Καλώς ήρθατε

Πλησιάζει καλπάζοντας η ώρα της ένοπλης αντίστασης του λαού!

Η χθεσινή σοκαριστική αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού ήρθε να σκίσει το πέπλο της σιωπής που έχουν επιβάλλει τα συστημικά ΜΜ"Ε" για τις δεκάδες αυτοκτονίες των Ελλήνων ανά την Ελλάδα.

Έγινε σχεδόν μπροστά στις κάμερες και δεν θα εκπλαγούμε εάν η σκηνή της αυτοκτονίας έχει καταγραφεί από κάποια από τα πολλά «μάτια»-κοριούς της Κρατικής Ασφάλειας.

Αυτή η αυτοκτονία ήταν στην ουσία μια πολιτική πράξη μια και έγινε με φόντο τη Βουλή της σκοτεινής μεταπολίτευσης στην οποία κυριαρχούν οι συμβιβασμένες-με ελάχιστες εξαιρέσεις-φωνές των εθνοπατέρων μας.

Το σημείωμα του νεκρού ήρωα ήλθε να... αποστομώσει την αλόγιστη δήλωση του Μπεγλίτη ο οποίος έσπευσε να πριν ακόμη γίνουν γνωστές οι συνθήκες της πράξης του να τη διαχωρίσει από την οικονομική ανέχεια και την υποδούλωση στη Τρόικα. «Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του».



Όσο κι αν εθελοτυφλούν τα τρία κόμματα του Μνημονίου-ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ- οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας-αυτοκτονίας του συνταξιούχου φαρμακοποιού αναζητούνται ήδη από τη κοινή γνώμη ανάμεσα στις τάξεις τους.

Διάχυτη πάντως είναι η αίσθηση που θέλει αυτή την αυτοκτονία-δολοφονία να είναι από τις τελευταίες παθητικές αντιδράσεις του αγανακτισμένου λαού. Όπου κι αν σταθείς η οργή ξεχειλίζει όπως επίσης και μια διάθεση να περάσει ο λαός, οι πολίτες στην αντεπίθεση και μάλιστα με βίαιο τρόπο.

Αλίμονο στους άφρονες εξουσιαστές αν ζουν με την ψευδαίσθηση ότι θα αργήσει η ώρα της ένοπλης αντίστασης του λαού κατά της χούντας. Και φυσικά δεν μιλάμε για τρομοκρατικές οργανώσεις που θα «διευκόλυναν» το σύστημα αλλά για μαζικό λαϊκό ένοπλο ξεσηκωμό και μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές του Συντάγματος.

Η στιγμή της Παλλαϊκής Αντίστασης πλησιάζει…

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Το πρωί της 4/4/2012 ο Δημήτρης Χρίστουλας δολοφονήθηκε, όπως εκατοντάδες Έλληνες από την κυβέρνηση κατοχής. Η ηρωική θυσία του έγινε για να δείξει ότι ελευθερία δεν αποκτιέται με λεφτά αλλά με αίμα. Αντίο..!

ΥΓ1. Σήμερα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ένας άντρας στη Χίο ενώ αυτοκτόνησε μια ηλικιωμένη στη Ζάκυνθο. Από την εφαρμογή του πρώτου Μνημονίου πάνω από 1.700 άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει.
Το αίμα είναι πάνω σε όσους προδίδουν καθημερινά όλους μας.
Παπαδήμος Λουκάς, ένοχος
Παπανδρέου Γιώργος, ένοχος
Βενιζέλος Ευάγγελος, ένοχος
Σαμαράς Αντώνης, ένοχος
Μπακογιάννη Θεοδώρα, ένοχη
Καρατζαφέρης Γιώργος, ένοχος

ΥΓ2. Ειδική μνεία στον


Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz1r9bNlFbg

Related Posts with Thumbnails