Καλώς ήρθατε

Η συμμορία έχει …πανικοβληθεί!

Διαβάζοντας τις απαξιωτικές και προσβλητικές δηλώσεις (του αντρογύναιου που ηγείται του Δ.Ν.Τ) για την Ελλάδα και τους Έλληνες όλοι μας καταλαβαίνουμε πια το μέγεθος της προδοσίας αυτών που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια.

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι όλος αυτός ο έξωθεν συρφετός αφού συνεργάσθηκε επί μακρόν με πολλούς προδότες της εγχώριας πολιτικής σκηνής τώρα θεωρεί την...χώρα μας προτεκτοράτο και καρπαζοεισπράκτορα του!

Πολλά δε από αυτά τα πολιτικά ξόανα (πρωθυπουργοί και υπουργοί) αποσύρθηκαν εδώ και καιρό (παρόλες τις τεράστιες ευθύνες τους) και τώρα μένουν σιωπηλά στο παρασκήνιο για να τα ξεχάσουμε.

Όμως κάποια άλλα ακόμα και τώρα έχουν το απύθμενο θράσος όχι μόνο να παραμένουν στο προσκήνιο αλλά και να μας απειλούν σαν νταβατζήδες και προστάτες της νύχτας!

Όχι κύριοι τα κόλπα και οι απειλές σας δεν περνάνε πλέον μια και είστε οι υπαίτιοι (με πολιτικές και ποινικές ευθύνες) για το τραγικό παρόν μας αλλά και το εφιαλτικό μέλλον που έχετε προδιαγράψει για όλους μας!

Πρέπει λοιπόν να ξέρετε ότι όσο μας απειλείτε αλλά και όσο σκούζουν και μας κουνάνε το δάκτυλο η Λαγκάρντ, η Μέρκελ, ο Σόιμπλερ, ο Μπαρόζο και οι υπόλοιποι (της συμμορίας που συμμετέχετε) τόσο εμείς πεισμώνουμε και οργιζόμαστε!

Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι σύντομα αυτή την οργή θα την εισπράξετε εις το ακέραιο … χωρίς καμία … μα καμία ... επιείκεια!
γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
από το prevenios, μοντάζ το Γρέκι

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails