Καλώς ήρθατε

Πόρνες να γίνουν οι δικές σας κόρες & γυναίκες κι οι γιοί σας χανουμάκια!

O Mr Blue Eyes στο συνέδριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης έκανε την «παραχώρηση» να δεχτεί ότι η τρόικα έκανε λάθος και κατά την άποψή τους αυτό αφορούσε την επιβολή όλων των μέτρων ταυτόχρονα. Κι επίσης δεν υπολόγισε το «επιβαρυμένο οικονομικό περιβάλλον» που έβαλε πρόσθετο βάρος στην ελληνική οικονομία. Ωστόσο αν η τρόικα κάνει που και που κανά «λαθάκι» δεν είναι θέμα, δεν ξεσηκώνει ποτέ την κριτική ή τη χλεύη με την κατηγορία της «ανικανότητας», της «αναποτελεσματικότητας», της «ανευθυνότητας». Ίσως γιατί τα «λάθη» της τρόικας , δεν είναι και τόσο «λάθη».

Εξάλλου δεν πρόκειται παρά για τακτική της παραχώρησης ενός μικρού λάθους για να τονιστεί ένα ασύγκριτα μεγαλύτερο που έχει διαπράξει ο εκάστοτε συνομιλητής μας.

Είπε λοιπόν στη συνέχεια ο Mr Blue Eyes, ότι...
για να πετύχει το πρόγραμμα η Ελλάδα πρέπει να ξεπεράσει τα ταμπού της. Όπου ταμπού η πολιτική συναίνεση, το κοινωνικό κράτος, το δημόσιο κ.λπ.

Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλους φόρους πρέπει να ξεπουληθείτε, διεμήνυσε.

«Έχουμε φτάσει στο ανώτατο όριο αναφορικά με το τι μπορεί να επιτευχθεί με αύξηση της φορολογίας». Αντιθέτως, ανάφερε πως υπάρχει άμεση ανάγκη για «επιθετική» μείωση του Κράτους, ακόμα και με κλείσιμο φορέων, θέματα που έως τώρα ήταν ταμπού.

«Πώς θα πετύχει το πρόγραμμα αν δεν ξεπεράσετε τα ταμπού» αναρωτήθηκε.

«Η Ελλάδα πρέπει να εξετάσει πιο επιθετικά το θέμα του κλεισίματος κρατικών επιχειρήσεων κα οργανισμών και ίσως πρέπει να δεχθεί σε αυτή τη διαδικασία μη εθελοντικές περικοπές θέσεων εργασίας» είπε χαρακτηριστικά.

Προφανώς, εφόσον δεν είμαστε εμείς στη θέση του ισχυρού δεν μπορούμε να αξιώσουμε από τον Mr Blue Eyes να ξεπεράσει τα δικά του ταμπού και των ομοίων του στην τρόικα, τη διεθνή ελίτ και την κυβέρνηση, όλες δηλαδή εκείνες τις προκαταλήψεις υπέρ της ελεύθερης αγοράς, που στην παρούσα φάση έχουν φέρει τον κόσμο στα πρόθυρα παγκόσμιας έκρηξης.

Να του αναγνωρίσουμε πάντως ότι ο ίδιος και οι όμοιοι του έχουν ξεπεράσει δύο από τα βασικά ταμπού του δυτικού πολιτισμού: τον κανιβαλισμό και τον φόνο. Μπορεί ο ίδιος να μην τρώει ανθρώπους με τα ίδια του τα δοντάκια η πολιτική όμως που υπηρετεί (συγνώμη, ήθελα να πω η «τεχνογνωσία» που μας προσφέρει) τους καταβροχθίζει κατά εκατοντάδες. Όσο για το φόνο αυτός ως γνωστόν δεν έχει μόνο φυσικούς αλλά και ηθικούς αυτουργούς οι οποίοι καμιά φορά είναι οι χειρότεροι...
γράφει το Μαρικάκι
από το Ποντίκι, η φωτό από το Γρέκι
Σχόλιο apneagr: Και φυσικά για να μας το κάνει πιο κατανοητό (το τι ζητάνε η νταβατζήδες) ανέλαβε ο κολωτούμπας... διαβάστε εδώ.

Αξίζει να ακούσετε την "συνέντευξη" Πάγκαλου στον Τζιμάκο για το θέμα...

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails