Καλώς ήρθατε

Δεν θέλουμε άλλους σωτήρες ρε!

Για άλλη μια φορά ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής δέχθηκε άδικη κριτική για τους 100 υπαλλήλους που είχε για να κάνουν like στο facebook.

Ο πρώην αρχιυπάλληλος των τραπεζών και της τρόικας καταλαβαίνοντας το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας φρόντισε, όσο μπορούσε, να μειώσει τα ποσοστά της.

Αντί να του πούμε μπράβο που έδωσε δουλειά σε 100 ανθρώπους καθόμαστε και γκρινιάζουμε για σπατάλες και άλλες τέτοιες αηδίες.

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο ο ίδιος άνθρωπος είχε... εκατοντάδες συμβούλους. Και βοηθούς των συμβούλων. Και βοηθούς των βοηθών των συμβούλων.

Αν συνέχιζε να είναι πρωθυπουργός θα κατάφερνε στο τέλος να έχει προσλάβει όλους τους ανέργους. Αλλά τέτοιοι είμαστε. Μην δούμε άνθρωπο να κάνει καλό.

Βγήκε ο κλαψιάρης Ανδρέας και σαν να ήταν απών από την χώρα είπε ότι η κυβέρνηση του Γιωργάκη έκανε καινοτόμες φλυαρίες.

Ο ίδιος φρόντισε την φλυαρία να την κάνει μελόδραμα με εκκωφαντικά δάκρια. Και πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι ήταν συνεπέστατος στην καταστροφική φλυαρία.

Η οποία φλυαρία είχε και έχει κάποια απτά αποτελέσματα. Ανεργία, πείνα, φτώχια, φόρους, ξεπούλημα… η πολλή καινοτομία μας κατέστρεψε.

Αλλά γιατί να μην λέει αρλούμπες ο Ανδρέας; Στις δημοσκοπήσεις είναι ο εκλεκτός, μαζί με τον Μπένι, για την θέση του Γιωργάκη.

Δεν έχουμε ελπίδα αδέρφια. Αφού υπάρχουν ψηφοφόροι που θεωρούν ότι ο Λοβέρδος ή ο Μπένι θα μπορούσαν να αποτελέσουν ελπίδα σωτηρίας καλά να πάθουμε.

Το τραβάει η όρεξη μας το αγγούρι.

Ο αρχηγός πρωτοπόρος κωλοτούμπας δήλωσε ότι σε δύο μήνες θα είναι αντιπρόεδρος. Τρελαίνεται να βλέπει τον μπουμπούκο υπουργός χωρίς ο ίδιος να είναι στην κυβέρνηση.

Αλλά γιατί μόνο ένας απλός αντιπρόεδρος; Να γίνει πρωθυπουργός και πρόεδρος της Δημοκρατίας και βασιλιάς και αυτοκράτορας…

Είναι τόσο χάλια οι πολιτικοί και η πολιτική σήμερα που δικαίως ο Καρατζαφέρης ονειρεύεται πρωθυπουργία. Εξάλλου περίμενε κανείς ότι θα έπαιζε τον σωτήρα εντός κυβερνήσεως μαζί με τους άλλους (τρομάρα μας) σωτήρες;

Και θα πάμε ολοταχώς προς μία λαϊκή δικτατορία. Όχι όπως την εννοεί το ΚΚΕ… αλλά εκ του ΛΑΟΣ.

Φαντάζομαι ότι το πρώτο οικονομικό μέτρο που θα επιβάλλει είναι να καθοριστεί η ταρίφα προς τους ξένους όταν μας χαϊδεύουν τα παιδιά.

Εκεί θα διαφέρει και από τους άλλους. Γιατί οι τροϊκανοί μας έχουν φλομώσει στα αγγούρια και τους πληρώνουμε και από πάνω, αντί να μας δίνουν κανένα χαρτζιλίκι.

Ποια κυβέρνηση θα μας πάρει τα νέα μέτρα; Του Παπαδήμου λένε κάποιοι. Η επόμενη λένε άλλοι. Λες και μας νοιάζει ποιος θα μας αποτελειώσει…

Το θέμα είναι αν μπορούμε να γλιτώσουμε από αυτόν τον εφιάλτη, όχι το ποιος θα παίζει τον σαδιστή υπάλληλο της τρόικας και των τραπεζών…

Φιλοδοξία τώρα και αυτή των πολιτικών. Θα κάνουν προεκλογικό αγώνα για το ποιος θα έχει την χαρά να μας πάρει τα μέτρα και να υπογράψει την άτακτη χρεοκοπία…

Έχεις και την αριστερά να συμμετέχει στο πανηγύρι. Το μεν ΚΚΕ δέχεται μόνο μια κομμουνιστική επανάσταση θεωρώντας ότι κάθε άλλη προσπάθεια βοηθάει το σύστημα ο δε ΣΥΡΙΖΑ βάζει ως στόχο να πάρει η αριστερά το μπόνους εδρών αντί του Σαμαρά.

Για το ΚΚΕ τι να πεις. Συμμετέχει στο σύστημα κανονικότατα και το υπηρετεί πιστά βάζοντας πλάτη πολλές φορές και παράλληλα περιμένει την απόλυτη πλειοψηφία του λαού να στηρίξει μια ανατροπή του συστήματος, αλλά μόνο μέσα από τις γραμμές του.

Ίσως θα έπρεπε να μάθει το ΚΚΕ ότι οι μειοψηφίες οδηγούν την ιστορία όπως και να μάθει ότι το αλάθητο του πάπα είναι αποκλειστικό προνόμιο του ποντίφηκα.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορείς να πεις… βάζει στόχους με προοπτική. Ωραία και δεν πήρε ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης το μπόνους. Τι θα το κάνει η αριστερά;

Εδώ χρειάζεται σοβαρότητα. Να υπάρχει ένα πραγματικό σχέδιο και πρόγραμμα που να μπορεί να δίνει ελπίδα σωτηρίας. Με συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο να μας το πούνε κιόλας. Μην το κρατήσουν μυστικό…

Κομμωτήριο η «τριμελής κυβέρνηση». Ειδικότητα της το κούρεμα γουλί σε μισθούς, συντάξεις και επικουρικές.

Όσοι πληρώνουν με πιστωτική θα έχουν έκπτωση στο ΦΠΑ. Πάλι για τους πλούσιους δουλεύει η κυβέρνηση. Γιατί ποιος άλλος σήμερα μπορεί να βγάλει πιστωτική κάρτα ή ποιος έχει λεφτά για αγορές;
γράφει ο Μικρός Φωκίων

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑ.Ο.Σ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΥΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

apneagr είπε...

Ναι και εγώ είμαι ο Δαλάι Λάμα!!!

Related Posts with Thumbnails