Καλώς ήρθατε

Ανθέλληνες και πατριώτες...

Είναι άδικο που τα έβαλαν όλοι με τον Πάκη κατηγορώντας τον επειδή δεν σηκώθηκε την ώρα που ο παλικαράς χτυπούσε την παλιοκομμούνα.

Απλά, ως επιστήμονας άνθρωπος, (ας μην ξεχνάμε τα μεγάλα επιστημονικά του έργα, τον βασικό μέτοχο και το εκλογικό σύστημα, για να μην πάμε στους συμβασιούχους) ήθελε λίγο χρόνο να το μελετήσει το θέμα.

Δεν μπορεί, με το επιστημονικό κύρος που έχει και τα άσπρα από την σοφία μαλλιά, να ενεργήσει επιπόλαια.

Σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα τον βασάνιζαν χιλιάδες σκέψεις: Είναι συνταγματικό να σηκώσω πρώτα το αριστερό πόδι ή το δεξί; Αφού οι τρεις πρώτες σφαλιάρες δεν βρήκαν τον στόχο πόσες απόπειρες του επιτρέπει το σύνταγμα να έχει μέχρι να έρθει σε... επαφή το χέρι με το μάγουλο; Αν σηκωθώ από την καρέκλα μήπως θεωρηθεί επέμβαση σε ξένο έδαφος καθώς είμαι φιλοξενούμενος του Παπαδάκη; Ο Παπαδάκης τι στο διάολο έπαθε και φωνάζει συνέχεια «όχι»;

Το μεσημέρι τι να φάω; Μακαρόνια με... κοκκινιστό μοσχαράκι ή μουσακά;

Μέχρι λοιπόν να επεξεργαστεί όλα αυτά τα επιστημονικά ερωτήματα ο Κασιδιάρης όχι μόνο είχε φύγει από το στούντιο αλλά είχε καταφέρει και να κρυφτεί.

Δεν φταίει λοιπόν ο Πάκης που ο άλλος ήταν τόσο γρήγορος…

Κάνουν μεγάλο λάθος όσοι υποστηρίζουν ότι ο Κασιδιάρης δεν έπρεπε να σηκώσει χέρι στην Κανέλη επειδή οι άντρες δεν χτυπάν γυναίκες.

Όπως αποδείχθηκε η Κανέλη αντέδρασε σαν άντρας καθώς σηκώθηκε να υπερασπιστεί την Δούρου και ο Κασιδιάρης μυξοκλαίει σαν γυναικούλα για το χτύπημα που του έκανε το όργανο του ΚΚΕ, ο Ριζοσπάστης.

Άρα… Οι νεοντοροκράτες για κάθε τι που συμβαίνει, που έχει συμβεί ή θα συμβεί ρίχνουν τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλουν την πρώτη θέση και την κυβέρνηση.

Αλλιώς, μετά την τόση καζούρα που έχει γίνει για το «Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», θα το είχαν σταματήσει. Αλλά κάνουν ότι μπορούν για να έρθουν δεύτεροι.

Εξάλλου ο Μαυροτζαφέρης το είπε καθαρά. Μας συμφέρει, είπε, να βγει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, να ανασυνταχθούμε εμείς (οι μνημονιακοί) και να κερδίσουμε σε 3 μήνες που θα ξαναγίνουν εκλογές.

Άσε το κλάμα που έριξε ο μαύρος με τον Κασιδιάρη. Δέκα χρόνια πάλευα να φτιάξω το όνομα του πατριωτικού χώρου, είπε, και τούτος μου τα κατέστρεψε όλα.

Πατριώτες είναι μόνο οι Μαυροτζαφέρηδες και δεξιά αυτουνού. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ανθέλληνες.

Ποιοι είναι οι πατριώτες; Ας θυμηθούμε κάποιους: Μπουμπούκος, Τσεκουράτος πρώην υπουργός, Πλεύρης ο υιός… οι κατά τον πατριώτη Μαυρτζαφέρη, προδότες και ιδιοτελείς…


Μωρέ καλύτερα ανθέλληνας μπας και προσφέρω τίποτα σε τούτο τον τόπο… Καλύτερα ανθέλληνας παρά πατριώτης και σωτήρας…

Στο 6,5% η ύφεση το πρώτο τρίμηνο. Τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 5%. Και οι σωτήρες μας είχαν κυβέρνηση με παραπάνω από 200 βουλευτές. Και μάλιστα εντός του ευρώ…

Η έλλειψη φαρμάκων και η υποχρέωση από ανθρώπους που δεν μπορούν καν να επιβιώσουν να αγοράζουν τα φάρμακα τους είναι άλλη μια πράξη του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Εν γνώσει τους ότι με τις πολιτικές τους θα πεθάνουν χιλιάδες ανθρώπων (στην ουσία τους/μας δολοφονούν) δεν διστάζουν χωρίς αιδώ να τις εφαρμόζουν.

Εδώ δεν πήραν από κάποιον που έχει πολλά λεφτά ένα μέρος. Ίσως γιατί θα έπρεπε να αρχίσουν από τους ίδιους, που βλέπεις την δηλωμένη περιουσία τους και λες, μα πόσο ανίκανος είμαι εγώ που δουλεύω μια ζωή και το μόνο που έχω κάνει είναι να δανειστώ για να αγοράσω ένα σπίτι και τούτοι ανεπάγγελτοι να γεμίζουν σελίδες με ακίνητα;

Πήραν από τον φτωχό. Το ένα κομμάτι ψωμί. Γιατί με τις τιμές των προϊόντων τα 700 ευρώ ένα κομμάτι ψωμί είναι. Και του το πήραν. Του άφησαν ένα χαρτζιλίκι 500 ευρώ για να έχουν κάτι να παίρνουν με τα χαράτσια και τους φόρους. Και σε άλλους δεν άφησαν ούτε αυτά. Και αφού του πήραν το κομμάτι ψωμιού έρχονται τώρα και του παίρνουν και τα φάρμακα.

Του κλείνουν τα νοσοκομεία. Εκεί… να πεθάνεις. Να γλιτώσουμε την σύνταξη. Σκουπίδι που δεν έμαθες να κλέβεις, να κάνεις κομπίνες, να συναλλάσσεσαι με εμάς. Να ήσουν πλούσιος ρε αχρείε να μην είχες ανάγκη ούτε τα φάρμακα μας, ούτε τα νοσοκομεία μας, ούτε τους μισθούς. Να έφτιαχνες δρόμους με λεφτά του κράτους, με πολλαπλάσιο κόστος, να τρώγαμε εμείς να έτρωγες και εσύ. Δεν θα ήσουν άνεργος, ηλίθιε, θα ήσουν εισοδηματίας.

Νάτη, νάτη η Ισπανία, έρχεται προς τα εδώ. Άντε μπας και αντιδράσουν οι Ισπανοί και ζηλέψουμε και αντιδράσουμε και εμείς…

Η οποία Ισπανία, πριν λίγα χρόνια ήταν σε καλύτερη οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση από την Γερμανία. Αλλά θέλησε να σώσει τις χρεοκοπημένες τράπεζες. Με χρήμα από τον λαό, από τον φορολογούμενο.

Και κατάντησε μια χώρα που μας συναγωνίζεται στην ανεργία, την φτώχια, την καταστροφή.

Είναι πραγματικά τρελό. Βυθίζουν όλη την Ευρώπη στο τέλμα, δολοφονούν τόσους ανθρώπους για να σωθούν οι τράπεζες τους… Οι τράπεζες… Μόνο αυτές.

Α! και το ευρώ, που το θέλουν οι τράπεζες.
γράφει ο Μικρός Φωκίων
Σχόλιο apneagr: στην φωτό του άρθρου (άσχετη με το θέμα) είναι η Ρία Τσίγκα και μπήκε για να μας δροσίσει λόγω καύσωνα, ελπίζω να με συχώρεση ο φίλος Μικρός Φωκίωνας αλλα δεν φταίω εγώ ο ΣΥΡΙΖΑ η ζέστη.

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

τί βλακείες είναι αυτές περί ευρώ ρε;; και σε είχα για σοβαρό μπλογκ. Θες να σου πω τι θα λέει ο άντρας στη γυναίκα του και τα παιδιά του αν βγούμε από το ευρώ; παιδιά πόσα πιάτα πλύνατε σήμερα; και θα απαντάνε "200 πατέρα, το αφεντικό ο Κλάους θα μας δώσει και προαγωγή"
Για αυτά να ετοιμάζεσαι και χωρίς πλακίτσα όπως αυτή που κάνεις εσύ. Διότι αν βγούμε από το Ευρώ η πρώτη γενιά της χώρας δεν θα έχει άλλη επιλογή από είτε να δουλέψει στην μαύρη αγορά είτε να μεταναστεύσει στο εξωτερικό να κάνει δουλειές του ποδαριού.
Ντροπή σου να παίζεις μ'αυτά, αν έστω λίγοι δεν κρατήσουν κάποια λογική τί να περιμένουμε από τους υπόλοιπους;

Βασίλης είπε...

Ρε ηλήθιε "ανώνυμε" σε ποιον κόσμο ζεις; Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει τώρα με το ευρώ, τα μνημόνια, τα δισ στις τράπεζες και την τροϊκα να λύνει και να δένει. Τώρα πεινάμε, τώρα στεκόμαστε προσοχή στους γερμανούς, τώρα η ανεργία στους νέους μας είναι 50% και φεύγουν όπως όπως και δουλεύουν όπου να ΄ναι σαν σκλάβοι. ΗΛΗΘΙΕ να ΄σε είχα μόνο μπροστά μου. Γιατί κάτι τέτοιοι σαν και ΄σένα τους επέτρεψαν να μας εξαθλιώσουν. ΗΛΗΘΙΕ.

Related Posts with Thumbnails