Καλώς ήρθατε

Υπουργός αποικίας

Ο πετυχημένος υπουργός της αντισυνταγματικής κυβέρνησης του Παπαδήμου, ο Μιχαλάκης ο τυχερός, τα έχωσε χοντρά στον αντιεξουσιαστή Γιωργάκη λέγοντας ότι μόνο σε αποικία θα μπορούσε να παραμείνει πρόεδρος.

Για να δικαιολογήσει την άποψη του είπε ότι στα δύο χρόνια κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ η χώρα καταστράφηκε.

Για όσους δεν γνωρίζουν πρέπει να τους πω ότι ο συγκεκριμένος υπουργός ήταν αυτός που από την πρώτη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ ξέφυγε από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και μας οδήγησε στο μνημόνιο διαφώνησε και παραιτήθηκε ακόμα και από βουλευτής.

Ποτέ μα ποτέ δεν στήριξε την καταστροφική πολιτική, δεν...συνυπόγραψε καμία απόφαση αφαίμαξης του ελληνικού λαού, δεν συμφώνησε ποτέ στο ξεπούλημα της χώρας.

Ο σωσίας του εντωμεταξύ που παριστάνει τον υπουργό Ανάπτυξης έχει καταφέρει σε πείσμα της καταστροφικής πολιτικής να φέρει την άνοιξη στην ανάπτυξη. Η χώρα από άκρη σε άκρη σφύζει από ανάπτυξη και ο λαός ζει πλουσιοπάροχα, χάρη στις δικές του πρωτοβουλίας.

Θα έπρεπε ίσως να του πιστώσουμε και το ενδεχόμενο να κλείσουν άλλες 60 χιλιάδες επιχειρήσεις το 2012.

Μια μικρή λεπτομέρεια. Η κυβέρνηση Παπαδήμου συνεχίζει το έργο του Γιωργάκη και την πολιτική του. Δηλαδή η καταστροφή της χώρας συνεχίζεται. Οπότε ο Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με την δική του άποψη, αφού παραμένει υπουργός είναι ένας υπουργός αποικίας. Σιγά το νέο θα μου πεις.

Άντε να γίνει και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ώστε να δικαιωθεί, να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Ή αλλιώς, πρόεδρος σε μια αποικία στην θέση του προέδρου της αποικίας.

Όπου αποικία και το ΠΑΣΟΚ και η χώρα.

Και πριν ο υπουργός που πέτυχε λόγω μιας έκρηξης στα χέρια του Ξηρού τελειώσει την επίθεση του βγήκαν κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ και τον έκραξαν.

Οι οποίοι είναι το ίδιο συνένοχοι με τον Γιωργάκη και τον Μιχαλάκη. Είπε, δηλαδή, ο υπερασπιστής των εργατικών δικαιωμάτων, Πρωτόπαπας, ότι ο Χρυσοχοΐδης ήταν στο ίδιο καράβι και στην ίδια πορεία με τον Γιωργάκη. Άρα έχει και αυτός ευθύνη.

Ενώ ο Πρωτόπαπας είναι αθώα παρθένα που τον παρέσυραν σε ακόλαστες ψηφοφορίες.

Αυτοξεφτιλιστείτε. Είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε και μάλιστα με επιτυχία.

Στην ΝΔ έχουν τα δικά τους προβλήματα. Ενώ συμμετέχουν στον βιασμό ως βιαστές βάζουν και ένα αστερίσκο. Μας λένε ότι φοράνε προφυλακτικό. Σχισμένο, αλλά προφυλακτικό.

Έκλαψε η ιταλίδα υπουργός ανακοινώνοντας τα μέτρα αφαίμαξης. Ο Μπένι έκλαψε όταν τελείωσαν τα μέτρα που ανακοίνωσε μιας και ήθελε να υπάρχουν κι άλλα.

Έχω την εντύπωση ότι ο Μπένι νομίζει ότι τα μέτρα είναι σαν τους μπακλαβάδες. Για να ευχαριστιέται.

Για να μην αδικώ τον Μπένι, την ίδια ακριβώς λογική και συμπεριφορά έχουν και οι υπόλοιποι πολιτικοί που συμμετέχουν είτε ως υπουργοί, είτε ως βουλευτές που υπερψηφίζουν, είτε ως συμμετοχική αντιπολίτευση.

Ψηφίζεται και ο προϋπολογισμός από τα τρία κόμματα που συγκυβερνάν εκ των οποίων το ένα παριστάνει το ντροπαλό.

Λείπει βέβαια μια σελίδα στον προϋπολογισμό. Αυτή που αναφέρεται στην προσφορά μας προς τις τράπεζες. Μην βάζετε κακές ιδέες στο μυαλό σας. Η σελίδα λείπει λόγω περικοπών εξαιτίας της κρίσης.

Επιτροπή θα δημιουργηθεί για να αποφασίζει ποιος θα πληρώνει λιγότερο χαράτσι για το σπίτι του. Τα κριτήρια είναι αντικειμενικά.

Δηλαδή, ανάλογα πως θα σε «κόψει» ο έφορος, ο μπάτσος και ο υπάλληλος του δήμου θα πληρώνεις ολόκληρο το χαράτσι ή μειωμένο.

Τώρα αν είσαι γαύρος και ο έφορος βάζελος ετοιμάσου να βρεις δανεικά για να ξοφλήσεις.

Ή να είσαι λίγο ψηλός και να είναι ο υπάλληλος κομπλεξικός κοντός την έβαψες. Αν ο μπάτσος έχει τσακωθεί με την πεθερά του και έχει τα νεύρα του θα πληρώσεις και το δικό του χαράτσι.

Βασικά θα πρέπει να αποδείξεις ότι κακώς είσαι ακόμα ζωντανός για να επωφεληθείς της εκπτώσεως.
Πάντα με κοινωνική ευαισθησία.

Να πάμε στην βάση να αποφασίσει για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λένε κάποιοι υποψήφιοι (χωρίς καλό στρατό εντός του κόμματος).

Δεν είναι δύσκολο. Μισθώνετε ένα ταξί και φέρνετε την βάση στην Ιπποκράτους. Και αν μείνει και μία θέση κενή στο ταξί ψάξτε να βρείτε και τον φίλο του κόμματος.

Όλο και κανένας βαρεμένος μπορεί να έχει ξεμείνει.

Στην τελική κάντε τον μπουμπούκο αρχηγό. Τώρα που έχει και εμπειρία στην διακυβέρνηση, μια χαρά σας έρχεται.
γράφει ο Μικρός Φωκίων

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails