Καλώς ήρθατε

Η ΝΔ σε έσχατα σημεία φασισμού ή πολιτικής ανοησίας;

Η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές θα κατεβάσει μόνο μνημονιακούς υποψήφιους. Δεν θα έχει ο ψηφοφόρος άλλη επιλογή. Αυτό ακούσαμε να λέει επίσημα το ίδιο το κόμμα. Επομένως το ίδιο το κόμμα λέει προς τον ελληνικό λαό, ότι όποιος πολίτης τάσσεται κατά του μνημονίου θα πρέπει να επιλέξει άλλο κόμμα, γιατί η ΝΔ θα διαθέτει μόνο μνημονιακούς υποψήφιους.

800.000 φιλελεύθεροι Έλληνες πολίτες, ξεχειλίζοντας από δημοκρατικότητα, στήθηκαν με υπομονή μπροστά στις κομματικές κάλπες στις 29-11- 2012, θυμωμένοι από την πρόσφατη εκλογική συντριβή του κόμματός τους και επέλεξαν… το νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Τι έχουμε όμως τώρα;

Δεν θα κάνουμε αναδρομή στο τι έγινε μέσα στη ΝΔ και τι θέσεις άλλαξε όλο αυτό το διάστημα, όλα είναι γνωστά. Θα αναφερθούμε μόνο στα γεγονότα της προχθεσινής νύκτας.

Πρώτον, τέθηκαν εκτός ΚΟ και διαγράφηκαν και από το κόμμα 21 βουλευτές και ταυτόχρονα διαγράφηκε και ο ήδη προ πολλού αποπεμφθείς Πάνος Καμμένος, επειδή τάχθηκαν κατά του ξεπουλήματος της χώρας και του λαού στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Εντάξει, θα μπορούσε να πει κανείς, ας είναι, κομμάτια να γίνει, έτσι έκρινε η ηγετική ομάδα ότι έπρεπε να γίνει έτσι έκανε. Εξάλλου και το ΠΑΣΟΚ τα ίδια έκανε. Το κακό όμως δεν σταμάτησε εδώ. Το κόμμα αυτό έκρινε ότι όχι μόνο δεν θα είναι υποψήφιοι οι διαγραφέντες βουλευτές, αλλά δεν θα είναι υποψήφιο και κανένα άλλο κομματικό στέλεχος των τοπικών κοινωνιών που έχει ταχθεί κατά του μνημονίου!

Ακούσανε άραγε τι είπαν οι άνθρωποι ή δεν άκουσαν ή νομίζουν ότι εμείς είμαστε ανεγκέφαλοι. Είπαν προς τον ελληνικό λαό, ότι η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές θα κατεβάσει μόνο μνημονιακούς υποψήφιους. Δεν θα έχει λοιπόν ούτε ο Νεοδημοκράτης, ούτε οποιοσδήποτε άλλος πολίτης άλλη επιλογή. Επομένως το ίδιο το κόμμα λέει προς τον ελληνικό λαό, πως όποιος τάσσεται κατά του μνημονίου θα πρέπει να αναζητήσει άλλο κόμμα, γιατί η ΝΔ θα διαθέτει μόνο μνημονιακούς υποψήφιους.

Αν δεν είναι αυτό το έσχατο σημείο του φασισμού, τότε σίγουρα είναι για γέλια.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails