Καλώς ήρθατε

Πλαστά διλήμματα ευλύγιστων πολιτικών

Κανείς δεν αμφιβάλλει πως έχουμε δει τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα, αφού οι επερχόμενες εξελίξεις πρόκειται να εμπλουτίσουν σε μέγιστο βαθμό τις εμπειρίες του Ελληνικού λαού) στην Ελλάδα, τη χώρα που κάποτε γέννησε την Δημοκρατία, την χώρα που γέννησε τις τέχνες, τις επιστήμες και τα γράμματα, την χώρα στην οποία γεννήθηκε από τους φιλοσόφους η έννοια του ενός και μοναδικού θεού.

Έτσι, μετά το πλαστό πολίτευμα, τους πλαστούς πολιτικούς και τα πλαστά κόμματα, μετά από το πλαστό χρήμα και τους πλαστούς πατριώτες και νεο-πατριώτες, μετά από τους πλαστούς εισαγόμενους πολίτες, ζήσαμε για να μάθουμε πως κυκλοφορούν και πλαστά προφυλακτικά!!!

Όμως, η επομένη ημέρα των εκλογών δεν πρόκειται να...είναι πλαστή. Κάθε άλλο μάλιστα, θα είναι (ίσως και πλέον του δέοντος) απολύτως νόμιμη, αφού ο λαός με την ψήφο του θα επιτρέψει ή θα απαγορεύσει να τον διακορεύσουν με ή χωρίς προφυλακτικό. Η επομένη ημέρα των -υψίστης σπουδαιότητας- εκλογών, θα είναι η απαρχή μίας νέας πορείας. Μίας πορείας που εμείς σαν λαός θα πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα είναι καθοδική ή ανοδική.

Βέβαια, έχουν πέσει τα "κοράκια" και τρομοκρατούν (όπως είχαμε επισημάνει προ μηνός πως θα συμβεί), ευελπιστώντας να "μαντρώσουν" τα πρόβατα και να τα καθοδηγήσουν να ψηφίσουν εκείνον που στα κοράκια βολεύει. Προς Θεού, μην φανταστείτε πως τα "κοράκια" αυτά, έχουν επενδύσει στη μία μόνο πλευρά. Ποτέ δεν θα ρίσκαραν να χάσουν στο ποντάρισμά τους (ποντάρισμα που αποσκοπεί στην υφαρπαγή του συνόλου του πλούτου της χώρας, είτε αυτός είναι κρατικός, είτε είναι ιδιωτικός, είτε είναι υπέργειος, υπόγειος, θαλάσσιος ή υποθαλάσσιος) εκείνοι που με τόση μεθοδικότητα οδήγησαν την Ελλάδα στον δρόμο της εξαθλίωσης.

Πλαστά είναι τα διλήμματα που αφορούν τα προβαλλόμενα πρόσωπα. Και είναι πλαστά, επειδή σε αυτά τα πρόσωπα έχουν επενδύσει για κέρδη οι οικονομικοί μας δολοφόνοι. Οι εκτελεστές των λαών καθοδηγούν (με την βοήθεια των καταχρεωμένων ΜΜΕ) την ψήφο των Ελλήνων εκεί που επιθυμούν οι ίδιοι. Γι αυτό ο μνημονιακός Σαμαράς βρίσκεται (ή προβάλλεται πως βρίσκεται) σε θέση ισχύος, γι αυτό και το ανύπαρκτο Σύριζα ξεπήδησε από το πουθενά και τάζοντας λαγούς με πετραχήλια και στηριζόμενο σε εκθέσεις ιδεών, χρησιμοποιώντας την ψυχολογία του λαού, τοποθετήθηκε στη θέση του διεκδικητή ή στο κεντρικό σημείο της πολιτικής σκηνής.

Η αλήθεια δεν βρίσκεται στο "δάχτυλο", ούτε όμως κι εκεί που θέλουν να κοιτάξουμε (γνωρίζουμε ήδη τίνος είναι το "δάχτυλο" και ποιούς θέλει να δούμε). Η αλήθεια βρίσκεται πίσω από το "δάχτυλο", σε αυτόν που μας καθοδηγεί που να κοιτάξουμε, αλλά και σε αυτά (ή σε αυτόν) που δεν θέλει να στρέψουμε το βλέμμα μας και να εμπιστευθούμε την ψήφο μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είτε θέλουμε να το πιστέψουμε είτε όχι, ομάδες ειδικών επιστημόνων εργάζονται για να μας "προσανατολίσουν", έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία απολύτως περίπτωση να δούμε το πρόσωπο που μας συμφέρει πραγματικά.

Κι επειδή αυτές οι Ελληνικές εκλογές ενδέχεται να γίνουν η απαρχή κατάρρευσης της Ευρωζώνης (και όχι μόνο), αλλά κι επειδή ταυτόχρονα ενδέχεται να γίνουν αιτία καταστροφής της χώρας μας η οποία θα συνεχίσει "απλώς να υπάρχει" γενόμενη το παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς (και όχι μόνο) λαούς, εμείς οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που αρνήθηκαν να σταθούν οι "ταγοί" μας. Θα πρέπει, επιτέλους, να κατανοήσουμε πως εμείς έχουμε την ισχύ την Κυριακή να ανατρέψουμε άρδην τους σχεδιασμούς των "φίλων", των "εταίρων" και των "συμμάχων", ψηφίζοντας με κριτήριο το "εμείς και το αύριο" και όχι με βάση το "εγώ και το κόμμα μου".

Μπορούμε να το κάνουμε αυτό και να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς των τοκογλύφων και των οικονομικών μας εκτελεστών; Αν ναι, η ημέρα της ψήφου θα είναι ημέρα δικής μας νίκης. Αν όχι, αυτή η ημέρα θα μετατραπεί σε μνημόσυνο ενός ολόκληρου λαού... Γιατί, προσέξτε, ο διάβολος για να κερδίσει την ψυχή μας, προσφέρει χωρίς να αναφέρει το... αντάλλαγμα.
γράφει ο Κωνσταντίνος
από το Ας μιλήσουμε επιτέλους η φωτό είναι του dimitris the athens

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails