Καλώς ήρθατε

Το μοναδικό password που πρέπει να θυμάστε

Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε το internet καθημερινά. Οι περισσότεροι δεν το κάνουμε μόνο για ψυχαγωγία αλλά το έχουμε ενσωματώσει και στα επαγγελματικά μας. Πόσοι χρησιμοποιείτε internet web banking, facebook, twitter, hotmail, gmail, yahoo, forums, υπηρεσίες τύπου dropbox και digg, ηλεκτρονικά καταστήματα, skype κλπ;

Σίγουρα κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες θα σας έχει απασχολήσει. Για να τις χρησιμοποιήσετε όμως χρειάζεστε για κάθε μία ένα μοναδικό password. Μπορείτε να έχετε και το ίδιο, αλλά ποτέ δεν θα είστε...πραγματικά ασφαλείς.

Το lastpass έρχεται για να σας λύσει τα χέρια. Μέχρι τώρα στο internet υπάρχουν διάφορα free και paid προγράμματα που σας κωδικοποιούν τα password ώστε να μην τα ξεχνάτε. Και αυτή η λύση όμως δεν είναι απόλυτα ασφαλής.

Το lastpass προτείνει μια μοναδική πλατφόρμα η οποία αναλαμβάνει να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά για εσάς. Κάνετε ένα λογαριασμό, και το lastpass για κάθε σελίδα που θέλετε να κάνετε εγγραφή, αναλαμβάνει να συμπληρώσει αυτό τα πεδία για εσάς. Μάλιστα αν του έχετε δώσει πληρφορίες όπως που μένετε, όνομα, πιστωτική κλπ μπορεί να πραγματοποιεί και συναλλαγές για εσάς.

Τα password που δημιουργεί το lastpass για εσάς είναι μοναδικά και αδύνατο να αποκρυπτογραφηθούν. Το μόνο που θα πρέπει να θυμάστε είναι το password του lastpass. Οι κωδικοί σας βρίσκονται ασφαλείς σε cloud υπηρεσίες και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να τους κατεβάσετε (export) σε κάποιο αρχείο.

Μια ακόμη πολύ καινοτόμα υπηρεσία που σας προσφέρει το lastpass είναι η παρακάτω: Ακόμα και αν είστε ήδη εγγεγραμμένος σε κάποιες υπηρεσίες μπορείτε να δώσετε το δικαίωμα στο lastpass να αλλάξει του κωδικούς σας, να βάλει τυχαίους και να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για όλα σας τα password.

Το lastpass είναι μια καινοτομία στο διαδίκτυο και σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά trend.
από το webtrend

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails