Καλώς ήρθατε

Τεράστιο ζήτημα διαφάνειας εγείρει η κόντρα Ραγκούση-Βενιζέλου

Από τις "επίσημες... διαρροές" μεταξύ Βενιζέλου και Ραγκούση, εγείρεται ένα τεράστιο ζήτημα για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΣ(*) διαχειρίστηκε τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, τα λεφτά του λαού.

Η πλευρά Βενιζέλου καταλογίζει συν-ευθύνες και στον Ραγκούση για τα οικονομικά του Κόμματος, ο δε Ραγκούσης υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία σχέση με την διαχείρισή τους(!)

Τι μας λέει ο Ραγκούσης; Ότι ως Γραμματέας ενώ είχε τον τελικό λόγο για όλες τις ενέργειες και λειτουργίες του Κόμματος, δεν τον ενδιέφεραν καθόλου(!) τα οικονομικά σκέλη τους.
Δηλαδή: "Θέλω να γίνει αυτό, αυτό κι αυτό. Το Εθνικό ή Πολιτικό Συμβούλιο αποφάσισαν να γίνει αυτό... αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου που θα βρει τα λεφτά το κόμμα για να τα υλοποιήσει".

#μπεεεε....

Πάντως, για θέματα διαφάνειας, ήταν σίγουρα υπεύθυνος κι αν είδατε να δημοσιεύονται τα οικονομικά του κόμματος στην ιστοσελίδα του... σφυρίξτε μου... κλέφτικα!

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ
Άρθρο 39 Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου
Ο Γραμματέας εκλέγεται από το Εθνικό Συμβούλιο. Έχει την ευθύνη της υποστήριξης της λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου και του Πολιτικού Συμβουλίου στο πλαίσιο των πολιτικών αποφάσεων τους και των κατευθύνσεων του Προέδρου.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008
Άρθρο 10 Διαφάνεια στις Οικονομικές Λειτουργίες του Κινήματος
.. ........
4. Όλα τα έσοδα και οι δαπάνες σε κεντρικό και αποκεντρωμένο επίπεδο δημοσιοποιούνται τακτικά στο δικτυακό τόπο του Κινήματος, μετά τον κεντρικό έλεγχο.

Δεν τα γράφω αυτά για να επιτεθώ στον Ραγκούση, αλλά για να καταδείξω την υποκρισία ΚΑΙ του Βενιζέλου, που λειτουργεί ΚΑΙ αυτός με "επίσημες διαρροές" και όχι όπως θα πρεπε να λειτουργεί κάποιος σε ένα σύγχρονο κόμμα.

Φτάνει τόσο δούλεμα. Σας πήραμε χαμπάρι.

*Εννοείται ότι ποτέ δε θα μάθουμε πως και ποιος διαχειρίστηκε τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ.. ή του ΚΚΕ... ή του ΣΥΡΙΖΑ... κλπ κλπ γιατί τα λόγια λέγονται για να χαϊδεύουν αυτιά... Με τις πράξεις, αλλά και τις ευθύνες, έχουμε ένα θεματάκι...
από το krogias

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails