Καλώς ήρθατε

Η κυβέρνηση των πεφωτισμένων

Απειλούν να μας γδύσουν και στο τέλος μας αφήνουν με τα εσώρουχα ώστε να νιώθουμε και ευτυχισμένοι που δεν τα χάσαμε όλα…

Κάθε ημέρα που περνά μεγαλώνει η απορία: Γιατί έγινε έξωση στον κ. Γιώργο Παπανδρέου από το Μαξίμου και γιατί σχηματίστηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου; Τι είναι αυτό που άλλαξε προς το καλύτερο για τον πολίτη; Τι είναι εκείνο που άξιζε τον κόπο ώστε να γίνει αποδεκτή η συνταγματική εκτροπή που λέγεται Παπαδήμος και σία;

Από μια κακή και χείριστη κυβέρνηση που ήταν η προηγούμενη έχουμε εδώ και αρκετές εβδομάδες μια ανύπαρκτη για τους πολίτες κυβέρνηση, που συνεχίζει την ίδια πεπατημένη. Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος και οι συνεργάτες του, τρομοκρατούν και εκβιάζουν για να περάσουν τις εντολές των «μεγάλων αφεντικών». Το κόλπο είναι παλιό και δοκιμασμένο. Απειλούν να...μας γδύσουν και στο τέλος μας αφήνουν με τα εσώρουχα ώστε να νιώθουμε και ευτυχισμένοι που δεν τα χάσαμε όλα. Σαν δεν ντρέπονται οι αγιογδύτες. Εδώ ο κόσμος πεθαίνει στα παγκάκια, αυτοκτονεί, αλλά αυτοί εκεί συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Μια χούφτα «πεφωτισμένοι» του συστήματος και της τρόικας που παθαίνουν αλλεργία με τη λειτουργία της δημοκρατίας και την Πολιτική έχουν αποφασίσει να το παίξουν ως δήθεν Μεσσίες.

Ως οι κατέχοντες τα μυστικά του αποκρυφισμού και της αλχημείας, θέλουν να τους ευγνωμονούμε και από πάνω γιατί ΘΑ μας σώσουν από την χρεοκοπία, όπως έκανε δυο χρόνια τώρα ο προκάτοχός τους.

Κάθε ημέρα, διαπιστώνουμε ότι όχι απλώς αυτή η κυβέρνηση δεν είναι διαφορετική από την ενδοτική κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου, που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ακόμη και ο αδελφός του, αποτελείτω από…ραγιάδες, αλλά αποδεικνύεται ακόμη χειρότερη. Γιατί εκτός όλων των άλλων οι «ραγιάδες» του κ. Παπανδρέου- με πρώτο και καλύτερο τον ύπαρχο του κ. Ευάγγελο Βενιζέλο-, είναι ακόμη εδώ στα χαρτοφυλάκιά τους και συνεχίζουν με άλλοθι τη νομιμοποίησή τους από τρία κόμματα το καταστροφικό έργο τους.

Παράλληλα αυτή η κυβέρνηση είναι έτοιμη να περάσει μέτρα, που ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός δεν τολμούσε να σκεφτεί να τα συζητήσει.

Μια κυβέρνηση που ο επικεφαλής της το πρώτο πράγμα που δηλώνει είναι ότι δεν έχει «κόκκινες γραμμές», μια κυβέρνηση που ο Εκπρόσωπός της δηλώνει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, είναι επικίνδυνη για τον τόπο. Αποτελείται είτε από αχυράνθρωπους που δεν έχουν καμία γραμμή αντίστασης για την πατρίδα και το λαό της, είτε από ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για να ολοκληρώσουν ότι άφησε στη μέση ο εντολοδόχος της τρόικας πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αν δε αναλογιστούμε ότι κυβερνούν με νομοθετικές πράξεις και με κοινοβουλευτικές διαδικασίες εξπρές, τότε πραγματικά η κοινοβουλευτική δημοκρατία μας έχει μπει σε επικίνδυνες ατραπούς.

Από τη μια ο μη εκλεγμένος πρωθυπουργός-η πρώτη εκτροπή- και από την άλλη ο τρόπος που κυβερνά, στα όρια της νομιμότητας και του Συντάγματος δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα στην κοινωνία.

Και όσο αργούν οι εκλογές το νερό στο καζάνι θα κοχλάζει. Όσο για τη βαλβίδα ασφαλείας δείχνει πάλι κόκκινο…
γράφει ο Νίκος Ελευθερόγλου

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Δεν περιμένουν τίποτε.
Έχουν πετύχει τον σκοπό τους.
Τα πρόβατα (εμείς) είναι στο μαντρί και απλά περιμένουν βελάζοντας να τα πάνε στον χασάπη.

Η χειραγώγηση από τα ΜΜΕ έχει πετύχει απόλυτα.
Δείτε και αυτό από τον Συνκουκουλοφόρο Blogger: http://tgiorgos.blogspot.com/2011/01/10.html

Χρόνια πολλά
και καλή λευτεριά πατριώτες

Related Posts with Thumbnails