Καλώς ήρθατε

Ο κόουτς επέλεξε τέσσερις για την πρώτη ομάδα, αλλά του ξέφυγαν τα τσικό

Αφού επιτέλεσε το συνταγματικό καθήκον του διαβουλευθείς μετά των αρχηγών των τριών πρωτευσάντων πολιτικών κομμάτων και υποδεχθείς κατ’ ιδίαν έκαστον των επομένων τεσσάρων, επέλεξεν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τούς τέσσερις που θα αποτελέσουν την εθνική... κυβερνητική ομάδα.

Μεταξύ αυτών καταλεγόταν και ο μικρός Τσίπρας, τον οποίο ετοίμαζε για τη λαιμητόμο των εκπροσώπων του εργολαβοπολιτικού συμπλέγματος. Δυστυχώς, το πουλέν δεν πήγε στο σφαγείο, εξ ου και συνέχισαν σήμερα όλοι οι ξένοι και εγχώριοι νταβατζήδες να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό που είχε το θράσος να ρίξει στην κάλπη αντιμνημονιακή ψήφο την 06.05.2012.

Επιμένουν, λοιπόν, ότι ο λαός είναι παράφρων, εξ ου και... πρέπει να συνετισθεί με μία κυβέρνηση οπερέτα, της οποίας θα προΐσταται το πουλέν, ώστε να αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμά του, όπως είπε χθες ο τεράστιος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και, έτσι, να καταρρεύσει.

Δηλαδή «Έλα να σε κάνουμε πρωθυπουργό με την μνημονιακή πλειοψηφία μας, ώστε να φας τα μούτρα σου, αφού θα σε υπονομεύουμε, και μετά έλα να μας πεις πόση δύναμη έχει ο λαός και πόση δύναμη έχουμε εμείς τα λαμόγια με τους εταίρους μας εις την Εσπερίαν, στους οποίους θα τηλεφωνούμε καθημερινώς υποδεικνύοντάς τους τι είδους δηλώσεις θα κάνουν ανά ώρα και εναλλάξ για να διαλύσουν και σένα και τον ελληνικό λαό».

Σ’ αυτό το μοτίβο κινήθηκε και ο κ. Κρεμαστινός, ο οποίος φοβάται ότι με νέες εκλογές μπαίνουμε σε περιπέτειες, ενώ ο Δακρυχοΐδης ήταν πιο ωμός: «Έξοδος από το Μνημόνιο σημαίνει επιστροφή στη δραχμή και εμφύλιο».
Αφού αγαπάτε τόσο πολύ την πατρίδα ρε λεβέντες και πονάτε αυτόν τον λαό, γιατί δεν κάνετε στην άκρη, γιατί δεν το βουλώνετε, γιατί δεν παραιτείσθε, γιατί δεν δηλώνετε ότι δεν θα μετάσχετε στις επόμενες εκλογές, ώστε να μην αιματοκυλισθεί ο τόπος, αφού η συντριπτική πλειονότητα του λαού δεν γουστάρει το ζοφερό μέλλον, το οποίο του επιφυλάξατε με την ανικανότητά σας και δεν θέλει να σας βλέπει ούτε ζωγραφιστούς; Γιατί δεν θέλετε να γίνει έλεγχος του χρέους; Γιατί δεν προσπαθήσατε ποτέ να αμβλύνετε τις συνέπειες του «σωτήριου» Μνημονίου;

Το 1947-1949 οι παππούδες και οι γονείς μας έζησαν έναν εμφύλιο, προκειμένου να διασωθεί η δωσίλογη άρχουσα τάξη και να παραμείνει η χώρα προσδεδεμένη στο άρμα της Δύσης. Τώρα ποιόν θέλετε να σώσετε; Όχι τον ελληνικό λαό ασφαλώς. Θέλετε να σώσετε τα οφίκιά σας, τα πλούτη που έχετε ενθυλακώσει εις βάρος του ελληνικού λαού του τόσες πολλές φορές προδομένου τόσον από σας όσο και από τους πάτρωνές σας.

Μιλούσαμε χθες για ανυπόγραφη επιστολή Παπαδήμου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία έπρεπε να παραμείνει μυστική από τον λαό. Γιατί; Σήμερα μας ενημέρωσε ο κ. Κλαψής ότι πρόκειται για πρόχειρο σημείωμα, ήγουν μπακαλοτέφτερο, και όχι για επιστολή. ΄Οταν, όμως, πέρυσι βγήκε η κ. Λαγκάρντ και είπε ότι ο υπουργός Παπαθανασίου τής έγραψε το καλοκαίρι του 2009 σε χαρτοπετσέτα ορισμένα οικονομικά μεγέθη, τον χλευάσατε για την προχειρότητά του και την έλλειψη σοβαρότητος. Είναι σοβαρός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που δέχθηκε να έχει στα χέρια του ένα κωλόχαρτο με τα οικονομικά μεγέθη της χώρας;

Και κάτι τελευταίο κόουτς: για την αδόκητη (;) περίπτωση που αποχωρήσουμε από το ευρώ, έχει εκπονηθεί πρόγραμμα ομαλής επανόδου στη δραχμή; Ρωτήσατε τον Λουκά αν έχει εκπονήσει τέτοιο Plan B που λένε οι μορφωμένοι; Ή σας αρκεί η δήλωση του κ. Δακρυοχοΐδη ότι θα κυνηγιόμαστε στους δρόμους με τα καλάνσικωφ και δεν θα προλαβαίνει ο υπουργός προστασίας μας να μας ψεκάζει για να αποτελούμε σταθερό στόχο για τους καλασνικοφόρους;

Εγώ, πάντως, κ. Δακρυοχοΐδη μου δεν θα κυνηγιέμαι με τον γείτονά μου, με τον φίλο μου, με τον περιπτερά της γειτονιάς μου, με τον καφετζή. Δεν θα κυνηγιέμαι με κανέναν. Θα κυνηγάω εσένα, την παρέα σου και τις δεκάδες χιλιάδες των κομματόσκυλων που πλούτισαν με τον ιδρώτα μου. Δεν θα σας πετύχω;
Θεομπαίχτες!
γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
από το taxalia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails