Καλώς ήρθατε

“Όταν οι λάθρο σκοτώσουν τα παιδιά σας, τότε θα βγείτε απ’ τα κλουβιά σας!”

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το απίστευτο έγκλημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έκρυβε πίσω του και μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία.

Θύμα του φονικού ήταν ένας 44χρονος Έλληνας που ετοιμαζόταν να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους. Η ημέρα όμως που θα γεννιόταν το μωρό έμελλε να είναι η τελευταία στη ζωή του πατέρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις άγνωστοι, πιθανότατα αλλοδαποί (ένας αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για μελαψά άτομα) σκότωσαν με μαχαίρι τον 44χρονο την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από...το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβηκαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αθήνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο και γέννησε το δεύτερο παιδί της, λίγες ώρες μετά το φονικό.
Μανώλης Καντάρης, ένας πατέρας που δεν τον άφησαν να γνωρίσει την κόρη του...
Την ώρα που η αποτρόπαια δολοφονία του 44χρονου άνδρα από αγνώστους έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει στη Βουλή ότι η εγκληματικότητα στην Αθήνα έχει μειωθεί!!!

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

hackaday είπε...

Να δούμε πότε επιτέλους θα στηθούνε κρεμάλες.

Related Posts with Thumbnails