Καλώς ήρθατε

Πανικόβλητο το σύστημα εξουσίας!

Το μνημονιακό ζεύγος, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, συμπεριφερόμενο με κυνικά απροκάλυπτο και ανοίκειο τρόπο εκτέλεσε κατά γράμμα τις εντολές των μοχθηρών πατρώνων του. Εκτέλεσε όλα τα συμβόλαια που απορρέουν από το δεύτερο εφιαλτικό Μνημόνιο.

Το απόγευμα ο δοτός πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να...ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των πολυπόθητων εκλογών.

Κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας. Τη δική μας πατρίδα, που σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση με αυτή που …οραματίζονται τα ανδρείκελα της εξουσίας.
Η απονομιμοποίηση και η αποδόμηση του συστήματος εξουσίας, σε όλες τις μορφές του, είναι ήδη εμφανής. Εξ ου κι ο έκδηλος πανικός και στους τέσσερις πυλώνες του: Την τρόικα των δανειστών, τα πρώην κόμματα εξουσίας, τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και τα εξαρτώμενα από αυτούς ΜΜΕ.

Μεγάλο -λένε- το δίλημμα. Αν δεν τους ψηφίσουμε, θα έχουμε ακυβερνησία! Δηλαδή, αυτό που έχουμε σήμερα τι είναι;
Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα και ζητούν την ψήφο μας. Μετέτρεψαν τους πολίτες σε ζωντανά λείψανα και ζητούν τη ψήφο τους.
Και μας απειλούν κι από πάνω, πως αν δεν τους ψηφίσουμε θα έρθει το…χάος!!!

Αλήθεια, πόσοι έχουν προβληματιστεί τι θα γίνει αυτός ο τόπος αν επικρατήσουν οι δυνάμεις της καταστροφής και της υποτέλειας;
Η πατρίδα χρειάζεται μια κυβέρνηση όχι ραγιάδων, αλλά πατριωτών που θα πουν επιτέλους ένα όχι στη βαρβαρότητα των δυνάμεων κατοχής.
Υπάρχουν πολιτικοί, που μπορούν να ορθώσουν ενωμένοι το ανάστημά τους και να αποτρέψουν την κυοφορούμενη «τελική λύση».
Αναζητείστε τους τώρα!!! Διαφορετικά ο Γολγοθάς δεν έχει Ανάσταση.
γράφει ο Μάγια
από το press-gr

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails