Καλώς ήρθατε

Στέλνουν τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ σε άλλο Νομό

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, το ΙΚΑ της Άρτας εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχει οφθαλμίατρο, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι (μεροκαματιάρηδες άνθρωποι) να είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν σε ιδιώτες γιατρούς και να πληρώνουν το αντίτιμο που αναλογεί για την επίσκεψη ή για την αγορά οπτικών ειδών και μετά να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά για να πάρουν πίσω τα χρήματα (ή μέρος τους) που έχουν δώσει.

Όμως οι ασφαλισμένοι παραπονιούνται ότι μπλέκουν με την γραφειοκρατία των υπηρεσιών, ότι πολλές φορές το ΙΚΑ απορρίπτει την αίτησή τους χωρίς καν να την εξετάσει, ότι τους καλεί να κάνουν ενστάσεις σε Επιτροπές που δεν γνωρίζουν πότε θα συνεδριάσουν και το κυριότερο σε τι χρονικό ορίζοντα θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους.

Οι διαμαρτυρίες τους... έφτασαν και στα αυτιά του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ Άρτας, ο οποίος τους προτρέπει να πάνε στην Φιλιππιάδα, στον διπλανό Νομό Πρέβεζας, όπου υπάρχει συμβεβλημένος οφθαλμίατρος.

Επαναλαμβάνω, μιλάμε για ασφαλισμένους του ΙΚΑ, δηλαδή ιδιωτικούς υπαλλήλους.

Φαντάζεστε τι χαρά θα κάνει ο εργοδότης τους, όταν θα του λένε "αφεντικό, πάω μια βόλτα προς Φιλιππιάδα, κράτα το μαγαζί και γυρνάω..."

Μήπως η Χάνει Πάλι Πεταλιά έχει να προτείνει κάτι;

Πού να μην ήταν Αρτινός ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τρομάρα μας!!!
από ΚΕΝΤΡΙ

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

admin είπε...

η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο

Related Posts with Thumbnails