Καλώς ήρθατε

Δέκα πράγματα που δεν θα αλλάξουν οι αυριανές εκλογές

Δεν θα φορολογηθούν οι πλούσιοι (για αρκετές χιλιάδες χρόνια ακόμη τουλάχιστον. Εσύ θα φορολογηθείς, πάρ'το απόφαση)!

2. Δεν θα χαριστούν οι φόροι, ούτε θα ακυρωθεί το εκκαθαριστικό της εφορίας, που σας τσουρουφλίζει. Θα το πληρώσετε σαν π...στηδες (που λέει και το ρητό, μετά συγχωρήσεως)

3. Δεν θα σας χαριστεί κανένα χαράτσι (θα τα πληρώσετε όλα σαν ...ως άνω)

4. Δεν θα βρείτε δουλειά, αν είστε άνεργος!

5. Δεν θα φύγουν οι "λαθρομετανάστες" όπως... σας έλεγαν προεκλογικά. Δεν θα φύγουν ποτέ!

6. Δεν θα μειωθεί η γραφειοκρατία, όπως σας έλεγαν προεκλογικά.

7. Δεν θα καταγγελθεί κανένα μνημόνιο (ποτέ και από κ-α-ν-έ-ν-α-ν), ούτε θα επαναδιαπραγματευθεί, όπως σας έλεγαν προεκλογικά και δεν θα χαραχθεί η ΑΟΖ!


8. Δεν θα αναδιοργανωθεί καθόλου το δημόσιο, θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί ακριβώς όπως και πριν τις εκλογές.


9. Δεν θα αυξηθεί καθόλου ο μισθός σας, όπως ονειρεύεστε, αντιθέτως θα μειωθεί, είτε είστε στον δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα.


10. Δεν θα αυξηθεί ποτέ το αίσθημα ασφάλειας, θα συνεχίσετε να κοιμάστε ανήσυχοι, στο έλεος των κακοποιών, που ....δεκάρα δεν δίνουν για το ποιος κυβερνά ή τι λέει, απλά κάνουν τη "δουλειά" τους με συνέπεια, αντίθετα από τους πολιτικούς που φλυαρούν επικίνδυνα (μα όταν μιλάει τόσο πολύ ένας πολιτικός, πότε να πράξει;)

Όλα αυτά δεν θα γίνουν, όποιος κι αν έρθει πρώτος, όποιος κι αν είναι πρωθυπουργός, όποια κόμματα κι αν σχηματίσουν κυβέρνηση.
Οπότε όπως σας είπαμε χιλιάδες φορές, χαλαρώστε, ψηφίστε χωρίς άγχος και φανατισμό, γιατί από Δευτέρα, απλώς θα συνεχίσετε να πληρώνετε, να φοβάστε και να ταλαιπωρείστε από το πιο εχθρικό προς τους πολίτες του κράτος του πλανήτη!

Και στις επόμενες εκλογές -όποτε γίνουν- θα σας υπόσχονται πάλι ότι "θα φορολογήσουν τους πλούσιους", "θα λύσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης", θα "πατάξουν την εγκληματικότητα", "θα χαράξουν την ΑΟΖ", "θα μειώσουν τη φοροδιαφυγή" (όσο πιο μαλάκας είναι ο πολιτικός, τόσο πιο συχνά το λέει αυτό), κλπ, κλπ, κλπ.

Όσοι πιστεύετε ότι οι εκλογές μπορούν να αλλάξουν κάτι από τα παραπάνω, καλύτερα πηγαίνετε για μπάνιο την Κυριακή...
από το taxalia

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΟΤΕ?
ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ?

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να αλλάξει! Κ. Σιδέρη Τάσο, το να λες την αλήθεια δε σημαίνει απαισιοδοξία. Η αλήθεια φοβίζει και είναι σκληρή. Το ζητούμενο είναι να την αλλάξουμε, εννοείτε προς το καλύτερο. Το πως θα την αλλάξουμε; Σίγουρα όχι μέσα από την εκλογική διαδικασία... Οι αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν γίνει μέσα από σκληρούς αγώνες. Δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε κεντρώος, αυτά τα θεωρώ ηλιθιότητες, δηλώνω απλά Έλλην πολίτης... Ο νοών νοείτω...

Saxlamari είπε...

Για μπανιο και να βλεπω τους λοιπούς ψηφοφόρους; Απαπαπα
Θα κατσω σπίτι οπως λεει κ ο Κελαηδόνης

Related Posts with Thumbnails