Καλώς ήρθατε

Ρωσία: Συμφωνία για την κατασκευή πυρηνικού σταθμού στην Τουρκία

Συμφωνία ύψους 20 δισ. δολαρίων για την κατασκευή σταθμού πυρηνικής ενέργειας με τέσσερις αντιδραστήρες στην Τουρκία υπέγραψαν Μόσχα και Άγκυρα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας πυρηνικής ενέργειας Σεργκέι Κιριγιένκο, επικεφαλής της κατασκευής θα είναι η εταιρεία Atomstroiexport.

Ο σταθμός θα κατασκευαστεί στις νότιες ακτές της Τουρκίας.
από την Ναυτεμπορική

Σχόλιο: Ενώ η Ελλάδα από το Κακοσάλεσι μέχρι την Αγουλινίτσα έχει κηρυχθεί «αποπυρηνικοποιημένη» ζώνη ελέω αριστροκρατούμενου ΤΕΕ -στρατευμένων ψευδοτεχνοκρατών, η γειτονική Τουρκία υπέγραψε για την κατασκευή σταθμού πυρηνικής ενέργειας με τέσσερις αντιδραστήρες...

Βεβαίως εχθές, σήμερα αύριο εδώ στην Βαλακνοταλιμπανία το ΠΑΜΕ η ΓΕΣΕΕ η ΑΔΕΔΥ ο κος από τα Τζουμερρρρρρρρρρκα των δημοδιδασκάλων οι απροσδιόριστοι αδιόριστοι με τα μπουκλάκια καθηγητάδες, δηλαδή ο εσωτερικός στρατός κατοχής της δημιουργικής Ελλάδος, θα κλείνουν τους δρόμους θα σταματούν τον ηλεκτρικό, θα απαγορεύουν τον απόπλου των πλοίων θα βυθίζουν ακόμη πιο πολύ την Ελλάδα στην καταστροφή, ενώ πάντοτε για την κατάντια μας θα φταίνε οι άλλοι... Ο Μητσοτάκης οι Αμερικάνοι η Μέρκελ , τέλος πάντων όλοι οι άλλοι εκτός από μας..

Τελικά είναι η αυτοκαταστροφή μας, προαπαίτηση για την αναγέννηση;
Ιασων

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails