Καλώς ήρθατε

Γιατί στεκόμαστε ακίνητοι;

Καλούμαστε να ψηφίσουμε ευρισκόμενοι ενώπιον ενός πρωτοφανούς και σύνθετου προβλήματος πολιτικού περιεχομένου.

Απαιτείται σήμερα η καλύτερη δυνατή πολιτική λύση.

Και είμαστε εμείς που θα την επιλέξουμε.

Οι στόχοι αυτής της λύσης πρέπει να έχουν συγκεκριμένες προτεραιότητες.

Η κορυφαία, η πρώτη με διαφορά, πρέπει να είναι η διάσωση όλων των Ελλήνων διότι, θα χαθούν κι άλλοι πολλοί ομοαίματοι.

Οι ξένοι δανειστές σταδιακά μετατράπηκαν σε... εκδικητές κι "αφεντικά" κι όσο ισχύει αυτό, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε τυχόν ανθρωποκεντρικές παραμέτρους στην όποια λύση. Τα ξένα "αφεντικά" δεν νομίζω να ευρίσκονται εδώ για την ελπίδα, το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια μας.

Αυτά τα εξασφάλιζαν διαχρονικά μόνον Έλληνες ηγέτες στους υπηκόους τους, παλεύοντας με τα θηρία και ουδέποτε αποδεχόμενοι επαχθείς όρους συνθηκολόγησης.

Λένε στη ΝΔ πως πρέπει να δεχθούμε κάποια πράγματα (ατέλειωτα κι ανήκουστα μέτρα) για να κερδίσουμε χρόνο.

Κάτι παρόμοιο λένε και στο ΠΑΣΟΚ και ...αλλού...με άλλα λόγια Σας θυμίζω όμως ότι, η παθητική μας αντίδραση και η παραχώρηση κυριαρχίας από το 2009 μέχρι και σήμερα προς "κέρδος χρόνου" απετέλεσε ένα τραγικό ιστορικό λάθος.

Απεδείχθη ότι, οι ξένοι είχαν ανάγκη το χρόνο πολύ περισσότερο από μας! Εκείνοι τον κέρδιζαν κι εμείς τον χάναμε Διότι, ο χρόνος που δήθεν κερδίσαμε ήταν το "τυρί" που μας προσέφεραν, απλά και μόνον για να προετοιμάσουν τέλεια τη φάκα.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπρεπε να συμπράξει η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ κάτω από τις συγκεκριμένες περιστάσεις.

Ως εκ τούτου, μάλλον δεν πρέπει να επικαλούμαστε το κέρδος χρόνου ως δικαιολογία για διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασης, η οποία μας επιβάλλει να ζούμε ΑΚΙΝΗΤΟΙ.

Έχω την εντύπωση ότι, ήρθε η ώρα να κινηθούμε, να ξεμουδιάσουμε επιτέλους.

Τις κατευθύνσεις δεν μπορώ να τις προσδιορίσω. Φαντάζομαι θα εξαρτηθούν από πολλά... Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε την κορυφαία προτεραιότητα που αναφέρθηκε στην αρχή.

Οπωσδήποτε θα χρειαστούμε τα κατάλληλα "υποδήματα". Απ’ εκεί και πέρα δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν αντιλαμβάνεται ότι, μια χρεοκοπημένη Χώρα που αναλαμβάνει τα ηνία του εαυτού της, θα πρέπει να "οργανωθεί" κατάλληλα, για να επιβιώσουν όλοι στα δύσκολα.

Μόνον έτσι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς να χαθεί κανένας, να φτιάξουμε ένα νέο μέλλον καλύτερο, δικό μας και των παιδιών μας, όχι όπως το θέλουν οι ξένοι καταπατητές κι εκδικητές!

Πρέπει να ζήσουμε σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα.

Πρέπει να επιβιώσουμε ως Έθνος- Κράτος.

Και δεν είναι μόνον οι ξένοι, έχουμε και τους δικούς μας “εκδικητές”, την ψυχή και το σώμα της διαπλοκής που τόσοι προστατεύουν και θέτουν στο απυρόβλητο. Οι ίδιοι οι νομοθέτες που έκαναν ότι έκαναν πίσω από την πλάτη μας, ή μπροστά στα μάτια μας, κατάφεραν να διαχωρίσουν την κοινωνία και να στρέψουν τους μισούς εναντίον των άλλων μισών.

Δεν υπάρχει καλημέρα παρά μόνον ...ο θάνατός σου η ζωή μου.

Αυτοί οι ίδιοι έρχονται ΣΗΜΕΡΑ να εκφράσουν αυτό το πειστικό και ζοφερό δίλημμα ως προτεραιότητα πολιτικής!

Δεν μιλάνε πια για νόμιμους και παράνομους επειδή, δεν τους συμφέρει αφού, εκείνοι νομοθετούσαν! Μιλάνε στον αέρα για βολεμένους και αβόλευτους Μιλάνε για φοροφυγάδες και ανέργους, ενώ ποτέ δεν προσπάθησαν να διαμορφώσουν μια υγιή αγορά.

Δεν αντιμετώπισαν επί χρόνια το μεταναστευτικό πρόβλημα. Η αγορά εργασίας κατελήφθη από ανασφάλιστους μετανάστες χαμηλού κόστους και ως αποτέλεσμα, η πλειοψηφία των νεοελλήνων στράφηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση για απόκτηση κάποιας εξειδίκευσης με την ελπίδα της πρόσληψης για εργασία.

Η ανεξέλεγκτη ιδιωτική παιδεία όμως μάλλον δεν συνδέθηκε πραγματικά με την αγορά εργασίας αφού, παρήγαγε εκατοντάδες χιλιάδες κορεσμένες ειδικότητες!

Καμία πρόταση και κανένα μέτρο δεν εισηγήθηκε η παντογνώστρια τρόικα για αντιμετώπιση του γιγαντιαίου προβλήματος του μεταναστευτικού το οποίο επηρεάζει δραματικά πολλές πτυχές της Ελληνικής οικονομίας.

Θα έλεγα μάλιστα ότι, είναι αρκετά σκοτεινές οι απόψεις των ειδικών της Ευρώπης για τέτοια μεγάλα θέματα. Διότι, προφανώς δεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα, ούτε για την ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, ούτε για το μέλλον μας, ούτε για το καλό μας.

Ενδιαφέρονται όμως για επικυριαρχία, για πλήρη εποπτεία της Χώρας, για ειδικό λογαριασμό υπέρ τους, για φθηνούς σκλάβους, για αδιάκοπη αφαίμαξη συνταξιούχων, για τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, για την υποβάθμιση της παιδείας, της υγείας, της άμυνας και κάθε ζωτικού τομέα δραστηριότητας.. Ενδιαφέρονται ιδιαίτερα ...και για τα κόμματα που πρέπει να προτιμήσουμε.. Και το φωνάζουν παντού ότι, μας θέλουν ακόμη πιο εξαθλιωμένους ...για το καλό μας Γιατί άραγε κύριοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και άλλων υπέρμαχων της τρόικας χάσαμε ήδη 2,5 χρόνια και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ, περιμένοντας τις ορθές λύσεις από τους ξένους;

Γιατί στεκόμαστε ακίνητοι; Για το καλό μας;
γράφει ο Μάκης Π.
από το olympia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails