Καλώς ήρθατε

Θεέ μου, βόηθα μας...

H Ελλάδα πληρώνει το ακριβότερο τίμημα παγκοσμίως!

Χάρη στο πολιτικό προσωπικό και σε μια άθλια ενημέρωση η κρίση που ξέσπασε το 2007 και παρέσυρε πολλές χώρες στην χώρα μας δεν συζητήθηκε σωστά ποτέ.

Χάρη στο πολιτικό προσωπικό και σε μια άθλια ενημέρωση, η Ελλάδα που δεν είχε τοξικές τράπεζες πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει το ακριβότερο τίμημα στο κόσμο για αυτή την κρίση.

Χάρη στο πολιτικό προσωπικό και σε μια άθλια ενημέρωση πληρώσαμε και πληρώνουμε όλα τα κενά και τις ελλείψεις του ευρώ και όλα αυτά εντελώς μόνοι μας.

Το πολιτικό προσωπικό και οι δυνάμεις της... άθλιας ενημέρωσης έκαναν την κρίση στην Ελλάδα κοινωνική και πολιτισμική. Η elite στρεφόμενη κατά την κοινωνίας εξαπέλυσε εσωτερική εθνοκάθαρση. Το τίμημα είναι βαρύ:
  • 20% ύφεση και καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων.
  • Επίσημος διπλασιασμός της Ανεργίας.
  • Απολύσεις με απροσδιόριστο ακόμη κοινωνικό και οικονομικό κόστος!
  • Κλείσιμο σχολείων νοσοκομείων με απροσδιόριστο πολιτισμικό και κόστος σε αίμα και σε ανθρώπινες ζωές.
  • Από το 2009 μέχρι το 2011 σε όλη την Ελλάδα οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες αυτοκτονιών έφτασαν στον αριθμό των 1.727!
  • Κοινωνικός εξανδραποδισμός λόγο χρεών που έγιναν τοξικά για όλους.
  • Τρία εκ Έλληνες στο όριο της φτώχειας και Μετανάστευση!
Αυτό που γίνεται στην χώρα μας είναι τερατώδες.

Κινείται από τις δυνάμεις της Ευρώπης των ρατσών όπου τα PIGS είναι η κατώτερη Ράτσα και οι Έλληνες είναι το πολιτισμικό πρόβλημα όλης της Ευρώπης. Καθοδηγείται στην Ελλάδα από δυνάμεις που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Αυτό που γίνεται στην Ευρωζώνη παίρνει χαρακτηριστικά εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και εθνοτιμωρίας όπου ο εγκληματίας δεν είναι ένα πρόσωπο αλλά μια ιδεολογία οικονομικού ρατσισμού. Η χώρα εξολοθρεύεται και διαλύεται με οικονομικά μέσα αφού πρώτα στοχοποιήθηκε ως λάθος Έθνος σε λάθος ένωση.

Και όλο αυτό έγινε στην Ελλάδα που είναι χώρα μέλος του ευρώ. Σε μια Ευρώπη που κανείς άλλος δεν πλήρωσε όσο εμείς και σε ένα κόσμο που όλοι πλέον παραδέχονται φωναχτά ότι το φάρμακο ήταν λάθος.

Χάρη στο πολιτικό προσωπικό και σε μια άθλια ενημέρωση το παγκόσμιο αυτό λάθος δεν δημιουργεί Ελληνική επιχειρηματολογία και αιτήματα παγκόσμια Συνδρομής. Όλα τα παραπάνω είναι επιχειρήματα.

Η χώρα θα έπρεπε να αναφωνήσει αρκετά. Και αμέσως μετά να κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σε καθεστώς ανθρωπιστικής κρίσης. Κίνηση που θα άλλαζε όλη την εικόνα μας παγκοσμίως.

Όμως όμηρος του πιο Γερμανόφιλου(;) πολιτικού προσωπικού της συνεχίζει το λάθος με την συνέργεια και μιας άθλιας ενημέρωσης που ανάθεμα και αν ξέρει το συμφέρον της.
Θεέ Βοήθα μας.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails