Καλώς ήρθατε

Ο ασθενής ευρίσκεται επί της χειρουργικής κλίνης…

Ο Βενιζέλος, ο υπουργός πολιτισμού επί Ολυμπιάδας, επιμένει να μας ξανασώσει. Για πολλοστή φορά μέσα σε δύο χρόνια. Και είναι λογικό. Γιατί ποιοι ξέρουν καλύτερα να μας σώσουν, αν όχι αυτοί που μας κατέστρεψαν.

Γνωρίζουν καλά ότι η χώρα καταστράφηκε λόγω του υψηλού βασικού μισθού. Όταν ο Παπανδρέου έλεγε προεκλογικά για την γενιά των 700ων ευρώ, εννοούσε ότι παίρνει πολλά και όχι το αντίθετο που νόμιζαν πολλοί από αυτούς που τον ψήφισαν. Είναι άλλωστε κατανοητό ότι 500 ευρώ είναι αρκετή ανταμοιβή για κάποιον που έχει το προνόμιο στις μέρες μας να εργάζεται. Και ειδικά οι νέοι κάτω από τα 25, που τόσα χρόνια τα έτρωγαν με τον Πάγκαλο πρέπει επιτέλους να πληρώσουν με τον ακόμα χαμηλότερο βασικό των 450.

Γιατί όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, χρέος της γενιάς του είναι να σώσει την χώρα. Την οποία λογικά θα... κατέστρεψε όχι η ίδια αλλά κάποια άλλη γενιά. Και αφού τιμωρεί ειδικά τους νέους βγάζω το συμπέρασμα ότι αυτοί θα είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής. Και επιτέλους αν δεν πληρώσουν οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, ποιοι θα πληρώσουν;
Οι πλούσιοι;
από το antistachef

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails