Καλώς ήρθατε

Οι απολυμένοι των Goody's, η κοροϊδία και το... argoodaki!

Η υποκρισία της εταιρίας Goody’s δεν έχει προηγούμενο, χρόνια τώρα με το πρόγραμμα argoodaki αυτοδιαφημίζεται για την αγάπη που δείχνει προς τους άπορους, για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες για τα ορφανά παιδιά κτλ...

Ποτέ όμως οι Φαρισαίοι δεν ενδιαφέρθηκαν για τους εργαζόμενους που έχουν στα καταστήματα τους και για τις συνθήκες που εργάζονται. Η μεγαλύτερη υποκρισία εξελίσσεται τα...δυο τελευταία χρόνια, τα goody’s που έχουν κλείσει είναι πάνω από δεκαπέντε σε όλη την Ελλάδα , στην πλειοψηφία τους οι εργαζόμενοι σε αυτά παραμένουν απλήρωτοι χωρίς να έχουν πάρει ούτε μισθούς ούτε αποζημιώσεις και η μεγάλη φιλανθρωπική εταιρία goody’s δεν τους αναγνωρίζει.

Τελευταία θύματα οι απολυμένοι εργαζόμενοι από τα Goody’s Κερατσινίου . Τα συγκεκριμένα goody’s έκλεισαν πριν δύο μήνες, ακόμα τους χρωστάνε μισθούς 3 και 4 μηνών, επιδόματα αδείας αποζημίωση αδείας και αποζημίωση απόλυσης.

Ως συνήθως η εταιρία Goody’s δεν τους αναγνωρίζει δεν τους ξέρει δεν συνεργάστηκε ποτέ μαζί τους, αίσχος παλιό υποκριτές αίσχος και ντροπή . Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε ότι το Goody’s Κερατσινίου δεν άνηκε στην εταιρία.

Χρόνια τώρα στους εργαζόμενους στα Goody’s τους λέτε είτε μέσα από τα σεμινάρια είτε όταν οι σύμβουλοι – επιθεωρητές της εταιρίας επισκέπτονται τα καταστήματα, ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά δουλεύουν και εκπροσωπούν στον πελάτη την εταιρία Goody’s και όχι όποιον επιχειρηματία έχει αγοράσει την φίρμα goody’s και ότι πάντα θα είστε στο πλάι τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει.

Ανήθικοι ψεύτες από το καλοκαίρι γνωρίζατε ότι οι εργαζόμενοι στα Goody’s Κερατσινίου δεν πληρώνονται αλλά δεν κάνατε τίποτα, σας ένοιαζε να βγάζετε το ποσοστό σας και τίποτα άλλο. Και όταν έκλεισε το κατάστημα όχι μόνο εξαρχής κοιτάξατε να αποποιηθείτε των όποιων ευθυνών αλλά ούτε προτείνατε στο προσωπικό να τους βρείτε άλλο κατάστημα να εργαστούν, υποκριτές.

Πρόταση, με τα κέρδη από το arkoydaki κοιτάξτε να πληρώσετε το απλήρωτο προσωπικό των καταστημάτων Goody’s και τους απολυμένους που δεν έχουν πάρει ευρώ και να δείξετε εκεί την φιλανθρωπία σας. Οι εργαζόμενοι και οι απολυμένοι από τα goody’s έχουν και αυτοί παιδιά που θέλουν να τα δουν να χαμογελούν.

Υ.Γ εάν πιστεύει κάποιος ότι αυτά που γράφω δεν ισχύουν ή θέλει ακόμα και να με ...μαλώσει δεν έχω κανένα πρόβλημα το planet-greece να του δώσει το email μου.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails