Καλώς ήρθατε

Βαρύγδουπες μπουρδολογίες στο όνομα του έθνους και του λαού

Ο λύκος αλλάζει τρίχα, αλλά όχι... χούγια

Όσοι είχαν… την ατυχία να παρακολουθήσουν την Συνέντευξη του Υπ. Οικονομικών και Υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα έμειναν καθηλωμένοι έως το τέλος, ακούγοντας απίστευτα πράγματα από το στόμα του.

Ο κ. Υπουργός με τον χειμαρρώδη λόγο του, προσπάθησε να μας πείσει ότι ο ελληνικός λαός με την δική του θέληση έχει υποστεί τα δεινά της καταστροφικής πολιτικής του. Μας προϊδέασε ακόμη και για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων σκληρών και άδικων μέτρων μιας και ο επιχειρηματικός κόσμος δεν… “υπάκουσε” στις εκκλήσεις του.

Ωραία Δημοκρατία!!! Νομοθετούν εις βάρος του λαού ενώ στους έχοντες και κατέχοντες κάνουν εκκλήσεις.

Μας είπε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωο των Ευρωπαίων και ότι δεν είναι η πρώτη φορά και αφού η εξομολόγηση του ήταν …ειλικρινής είχε το θράσος να ζητήσει συγνώμη από τους 1.700 συνανθρώπους μας οι οποίοι αυτοκτόνησαν λόγω της θηλιάς που τους έβαλε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο λαιμό, από τους 1.500.000 πολίτες που βρέθηκαν άνεργοι από την καταστροφική πολιτική που ακολουθείται, από τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους που κούρεψε τους μισθούς τους από 22 μέχρι 45%, από τους μικροεπενδυτές που κούρεψε τις αποταμιεύσεις τους κατά 53,5%, αλλά και από το σύνολο των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων των οποίων “κούρεψε” τα αποθεματικά από τα ασφαλιστικά ταμεία υποθηκεύοντας το παρόν και το μέλλον του Aσφαλιστικού Συστήματος το οποίο οδήγησαν σε κατάρρευση.

Με μία …συγνώμη νομίζει ότι καθάρισε; Οι πράξεις, τα λάθη, οι παραλείψεις και η υποδούλωση της χώρας μας στους δανειστές νομίζετε ότι ανακαλούνται με την συγνώμη σας; Με ποιο δικαίωμα καταπατάτε τα όσια και τα ιερά των νεκρών Ελλήνων, διαλύεται το παρόν μας και υποθηκεύεται το μέλλον των αγέννητων παιδιών μας; Ποιος σας έδωσε εξουσιοδότηση να εκπροσωπείτε όλους αυτούς;

Χαίρε απύθμενο θράσος!!!

Χαίρε απίστευτη ψευτιά και μπουρδολογία!!!

Ύστερα αναρωτιούνται γιατί εισπράττουν τα επίχειρα των πράξεων τους από τους πολίτες οι οποίοι είναι δικαίως οργισμένοι και αγανακτισμένοι.

Όμως τα στερνά κύριε Υπουργέ είναι σιμά. Μια φράση σας ταιριάζει…

Αιδώς αργείοι!!!

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails