασκό του Αιόλου. Δεν επιτρέπεται σ’ εμάς να ακολουθούμε τ' αχνάρια των απαίδευτων Μ.Μ.Ε.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr

apneagr είπε...

Έγινε αγαπητέ μου ευχαρίστησή μας να μας διορθώνετε!

Related Posts with Thumbnails