Καλώς ήρθατε

Τα'μαθες μανούλα; Έπιασαν τις συνταξιούχες που γιαούρτωσαν τον Αλαβάνο

Κρατική Ασφάλεια ή αλλιώς η "Ωραία κοιμωμένη"

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗN MARFIN
Πίσω από τον πηχιαίο τίτλο της Κρατικής Ασφάλειας Αττικής, κρύβεται το παραμυθάκι με την "Ωραία κοιμωμένη" τη βασιλοπούλα που την καταράστηκε η κακιά μάγισσα επειδή τη ζήλευε, και την καταδίκασε να κοιμάται για 100 χρόνια. Μόνο που στην περίπτωσή μας αυτήν την υπηρεσία δεν την κυνηγούν μάγισσες, αλλά τα φαντάσματα από τους τρεις αθώους νεκρούς υπαλλήλους στην τράπεζα της Marfin της οδού Σταδίου, που τους έπνιξαν σαν τα ποντίκια. Και όσοι σώθηκαν κρεμάστηκαν από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου για...
να πάρουν ανάσα. Το περιστατικό της φρίκης συνέβη στις 5 Μαΐου του 2010. Τι και αν υπήρχαν ερασιτεχνικά βίντεο, τι και αν υπήρχαν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, οι δολοφόνοι δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ.

ΚΑΤΑ ΑΛΑΒΑΝΟΥ
Παραμονές των δημοτικών εκλογών στον Άγιο Παντελεήμονα ο υποψήφιος περιφεριάρχης Αλέκος Αλαβάνος δέχεται επίθεση με γιαούρτια στα σκαλιά της εκκλησίας. Το γιαούρτωμα καταγράφεται on camera αλλά η Κρατική Ασφάλεια εξιχνιάζει την υπόθεση μετά από μήνες, στις 9 Φεβρουαρίου. Και δεν μιλάμε για κουκουλοφόρους, αλλά για πέντε κατοίκους της περιοχής, ανάμεσά τους κάτι κούσαλα, δυο γυναίκες και έναν 16χρονο.
γράφει ο Βασίλης Χήτος
από το crimes news

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

kopria είπε...

Τώρα ρε φίλε... ότι δεν τους έπιασαν πόλυ προβοκάτσια μυρίζει!

Related Posts with Thumbnails