Καλώς ήρθατε

Αίμα ζητάνε οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων

Αίμα ζητάνε κάθε φορά που έρχονται στην Ελλάδα τα ερπετά της Τρόικας! Ψυχές παίρνουν οι καριολοσαδιστοχαμουροξεκωλιάρηδες!

Μιλάει αυτό το Δανέζικο γουρούνι ο Π. Τόμσεν και τα αίμα στάζει από τα χείλη του! Τελεσίγραφο με σκληρούς όρους έθεσε ο αξιωματούχος των τοκογλύφων στην ελληνική κυβέρνηση-ανέκδοτο, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα εντός του Ιανουαρίου και να υπογραφεί η σύμβαση για το νέο πακέτο χρηματοδότησης της χώρας. Πακέτο που, όπως λένε στην τρόικα, «δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο».

Επιθετικό κλείσιμο δημόσιων φορέων, σχολείων, νοσοκομείων, μείωση φαρμακευτικών δαπανών και δαπανών περίθαλψης και 40.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ζητά μεταξύ άλλων η τρόικα!

Έτοιμοι να κατεβάσουν ξανά τα...παντελόνια τα ανδρείκελα, που το «ΟΧΙ» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους…

Η συνέχεια είναι γνωστή, τα 10 δις εξτρά που ζητάνε οι οι τοκογλυφονταβατζήδες δε μαζεύονται ούτε με σφαίρες, οπότε ξαναρχίζει το μαρτύριο της σταγόνας με την 7η δόση, την 8η δόση κοκ… μέχρι να μας καταντήσουνε πακιστανούς της Ευρώπης με 350 € βασικό μισθό!!!

Όλοι στο κόλπο της εξαφάνισης της Ελλάδας… Το δε κάθαρμα ο Καρατζαφύρερ μας λέει να δεχτούμε ακόμη και την εκπόρνευση των παιδιών μας αν μας το ζητήσει η Τρόικα! Τα δικά σου παιδιά να δώσεις προς εκπόρνευση ρε γελοίο φασιστοειδές… Ούστ φασιστόκοπρε…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕΡΗ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΕΝΕΕΣ… ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!
γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Μα γιατί ζητάνε τόσα όταν ξέρουν ότι δεν έχουμε να δώσουμε και άρα δεν θα εισπράξουν;
Ένα πιθανό σενάριο επίθεσης και στην ιδιωτική περιουσία.
Δείτε το
http://kopria.blogspot.com/2011/11/blog-post_19.html

Όταν αποκλείσεις όλες τις πιθανές και απίθανες απαντήσεις αυτή που μένει, όσο εξωπραγματική και αν φαίνεται, είναι η αλήθεια.

Related Posts with Thumbnails