Καλώς ήρθατε

Οι αγρίως επιδοτούμενοι «προβοκάτορες» των «νταβάδων»

Ένα από τα πιο μελανά στίγματα που θα καταγράψει η ιστορία για τη σημερινή περίοδο της καθεστωτικής αποσύνθεσης και του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους είναι τούτο: Η κατασκευή από τους «νταβάδες» και τα «εκσυγχρονιστικά» τους ιερατεία, προβοκατόρικων πολιτικών σχημάτων και οργανώσεων, ποικίλης ύλης…

Ένα από τα πιο άθλια δείγματα είναι ο Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. Αυτός ο «θανάσιμος εχθρός του κατεστημένου», γεννήθηκε και τράφηκε από τα ΜΜ"Ε".

Κατασκευάστηκε και επιδοτήθηκε πολιτικά από το... πασοκικό κράτος και παρακράτος και διαφημίστηκε σκανδαλωδώς και διατεταγμένα από το παρακράτος των «νταβάδων»: ΜΜ"Ε"

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναλύσει, πολιτικά τεκμηριωμένα, αυτό το υποπροϊόν της καθεστωτικής σήψης και είχαμε προδιαγράψει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ την πορεία του και το ρόλο του: Το ρόλο του «λαγού- προβοκάτορα» των «νταβάδων» και του πασοκικού κράτους και παρακράτους.

Μάλιστα και στις εποχές της δόξας τού ΛΑ.Ο.Σ., που πολλοί διέβλεπαν μεγάλο «λαϊκό ρεύμα», εμείς, κατηγορηματικά τεκμηριώναμε ότι πρόκειται για μια πολιτική φούσκα των ΜΜΕ και ως τέτοια δεν είχε καμιά προοπτική, παρά μόνο εκείνη του «προβοκάτορα- λαγού»…

Γράφαμε παλιά:

«Ο Καρατζαφέρης αποτελεί, παρά τις «πατριωτικές» δημαγωγίες, την πιο δόλια και μοχθηρή γκριμάτσα της νεοταξικής φιλοσοφίας και πολιτικής ηθικής.
Δεν είναι λοιπόν παράδοξο γιατί αποτελεί την «αποθήκη» των ποικίλων (αποτυχημένων κατά κανόνα) πολιτικάντηδων, την «αποθήκη» των ποικίλων αμοραλιστών και «ακραίων» καιροσκόπων, καθώς και την «αποθήκη» των ποικίλων «κοπράνων» των «νταβατζήδικων» ΜΜ"Ε" και ιδιαίτερα αυτών του νεοταξικού τηλεθεάματος.
Το σύνθημα αυτής της πιο αιχμηρής καθεστωτικής «τσόντας» είναι: «Καιροσκόποι, πολιτικάντηδες και τηλεοπτικά «κόπρανα» όλης της χώρας ενωθείτε»!!!

Σήμερα που καταρρέει αυτό το συνονθύλευμα της καθεστωτικής και ιδιαίτερα της πασοκικής (πολιτικής) επιδότησης, τα μεγάλα λαρύγγια αυτού του καθεστώτος, επιχειρούν να το διασώσουν, με νύχια και με δόντια: «Έβγαλαν» τον Καρατζαφέρη από τη συγκυβέρνηση «ηρωικά» (η συνήθης τακτική ηρωικής αναβάπτισης) αφού, βεβαίως, πρώτα ψήφισε τα διατάγματα της ευρω-χούντας και σε καθημερινή βάση τον περιφέρουν από τους άμβωνες του τηλεθεάματος για να δημαγωγεί και να ψεύδεται ασυστόλως…

Το πασοκικό κράτος και παρακράτος εναγωνίως προσπαθεί να τον διατηρήσει στη ζωή με τα απορρίμματά του…

Δεν είναι τυχαίο ότι πλήθος απορριμμάτων από το ΠΑΣΟΚ «συνωστίστηκαν» στον ΛΑ.Ο.Σ και σήμερα πολλά από αυτά τσαλαβουτούν στον οχετό αυτό, όπως ο γραφικός Χατζάρας, αλλά και ο "σοβαρός" πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, της Θεσσαλονίκης, Λευτέρης Κωνσταντινίδης.

Η επιτυχία του «φρουτάκια» δελέασε φαίνεται τον Κωνσταντινίδη και τον έκανε να ξεχάσει το τι είχε δηλώσει το 2009: «Είμαι πολύ αριστερός για να χωρέσω σε ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ»

Το πασοκικό «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος έχει ξεπεράσει το παλιό δεξιό παρακράτος σε έκταση, σε βάθος και σε βαθμό πολιτικής μοχθηρίας, προβοκατόρων και «μπράβων».

Το πασοκικό καθεστώς κατασκεύασε πολλά και ποικίλα παραρτήματά, όλων των αποχρώσεων. Ο ΛΑ.Ο.Σ ήταν η «ακροδεξιά» συνταγή του…
από το resalto

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails