Καλώς ήρθατε

Toν φασίστα και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

Τόσο καιρό παρατηρούμε την πορεία του Καρατζαφέρη που το έχει γυρίσει... Παλιότερα έλεγε ανοιχτά πως είναι με την "Χρυσή Αυγή" σήμερα όμως το παίζει φιλελεύθερος αφού έχει καπηλευθεί την ορθοδοξία και τρέχουν ξοπίσω του γιαγιάδες και παππούδες.

Τα απομεινάρια όμως του φασισμού είναι βαθιά ριζωμένα μέσα του. Δείτε ένα σημερινό αντιδημοκρατικό ξέσπασμα του για τα blogs, αλλά και τις παλιότερες δηλώσεις του για την "Χρυσή Αυγή".

Δείτε τα βίντεο και διαβάστε την συνέχεια...





Επειδή ο Καρατζαφέρης μπορεί να μην το έχει καταλάβει του το εξηγούμε ότι ξεκίνησε ανένδοτος κατά του ΛΑΟΣ και των ακροδεξιών απόψεων του περί φίμωσης των blogs. Στην βουλή σήμερα είχε το θράσος να ζητήσει να μπει φραγμός στα blogs επειδή ΔΕΝ προστατεύονται οι πολιτικοί!!!

Στην Ιταλία πρόσφατα εξελέγησαν στην βουλή με πολύ καλά ποσοστά οι bloggers που εκπροσωπούν την άποψη του απλού πολίτη αν και εκείνοι είχε πολιτική τοποθέτηση. Εμείς στην Ελλάδα τα blogs που είμαστε κατά του συστήματος εξουσίας και της διαπλοκής θα επιλέγαμε επιφανή στελέχη και πρόσωπα που δεν έχουν φθαρεί στην πολιτική. Πανεύκολα μπορεί να γίνει μια κίνηση.

Πρόσεχε Γ.Καρατζαφέρη και οι συν αυτώ μην γίνει κανένα κίνημα και θα τρέχετε. Τι είχαμε τι χάσαμε!

Οι άνθρωποι που έκλεψαν τον Ελληνικό λαό, οι άνθρωποι που μας έφθασαν στην χρεοκοπία, οι άνθρωποι που αποφασίζουν μόνοι τους για τις συντάξεις τους, τους μισθούς τους και τα προνόμια τους. Καμία ανοχή στο πολιτικό σύστημα και την εξουσία της διαπλοκής. Όποιος θίγεται θα στέλνει απαντήσεις σε γεγονότα που δεν θεωρεί ότι είναι ακριβή όπως γίνεται και στα ΜΜΕ. Τα περί ανωνυμίας θα τελειώσουν γιατί πολύ απλά η νομοθεσία δεν επιτρέπει τέτοιο φασιστικό έλεγχο των πολιτών.

Χωρίς κρατικές διαφημίσεις και θα μας βάλετε και χέρι από πάνω;
Ρε δεν ντρέπεστε όλοι μαζί;
από το troktiko

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Δημήτρης είπε...

Μία πολύ καλή ιδέα, στίς επόμενες εκλογές (αν υπάρξουν), οι Έλληνες blogger's να κατεβάσουν δικούς τους υποψηφίους! Στά υπ' όψιν ότι ο Έλληνας ως επίθετο, σημαίνει, "δέν κάνω ότι δέν θέλω να μού κάνουν"! Επίσης ο Έλληνας ως ουσιαστικό, δέν "νομίζει", απλώς φροντίζει πάντοτε να "γνωρίζει" υπεύθυνα καί τεκμηριωμένα! Σκεφτείτε το!

Related Posts with Thumbnails