Καλώς ήρθατε

Το €υρѽμπορντ€λο, η τσατσά, ο νταβατζής και ο μπράβος!

Το €υρѽμπορντ€λο πάει για κλείσιμο, η τσατσά και ο νταβατζής αλλάζουν συνεχώς τις πουτάν€ς αλλά οι πελάτες αποφεύγουν το μαγαζί μιας και ξέμειναν από ρευστό.

Το μαγαζί γωνία έγινε χαμαιτυπείο, οι τοκογλύφοι δεν ρίχνουν χρήμα στην αγορά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φέρουν πόρνες πολυτελείας. Έπεσε σύρμα από τα υπερατλαντικά ξαδέλφια ότι το €υρѽμπορντ€λο πάει και κλείσιμο και ο γαλαζοαίματος μέτοχος αποχωρεί οικειοθελώς αν και κάποιοι νομίζουν ότι οι ιδιοκτήτες του έδειξαν την έξοδο και ο μπράβος τον έβγαλε έξω σηκωτό.

Και αφού το μαγαζί δεν πάει καλά με... της οδηγίες της International αρχιτσατσάς έβγαλαν τις πουτάν€ς να κάνουν πιάτσα στο πεζοδρόμιο για να μαζέψουν ότι ψιλό κυκλοφορεί. Μόλις οι νταβατζήδες τα πάρουν και αυτά θα αφήσουν μόνη της την κάθε ανωμαλιάρα που δεν θα τους φέρνει χρήμα να τα βγάλει πέρα μόνη της. Αυτοί θα έχουν ήσυχες τις συνειδήσεις τους αφού έκαναν το καθήκον τους και την έμαθαν πως να επιζεί κάνοντας πεζοδρόμιο. Τώρα αν θα τα καταφέρει, είναι πλέον δικό της θέμα.

Υ.Γ.: Το €υρѽμπορντ€λο αποτελείται από 27 μέλη κυρίως από πουτάν€ς, την τσατσά, τον νταβατζή και τον γαλαζοαίματο μέτοχο. Tα υπερατλαντικά ξαδέλφια δεν χρειάζονται διευκρίνηση, είναι προφανές ποιούς εννοούμε. Ο μπράβος είναι extra.
Η International αρχιτσατσά είναι διευθύντρια σε διεθνή οργανισμό.
από το Γρέκι

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails